NIEUWS

Toxandria – SCV’58 : 6 – 3

SCV’58 verloor vanmiddag een wedstrijd tegen een van de concurrenten om de degradatiestrijd. Bij rust keken de Velpenaren al tegen een schier onoverbrugbare achterstand van drie doelpunten aan. De ballen gingen er aan SCV zijde makkelijk in, terwijl de Rijkevoorters wat meer geluk hadden.

Na 13 minuten spelen werd een voorzet van links door Bastiaan Bulkens in het doel gevolleyd. De wedstrijd ging tot dat moment gelijk op, maar de goal kwam hard aan bij de Velpenaren. Voordat zij zich goed en wel hersteld hadden lag na bijna een uur spelen ook de tweede treffer in het Velpse net en in de 35ste minuut was het Bulkens die met zijn tweede treffer voor de 3-0 ruststand zorgde. In de tweede helft begon SCV’58 feller aan de wedstrijd en kwamen er enkele mogelijkheden. Goed keeperswerk van de Toxandria doelman zorgde er voor dat zijn doel echter schoon bleef. Een misverstand met uittrappen zorgde voor een simpele scoringsmogelijkheid voor de thuisploeg en deze niet te missen kans zorgde voor 4-0. Toen even later ook nog binnen het uur de vijfde treffer het Velpse doel inging, leek het erop dat het een fikse nederlaag zou worden. Maar de Velpenaren deden via Thimo Bongaards in de 60ste minuut en Myron van dijk in de 70ste minuut wat terug. Toen de scheidsrechter in de 82ste minuut een vermeende overtreding van Bart Bardoel met een strafschop bestrafte en er 6-2 werd gemaakt leek dat ook de eindstand te worden, maar het werd uiteindelijk 6 – 3, omdat ook Pascal van Thiel nog vlak voor tijd wist te scoren.

Het tweede elftal leed een 1-3 nederlaag tegen Herpinia 3. Bij rust was de stand0-1 en na een uur spelen werd het zelfs 0-2. Via Max peters deden de reserves nog wat terug en leek de wedstrijd weer open. Omdat vrijwel meteen weer de 1-3 viel was de opleving van korte duur en gingen de punten mee naar Herpen, maar na rust wi en vierde elftal zagen hun wedstrijden afgelast.

Het vierde elftal speelde in Schaijk tegen het op de tweede plaats staande DAW 4 en moest zien hoe de Schaijkenaren de wedstrijd met 3-0 wonnen.

.

ARCHIEF

 •  

  • 2020 (8)
  • 2019 (56)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn