NIEUWS

SCV’58 start seizoen met winst op VCO: 0 – 6.

SCV’58 is het seizoen uitstekend begonnen met een grote overwinning op VCO. De 0-6 winst was eigenlijk nog een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen.
Al in de 2e minuut profiteerde Sam Stobbelaar van een misverstand in de defensie en liet de 0-1 aantekenen. Vanaf dat moment controleerde de Velpenaren al de wedstrijd, maar het publiek moest tot de 20e minuut wachten op de 2e treffer. Een lange bal van Gavin Woesthoff belandde bij Bart Bardoel die na een mooie actie ook wist te scoren. Een kwartier later volgde een aanval over meerdere schijven en het was Timo Bongaards die zijn 1e competitiedoelpunt wist te maken. Ook na rust was SCV’58 weer duidelijk de bovenliggende partij, maar het lukte nog even niet om dat om te zetten in doelpunten. Invaller Pascal van Thiel gaf direct het goede voorbeeld en wist binnen een kwartier 2x te scoren uit een hoekschop. Tussendoor schoot Tomas Raaijmakers nog op de paal en was het jammer dat de Velpse voorwaartsen niet scherp genoeg waren bij het afronden van enkele goede aanvallen. 10 Minuten voor tijd wist Bart Bardoel te profiteren van slecht uitverdedigen en tekende zijn 2e treffer van de middag aan. Even later had Bart weer een goede mogelijkheid, maar raakte hij de paal en bleef het dus bij 0-6.

De andere uitslagen:
Ook het 2e elftal kende een uitstekende start. Bij het krieken van de dag wisten zij de moeilijke uitwedstrijd in Nuland om te zetten in een 2-4 overwinning. SCV’58 3 kon dat natuurlijk niet over zijn kant laten gaan en behaalde thuis een 5-0 overwinning op HVCH. Het 4e elftal van SCV’58 won uit gewoon met 1-2 van de jonge honden van O.S.S.’20.

   

ARCHIEF

 •  

  • 2018 (38)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn