NIEUWS

SCV’58 wint met 0-2 van VIOS !

SCV’58 ging op bezoek in Beugen, waar een wedstrijd tegen een goede tegenstander op het programma stond. De Velpenaren wisten zich knap te herstellen van de nederlaag van vorige week en trokken deze keer aan het langste eind.
In de eerste helft stonden de Velpenaren onder druk, maar gevaarlijk werd het niet. De Beugense ploeg wist tot het 16 meter gebied leuk te combineren, maar wist zich eigenlijk geen kansen te scheppen. De Velpenaren daarentegen hadden voor rust een goede mogelijkheid de score te openen toen Pascal van Thiel na een mooie voorzet van de rechterflank kon inkoppen. Helaas werd het een prooi voor de keeper, zodat er met een 0-0 ruststand aan de thee werd begonnen. In de tweede helft waren het de Velpenaren die de Beugense formatie wisten terug te dringen.
Invaller Thijs Jongerius werd de grote man aan Velpse zijde. Eerst wist hij na een mooie rush een goede voorzet af te leveren op Thimo Bongaards. De Velpse spits schatte de mogelijkheid op waarde in en opende de score. Later zeilde een bal van de flank van Jongerius over de keeper in het VIOS doel. Daarmee was de 0-2 overwinning een feit.

Het tweede team was dit weekend vrij.
Het derde wist de punten niet te behalen in de thuiswedstrijd tegen Festilent 7. Het werd een wedstrijd met veel doelpunten. De 3-7 nederlaag liet zien dat de Velpenaren toch het net weten te vinden.
Ook het vierde team leed een gevoelige nederlaag in de derby tegen OKSV 3. Na een goed begin van de competitie met 6 uit 2 gespeeld, werd er met ruime cijfers in Overlangel verloren.  De Velpenaren kregen maar liefst 8 tegentreffers om de oren en konden slechts de eer redden; 8-1.
Vrouwen 1 ging met de punten naar huis. In de uitwedstrijd tegen DVG werd twee keer gescoord en omdat de tegenstander slechts 1 keer raak wist te schieten, betekende dat de volle buit voor SCV’58.
Door Harry Oomen.

ARCHIEF

 •  

  • 2018 (38)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn