NIEUWS

SC Sint Hubert – SCV’58 : 2 – 4.

SCV speelde zondag in een lekker temperatuurtje de uitwedstrijd tegen SC Sint Hubert. De Velpenaren maakten geen fout en pakten de drie punten, ondanks drie afgekeurde Velpse doelpunten.
De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en liet het thuispubliek al na 15 minuten juichen toen Frank Thelosen met een hard schot de 1-0 mocht aantekenen. De SCV-ers kwamen daarna beter in de wedstrijd en maakten nog voor rust gelijk door een doelpunt van Jannes Raaijmakers. In de 57 minuut ging de bal op de stip na een lichte overtreding in het Velpse strafschopgebied. In eerste instantie schoot Thelosen de bal op de lat, maar omdat de scheidsrechter nog niet had gefloten, moest de pingel over. Ook nu belandde de bal echter op de lat en bleef de stand gelijk. SC Sint Hubert drong aan, maar er was wat meer ervaring bij de Velpenaren, die rustig wachtten op de fouten aan de kant van de thuisploeg en razendsnel in de omschakeling toesloegen. De 1-2 werd na 65 minuten gescoord door Pascal van Thiel. Bart Bardoel maakte er enkele minuten later 1-3 van, maar de allermooiste goal van de middag was van Pascal van Thiel, die met een bekeken boogbal in de 75ste minuut doelman Maas van de thuisploeg verschalkte. Invaller Timo Nabuurs maakte er in de 84ste minuut nog 2-4 van, maar dit was louter voor de statistieken.

SCV’58 2 speelde met een zwaar gehavende ploeg tegen de kampioenskandidaat bij uitstek, HVCH uit Heesch. Na 15 minuten keken de Velpenaren al tegen een 3-0 achterstand aan en het tekent de Velpse reserves dat er daarna goed georganiseerd partij werd geboden en dat ze de koppies niet lieten hangen. Uiteindelijk werd er in de tweede helft nog vier keer door de thuisploeg gescoord en werd het een 7-0 nederlaag.
Het derde pakte wederom de volle buit tegen Prinses Irene, door met 5-2 te winnen. De ploeg van Martijn Hoefnagel is aan een opmerkelijk opmars op de ranglijst bezig.
Het vierde team nestelde zich door een nipte 3-2 overwinning op NLC’03 7 in de top van de ranglijst en kan het seizoen over twee weken afsluiten op een verdienstelijke 4de plaats.
De dames van ST Estria/GVV’57/ SCV’58 VR 1 speelden dit weekend niet. Ze waren vrij.

 

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (29)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn