NIEUWS

SCV verliest met 0-2 van SCMH.

S.C.V.’58 nam het op tegen één van de topploegen in de 4de klasse, het op de tweede plaats staande SCMH uit Mariaheide. De Velpenaren die deze week trainer Nabuurs zijn contract zagen inleveren, stonden deze middag voor de opgave om zich te herpakken van een tumultueuze week.

Met het interim duo Peters/Spanbroek als verantwoordelijke mannen startte de Velpse formatie sterk en de eerste 10 minuten waren ook voor de Velpenaren. Daarna werd de tegenstander gelijkwaardig, maar bleef de thuisploeg prima in de organisatie spelen en probeerde het met snelle counters de bezoekers pijn  te doen. Vlak voor rust werd SCMH sterker en had SCV’58 geluk dat Tijn Spanbroek een bal koppend van de doellijn haalde. De rust werd met een brilstand bereikt en dat was een betere prestatie dan de afgelopen weken. In de tweede helft drongen de bezoekers aan en werden de Velpenaren teruggedrongen. Uit een van de spaarzame counters ontstond een goede kans voor Myron van Dijk, toen hij met een diepe bal van Jacobs werd weggestuurd. I.p.v. zelf af te drukken, koos de aanvaller voor een assist, maar hieruit kwam geen doelpunt. Het was uiterst schlemielig dat enkele minuten later het doelpunt in het Velpse doel werd gescoord. Een niet al te hard schot van Randy Bakker werd door de rug van aanvoerder Teun Jacobs van richting veranderd en daarop was de prima keepende Teun van de Voort kansloos. Het tekende de spelers dat ze de ruimtes na deze tegengoal klein hielden. Nadat er eerst een doelpunt wegens buitenspel werd afgekeurd, was het in de 70ste minuut Mike Linders die de wedstrijd besliste en er 0-2 van maakte. Daar bleef het bij en de Velpenaren verdienen een groot compliment voor de wijze waarop ze deze wedstrijd hebben gespeeld. Het biedt in ieder geval aanknopingspunten voor de komende tijd.

Het derde elftal moest al vroeg op pad om het in Geffen op te nemen tegenNooit Gedacht 6 en leed een 2-0 nederlaag.

Het vierde elftal boekte een verdiende zege op hekkensluiter UDI’19/CSU 17. Met een royale 8-0 overwinning kon het laagste elftal van SCV’58 lekker aan het doelsaldo werken.

Het tweede elftal was vrij.

Door Harry Oomen.

ARCHIEF

 •  

  • 2020 (1)
  • 2019 (56)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn