NIEUWS

Juliana Mill – SCV’58: 2 – 1

SCV’58 verloor vanmiddag een wedstrijd die evengoed punten had kunnen opleveren. De nederlaag was onnodig en onverdiend.
De Velpenaren speelden niet hun beste wedstrijd van het seizoen, maar de opponent uit Mill bakte er ook niet veel van. En dan had ook de leidsman niet zijn beste optreden van het seizoen. Dat pakte vooral uit in het voordeel van de thuisploeg, die volgens de Velpse grensrechter een doelpunt cadeau kreeg omdat de bal niet over de doellijn was.
In de 10de minuut kwamen de gastheren op voorsprong. De scheidsrechter bestrafte een tegen de hand geschoten bal met een pingel. Aanvoerder van Kreijl van Juliana nam zijn verantwoordelijkheid en schoot de bal onhoudbaar voor Teun van de Voort in het doel; 1-0. De Velpenaren gaven meteen het antwoord en twee minuten later stond de stand weer gelijk. Pascal van Thiel bediende Sam Stobbelaar die onberispelijk raak schoot. Dat was ook meteen de ruststand, want er gebeurde weinig meer voor de beide doelen. In de tweede helft drong Juliana wat aan, zonder overigens gevaarlijk te worden. Het venijn zat hem in de staart van de wedstrijd. Na een uur spelen begon de scheidsrechter met dubieuze gele kaarten te strooien, die bij de Velpse spelers terecht kwamen. Aan de andere kant hield hij bij dezelfde overtredingen de kaarten op zak. De wedstrijd leek echter op een gelijk spel af te stevenen. In de 74ste minuut werd een schot op de lijn weggehaald door Thimo Bongaards, maar de scheidsrechter en de Juliana-spelers hadden een doelpunt geconstateerd; 2-1. De Velpenaren zetten nog een keer aan en in de 80ste minuut leken ze toch loon naar werken te krijgen. Thimo Bongaards werd in het strafschop gebied over de knie gelegd en er volgde een penalty voor de Velpenaren. Pascal van Thiel zag zijn inzet vanaf 11-meter echter gestopt worden door de Juliana goalie. Zo bleef de stand 2-1.

Het derde elftal liet zich in Nistelrode aftroeven door Prinses Irene 6. De thuisclub won met 3-0.

Door Harry Oomen

ARCHIEF

 •  

  • 2020 (2)
  • 2019 (56)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn