NIEUWS

WINST VOOR SCV’58 !!

SCV’58 is eindelijk van de nul af. zondagmiddag trokken de mannen van de nieuwe coach Bob Gremmen de lijn van de afgelopen weken door en versloegen zij S.E.S. uit Langenboom met gedisciplineerd voetbal.
De vreugde onder de SCV’58 spelers en hun aanhang was vanmiddag duidelijk te merken, toen de leidsman voor het einde van de wedstrijd floot. De mannen van Bob Gremmen hadden zojuist de eerste punten van het seizoen binnen geharkt. Grote man bij de Velpenaren, zonder overigens de rest van het team tekort te doen, was toch wel Pascal van Thiel die alle drie de doelpunten voor zijn rekening nam. Al na een kwartier spelen was het raak toen een na een goed opgezette aanval Myron van Dijk van Thiel in stelling bracht. De tweede goal van de Velpenaren kwam weer van de voet van Pascal van Thiel. Dat gebeurde in de 37ste minuut op aangeven van Bart Bardoel bracht hij zijn tweede treffer op het scorebord. En zo werd er met een lang gekoesterde voorsprong de rust behaald. In de tweede helft drongen de Langenboomse voetballers aan, maar de Velpenaren konden met snelle uitvallen gevaar stichten. De wedstrijd had dan ook al eerder beslist kunnen worden. Toch duurde het tot de 80ste minuut voordat de derde treffer in het Langenboomse net lag. Weer was Pascal van Thiel de gevierde man. De wedstrijd was in de pocket en dat er in de 85ste minuut door Melvin van der Elzen nog 1-3 van werd gemaakt, was slechts van belang voor de statistieken.

Het tweede elftal speelde verdienstelijk gelijk tegen de reserves van Achilles Reek. Max peters zorgde voor de 1-0 ruststand. In de tweede helft scoorden de Reekenaren drie keer, maar er werden 2 goals wegens buitenspel afgekeurd. Zodoende hielden beide teams een punt over aan de ontmoeting.
Het derde elftal kwam tegen Vesta’19 5 niet tot scoren en verloren met 4-0.
Het vierde elftal kwam tegen SES 4 op voorsprong, maar moest toch toestaan dat de punten meegenomen werden naar Langenboom. Het werd daar 1-3.

Door Harry Oomen.

ARCHIEF

 •  

  • 2020 (3)
  • 2019 (56)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn