NIEUWS

Lijn

Prinsenreceptie De Zandkruiers.

Kom “onze” Prinses Janne en Prins Jochem de hand schudden !! 

 

Kennisgeving overlijden Bram Boumans.

Ons bereikte het droevige bericht dat Bram Boumans, zoon van kantinebeheerder Ruud, op Nieuwjaarsdag is overleden. Wij wensen Ruud en Bep heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Via onderstaande link kunt u de rouwbrief openen. 

Bestuur SCV’58.

Rouwbrief Bram Boumans

Juichen 2.1 wint SCV-kwis 2017.

In een bomvolle kantine werd afgelopen vrijdagavond de zoveelste editie van de SCV-kwis afgewerkt. Onder leiding van kwismaster Johan Hoefnagel kregen de 15 (!) teams leuke vragen voorgeschoteld op het gebied van sport, actualiteiten, muziek, film en dans en natuurlijk van alles wat. Bonuspunten konden worden behaald door tussendoor vraagstukken op te lossen en de Mysterie Guest te raden. Deze persoon verscheen in de hoedanigheid van de Kerstman, maar even later werd duidelijk dat het ging om burgemeester Lex Roolvink. Drie teams streden in de spannende finaleronde om de felbegeerde wisselbeker. Het was Team Juichen 2.1. dat uiteindelijk het snelst de oplossing wist van het beslissende vraagstuk  en dus de beker, de eer en een lekker geschenk in ontvangst mocht nemen. De complimenten gaan uit naar de uitstekende organisatie van deze weer gezellige SCV-kwis: Rian van Kuppenveld, Patrick van de Ven, Perry Kouwenberg, Paul de Klein en Jan van Thiel !!  

Juichen 2.1., de grote winnaars van de SCV-kwis 2017.

Allemaal fijne feestdagen en een gezond en sportief 2018 !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Zondag 10 december: alle wedstrijden afgelast !

Trainer Jan Schaap een jaar langer bij SCV’58.

Jan Schaap is ook volgend seizoen coach bij SCV’58.  Dat is het bestuur met de trainer overeengekomen nadat ook de selectie zich positief had uitgelaten over een voortzetting van de samenwerking. Over en weer heerst tevredenheid en met Jan gaat SCV’58 dus het jubileumjaar in.  

 

SCV 1, 2 en 4 afgelast ! SCV 3 wint van Prinses Irene.

Een voetballoze zondag op Sportpark De Kranenhof door de weersomstandigheden !

Alleen SCV’58 3 kwam in actie. Zij traden om 09.30 uur (!) aan tegen de directe concurrent Prinses Irene. Speciaal voor deze wedstrijd had het bestuur van Prinses Irene het hoofdveld vrijgemaakt. De Velpenaren konden met hun surplus aan techniek goed uit de voeten op het kunstgras en wisten met 1-2 te winnen. Doelpuntenmakers waren Stefan Jans en Harold van Thiel.

SCV’58 en GVV’57 delen de punten: 1 – 1.

In de derby tussen GVV’57 en SCV’58 bleef het tot de laatste minuut spannend, maar moesten beide ploegen uiteindelijk met een gelijkspel genoegen nemen.
Al in de eerste minuut kwam de thuisploeg op voorsprong toen Menno van Tienen de score opende. De Velpenaren gaven daarna wat meer gas en er ontstonden aan beide kanten enkele  mogelijkheden, maar beide keepers kregen niet echt de kans zich te onderscheiden, al waren de Velpenaren in het laatste deel van de eerste helft de wat betere partij. De tweede helft begon met een offensief van GVV’57 en de thuisploeg kreeg ook wat kabsen om de score te verdubbelen. Keeper Mike van Workum voorkwam echter een treffer en gaandeweg nam SCV’58 het heft wat meer in handen en werd de wedstrijd grimmiger. Dat werd de wedstrijd helemaal toen Lennin Baron met rood van het veld werd gestuurd. Over en weer ontstonden wat irritaties en dat kwam het spel niet ten goede. GVV’57 probeerde koste wat kost de drie punten binnenboord te houden en verdedigde de voorsprong. De Velpenaren kregen wat meer mogelijkheden, maar het duurde tot de laatste minuut eer de verdiende gelijkmaker viel. Met het inbrengen van Sjoerd Oomen, bracht Jan Schaap een extra man in de voorhoede in. Dat betaalde zich in de laatste minuut uit in de gelijkmaker van diezelfde Sjoerd Oomen en zo eindigde de derby in een puntendeling, waar beide ploegen niet veel mee opschoten.

Het tweede elftal speelde in Schaijk tegen het 5de team van DAW en speelde een niet al te beste partij. Het werd tenslotte een 4-0 nederlaag en daardoor zakken de Velpenaren naar de onderste regionen van de ranglijst.

Het derde moest thuis haar meerder erkennen in koploper GVV’57 2. Het werd een  1 – 6 nederlaag.

De wedstrijd van het vierde werd uitgesteld en het eerste vrouwen team van de ST verloor met 4 – 0 in Keldonk tegen de vrouwen 1 van de plaatselijke RKSV Keldonk.

Pagina 1 van 6612345...102030...Oudste berichten »

ARCHIEF

 •  

  • 2018 (2)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn