NIEUWS

Lijn

Oefenprogramma selectie SCV’58 seizoen 2017-2018

Het oude seizoen is nog nauwelijks voorbij, maar de technische staf kijkt alweer vooruit!
Vanaf 8 augustus a.s. worden de trainingen hervat onder leiding van de nieuwe trainer Jan Schaap. De competitie start dit jaar wat later (op 24 september), dus de mannen zijn straks superfit !

voorbereiding selectie seizoen 2017-2018

Stem op SCV’58 bij de Rabobank Clubkas Campagne !!

SCV’58 heeft zich bij de Rabobank ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Mede op advies van de Sponsorcommissie zetten wij in op de aanschaf van zonnepanelen in het kader van ons project “de duurzame club”.

Ben je lid van de Rabobank, dan kun je nog tot 22 mei a.s. stemmen op ons plan !!

Namens alle leden en het bestuur: alvast bedankt voor uw stem !!

SCMH – SCV’58 3-1.

SCV’58 trad zondag aan tegen SCMH uit Mariaheide, de kampioen in deze klasse. Tevens was het de laatste wedstrijd van trainer Jeroen Denissen, die komend seizoen De Willy’s uit Wilbertoord onder zijn hoede heeft.
De Velpenaren gaven de kampioenen in het eerste half uur goed partij, maar moesten na een half uur toch buigen. In eerste instantie werd de bal door doelman Christiaan Bens goed gestopt maar de in het veld terugspringende bal was een prooi voor Bob van de Berg. Vlak voor de rust kwamen de Velpenaren terug in de wedstrijd. Pascal van Thiel ging sterk door en rondde beheerst af; 1-1. Na 70 minuten spelen kregen de Velpenaren een strafschop tegen na een ongelukkige handsbal van Casper Schets. Hans van Helvorst zette de gastheren op voorsprong. Het was dezelfde Van Helvorst die twee minuten later snoeihard de bal in de touwen kopte.
In de 80ste minuut kwam Jeroen Denissen zelf nog binnen de lijnen om zo het afscheid van zijn team op het veld mee te maken.
Door Harry Oomen.

 

SCV’58 – Odiliapeel: 0 – 4.

Onder het toeziend oog van zoon Jari, voor deze wedstrijd speciaal uitverkoren als Speler van de Week, begon trainer Jeroen Denissen met zijn manschappen aan de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.
Het was jammer dat SCV’58 juist vanmiddag veel basisspelers moest missen, want de wedstrijd stond dus ook in het teken van het afscheid van trainer Jeroen Denissen. Jeroen zwaaide vier jaar lang met succes de scepter over de selectie van SCV’58, maar helaas kreeg hij met de thuisnederlaag niet het afscheid dat iedereen bij SCV’58 hem zo gunde.

Onvoldoende ingrijpen in de Velpse verdediging leidde in de 20ste minuut tot de voorsprong voor de bezoekers uit Odiliapeel. Stan van de Berg was de gevierde man. Hij was het ook die 10 minuten in de tweede helft de 0-2 op het scorebord bracht. In het laatste deel van de wedstrijd wist routinier Hans Adam met ook twee treffers de eindstand op 0 – 4 te bepalen.

Ulysses – SCV’58 : 4 – 0

SCV’58 is er niet in geslaagd om te winnen van het Ulysses van trainer Sander Janssen. Ulysses was de betere ploeg in een wedstrijd die behoorlijk winderig was.  
De Velpenaren keken met de rust nog tegen een achterstand aan van 1-0. Direct in de 2e helft werd het 2-0 door een afstandsschot dat, gedragen door de wind, in de bovenhoek verdween. In de 70e minuut waren de Megenaren weer doeltreffend en vlak voor tijd kregen zij ook nog een penalty. Daarmee werd de eindstand op 4-0 bepaald.
Volgende week speelt SCV’58 thuis tegen Odiliapeel en de week daarna staat de uitwedstrijd tegen de kampioen SCMH nog op het programma. De thuiswedstrijd tegen Odiliapeel is tevens de laatste thuiswedstrijd van trainer Jeroen Denissen. Bij deze de oproep om massaal naar De Kranenhof te komen en Jeroen te bedanken voor de mooie jaren die hij onze club geschonken heeft !!

 

 

SCV’58 – Gassel : 1 – 3.

SCV’58 liet zondag drie belangrijke punten liggen. De ploeg van Jeroen Denissen verloor met 1-3 op eigen veld tegen Gassel, de concurrent in de strijd om de derde periode.
De wedstrijd begon nog wel zo goed, want de Velpenaren waren al na 10 minuten op een voorsprong gekomen toen Pascal van Thiel de bal tegen de touwen had gekopt.  De hele eerste helft waren de Velpenaren de betere ploeg, maar na 35 minuten spelen ging het fout. Een bal werd niet goed uitverdedigd en belandde in de voeten van Joris van Raay.  Met een mooi schot liet hij vervolgens doelman Van Workum kansloos.  De laatste fase van de eerste helft wilden de Velpenaren de voorsprong forceren en waren daar ook dichtbij. Helaas zag Pascal van Thiel vlak voor rust zijn schot op de lat belanden.
In de tweede helft kwamen de SCV-ers fel uit de kleedlokalen. Een te kort terug gekopte bal bracht Paul Cornelissen in stelling en hij zette de gasten op voorsprong. De velpenaren wisten dat het seizoen bij een nederlaag over zou zijn en probeerden koste wat kost de gelijkmaker te forceren. In de laatste minuut wist Guido Sprengers op aangeven van Ramon van der Venne de eindstand op 1-3 te bepalen.

Vrolijk Pasen !

SCV’58 speelt gelijk tegen VCO: 0 – 0.

SCV’58 is er niet in geslaagd om de thuis- en inhaalwedstrijd tegen VCO in winst om te zetten. Het bleef 0-0, maar de uitslag heeft geen consequenties voor het doel dat het team nastreeft, namelijk een goede klassering voor de 3e periode! 

SCV’58 was duidelijk de bovenliggende partij, maar vergat te scoren. In de 1e helft waren er enkele mogelijkheden, maar de afstandsschoten brachten de keeper van VCO niet in verlegenheid. Het tempo werd door SCV’58 in de 2e helft opgeschroefd. Twee doelpunten werden afgekeurd wegens buitenspel en goede afstandsschoten van Jannes Raaijmakers en Myron van Dijk troffen geen doel door goed keeperswerk. Het sierde de mannen van Jeroen Denissen dat zij vol bleven inzetten op de winst, maar een doelpunt bleef helaas achterwege. Volgende week wacht de belangrijke thuiswedstrijd tegen Gassel, een concurrent voor de 3e periode !

Mosse Gorsselink was deze zaterdagavond Speler van de week !

Pagina 1 van 6112345...102030...Oudste berichten »

ARCHIEF

 •  

  • 2017 (28)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn