NIEUWS

SCV’58 verliest nipt van buurman.

Afgelopen zondag werd de Kranenhofderby tussen Estria en SCV’58 gespeeld. De vele toeschouwers, die konden genieten van prachtig voorjaarsweer, zagen een derby die tot het einde toe spannend bleef.
Koploper Estria , die afgelopen donderdag tegen haar eerste verlies was aangelopen, wilde zich natuurlijk herstellen en probeerde vlot de score te openen. Dat lukte pas in de 20 ste minuut toen Jordy Hurkens een voorzet kon binnentikken; 1-0. Kort daarna liep de thuisploeg zelfs verder uit, maar nu was het een van de Velpenaren die de Estrianen een handje hielp door de bal in eigen doel te tikken en dat maakte dat SCV’58 na een klein half uur spelen al tegen een schielijk onoverbrugbare 2-0 achterstand aankeek. Toch kwamen de SCV-ers nog voor rust terug in de wedstrijd. Een lage voorzet van Myron van Dijk kwam net niet bij Jannes Raaijmakers, maar op de daarachter lopende Pascal van Thiel werd binnen de beruchte lijnen een overtreding gemaakt. De scheidsrechter zag er een strafschop in en Haris Fetahovic schoot onberispelijk in. In de tweede helft was er een optisch evenwicht, hoewel Estria iets meer druk zette. Ex- SCV-er Roel van de Bogaard kreeg nog een prima mogelijkheid de wedstrijd in het slot te gooien, maar doelman Van Workum redde prima. De laatste vijf minuten speelden de Velpenaren alles of niets, maar de gelijkmaker werd niet meer gescoord.

SCV’58 2 liep in Oss tegen Margriet tegen een dikke nederlaag op. Met rust was het al 3-0 voor Margriet 6 en in de tweede helft werd er nog zes keer door de Osse ploeg gescoord.
SCV3 verloor thuis met 1-3 van OKSV 2.
Het vierde team pakte in Demen tegen SDDL 4 drie belangrijke punten. Zij wonnen de wedstrijd met 2-4.
Ook voor de dames van ST Estria/GVV’57/ SCV’58 VR 1 viel er eindelijk weer eens wat te vieren. Zij wonnen thuis met 3-2.

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (11)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn