NIEUWS

Lijn

Eerste training selectie SCV’58

Eerste training van het seizoen 2018-2019 voor de selectie van SCV’58.

Foto: Matt Gerrits

Start voorbereiding selectie SCV’58

A.s zondag (12 augustus) begint de selectie van SCV’58, onder leiding van trainer Jan Schaap, aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Het weekend daarop kunt u al genieten van de eerste wedstrijd(en) want dan neemt SCV’58 deel aan de Verlinden Gouden Klok Spelen in Sint Hubert.
De competitie begint pas op 23 september, maar daarvoor worden de bekerwedstrijden gespeeld. SCV’58 speelt op zondag 2 september uit tegen Ravenstein (aanvang 14.00 uur), dan op 9 september thuis tegen VCO (aanvang 14.30 uur) en eindigt tegen SES uit Langenboom (uit, aanvang 14.30 uur).
In de competitie is er nog maar sprake van één derby (tegen GVV’57) en ontmoet SCV’58 een aantal nieuwe ploegen. Naast GVV’57 zijn de tegenstanders: Astrantia, De Zwaluw, Elsendorp, Fiducia, HRC’27, Menos, Merselo, SV DWSH, SVS, Sambeek, VV Holthees-Smakt en VIOS’38. 

Kom ook bij de Voetbalschool van ZportZ

Voetbaldocent Han Piels (oud-speler Go Ahead Eagles) heeft al ruim 8 jaar een voetbalschool bij OSC te Nijmegen en gaat nu al weer voor het 3e jaar van start met een voetbalschool in Grave.(met afgelopen seizoen ruim 50 voetballers)

Voetbaldocent Ivo Rossen (oud-speler o.a. FC Eindhoven , FC Zwolle , FC Den Bosch) maakt inmiddels ook deel uit van het team van Zportz.

Beide docenten begeleiden en coachen wekelijks de deelnemers van de ZPORTZ Voetbalschool . Een unieke combinatie van 2 super enthousiaste en gemotiveerde trainers die ervaring hebben in het voetballen op hoog niveau. Beiden zijn al jaren trainer van voetballers in alle leeftijdscategorieën.

Trainingen
De trainingen van de voetbalschool richten zich met name op het verbeteren van de voetbaltechniek. Dit is een ideale aanvulling op de reguliere training om je als speler te kunnen ontwikkelen.
Zportz Voetbalschool geeft 20 specifieke techniek-trainingen, waarvan 10 lessen voor de winter en 10 lessen na de winterstop.
Wij werken met kleine groepen om veel individuele aandacht te kunnen geven en de kwaliteit van de lessen op hoog niveau te geven. Techniek is de basis van het voetbalspel. Bij techniek hoort veel meer dan alleen de populaire skills van de voetbalhelden, die natuurlijk ook aangeleerd worden tijdens de trainingen. Tactiek leren voetballers vanaf JO-13. Tactiek is moeilijk uit te voeren als men de techniek niet beheerst. Zonder “Techniek” geen “Tactiek”.

Voor wie
De voetbalschool is voor jongens en meiden van alle leeftijden, die enthousiast en gemotiveerd professionele trainingen willen volgen!

Wanneer
De lessen worden op maandag en vrijdagmiddag gegeven tussen 14.45uur en 18.00uur.(bij grote belangstelling kan er naar andere lesdagen uitgeweken worden). De leslocaties zijn op de Bikkelkamp bij GVV’57 en op de Kranenhof bij SCV’58/Estria. Eind augustus wordt de definitieve indeling bekend gemaakt via e-mail.

Inschrijven
Kan tot zondag 19 augustus 2018 via de website www.zportz.nl of via onderstaande link:
20 lessen voetbalschool 2018-2019 
Geef bij het inschrijven in het vakje opmerkingen de voorkeur dag op. Wij proberen er zoveel mogelijk rekening mee houden. De voetballers zullen op leeftijd en niveau ingedeeld worden. In overleg kan er, indien mogelijk, van afgeweken worden.

PRETTIGE VAKANTIE ALLEMAAL !!

Een Velps feestje op het 5 tegen 5 Toernooi 2018

Op zaterdag 16 juni vond bij SCV’58 de dertiende editie van het Van Laake Engelen Advocaten 5-tegen-5-toernooi plaats. Ook dit jaar was de belangstelling weer groot, want er streden maar liefst 37 teams voor de prijzen.

Om 11 uur stroomde het zonnige sportpark De Kranenhof langzaam vol. Nadat alle scheidsrechters nog een laatste briefing hadden gekregen, gingen de eerste wedstrijden van start. De herenteams speelden elk 3 poulewedstrijden, de damesteams moesten het in de poulefase opnemen tegen 4 tegenstanders. Rond 14.30 uur was het tijd voor een gezamenlijke pauze. Althans, niet voor iedereen, want op dat tijdstip speelden de kabouters van SCV ’58 en VV Gassel een onderlinge wedstrijd op het hoofdveld van het toernooi. Het leverde weer een prachtig beeld op en zo te zien stond de nieuwe generatie voor het 5-tegen-5-toernooi al klaar.

Nadat de eerste poulefase was voltooid, werd ook tijdens de winnaars- en verliezerspoules flink gestreden voor de punten. Omstreeks 17 uur was het tijd voor de finaleronden van het toernooi. De winnaars van de verliezerspoule streden via shoot-outs om de populaire kannen bier (gewonnen door SC Haamlip), terwijl de overgebleven teams van de winnaarspoule via een knock-out systeem de finale probeerden te behalen. Uiteindelijk ging de finale bij de dames tussen De Theemutsen en Rondje van Rowie, waarbij na een spannende finale eerstgenoemde de hoofdprijs in Velp wist te houden (3-0). Ook bij heren wist er na vele jaren weer eens een Velps team te winnen, want na een gelijkspel (1-1) tijdens reguliere speeltijd wist FC Taugé de heren van FC Snorrekes via penalty’s te verslaan (5-4).

De prijsuitreiking werd verricht door Henk Cuppen, voorzitter van SCV ’58. Hierbij werden Lotte Schaap (De Theemutsen) en Mike van Workum (keeper FC Taugé) uitgeroepen tot speelster en speler van het toernooi. Vervolgens sprak Cuppen een woord van dank uit naar de vele vrijwilligers, sponsors, deelnemende teams en de organisatie van het toernooi.
Daarna werden de stoelen ingeruild voor statafels en kon worden gestart met ‘De Derde Helft’, de jaarlijkse feestavond na afloop van het toernooi. Er stonden dit jaar maar liefst 4 DJ’s (Derek Shots, DJ Martijn, Schuurlocomotief en Dansado & de Feestneger) op het programma die ervoor zorgden dat veel jeugd ’s avonds hun weg naar de feesttent wist te vinden. Het bleef dan ook nog lang onrustig, maar zeer gezellig in Velp.

Wederom een erg geslaagd toernooi. De organisatie bedankt iedereen voor zijn of haar bijdrage en hoopt iedereen volgend jaar opnieuw te mogen begroeten.

Afscheidswedstrijd SCV’58/G.V.V’57 JO11-1

Vanavond, donderdag 7 juni, moest dit combinatieteam aantreden voor zijn allerlaatste competitiewedstrijd in de Hoofdklasse alvorens dat de jongens komend seizoen net als alle Graafse voetbaljeugd onder EGS vlag zullen gaan spelen. Dus eigenlijk best wel een beetje een historische avond.

Op deze laatste speeldag hadden we ook de moeilijkste wedstrijd bij en tegen medekoploper Berghem Sport JO-11, een team wat i.t.t. ons team geheel uit 2e jaars bestaat.

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat de gastheren er geen gras over wilden laten groeien. Overal op het veld zetten ze vol druk waardoor de onzen nauwelijks aan voetballen toekwamen. Gaandeweg de 1e helft na de drinkpauze( het was zo’n graad of 28C) kregen we iets meer grip op de wedstrijd. Niettemin gingen we rusten met 2-0 voor Berghem.

Na de rust kregen we het nog lastiger om van eigen helft te komen en merkten we dat Berghem niet voor niets kampioenskandidaat nr 1 is. Moegestreden moesten we nog meerdere keren het hoofd buigen en werd Berghem door een 7-0 overwinning kampioen van de Hoofdklasse. Jammer voor ons maar soms is de tegenstander gewoon beter.

Al met al kunnen we terugkijken op een leerzaam seizoen waar met name na de winterstop heel aardig gespeeld werd, met dank aan trainers Dave en Joren die heel hun ziel en zaligheid in de begeleiding van de jongens hebben gelegd. Joren gaat nu stoppen en namens alle ouders en spelers harstikke bedankt voor jouw inzet de afgelopen jaren.

Caelen- Pim-Tim-Delano-Sam-Willem-Roan-Lennard-Rens-Tijn-Paul en Wessel we hebben dit seizoen van jullie genoten. Veel succes volgend seizoen onder de EGS vlag!

Roeland Hoffmann


Foto’s: Matt Gerrits

Geslaagde jubileummiddag voor SCV ‘58

In het weekend van 9 en 10 juni vierde SCV ’58 het 60-jarig jubileum. Zondagmiddag 10 juni stond daarbij in het teken van de jeugd. Omdat onze jeugdspelers allemaal in samengestelde teams spelen met spelers van Estria en/of GVV ’57 waren alle jeugdspelers van de drie clubs welkom.

De oudste spelers van de JO17 en JO19 konden in de grote tent een FIFA toernooi op de playstation spelen. Daarbij werden verschillende kleinere, maar ook grotere schermen gebruikt. Zowel de temperatuur buiten als het fanatisme waarmee werd gespeeld zorgde ervoor dat het kwik steeg in de tent.

Het mooie weer zorgde er ook voor dat de overige jeugdspelers veel plezier konden beleven aan de zeskamp die met verschillende spellen verspreid stond over de velden van SCV ’58.

Vooral de spellen waarbij men nat kon of moest worden waren erg favoriet! Zo was er een buikschuifbaan, tobbedansbaan en een spel waarbij natte sponzen naar elkaar moesten worden gegooid. Daarnaast moest er ook een stormbaan bedwongen worden, aan een spijkerbroek gehangen worden, geworsteld worden met een sumo-pak en moesten ook de hersenen aan het werk met een groot vier-op-een-rij spel.

Tussendoor was er voor iedereen onbeperkt ranja en voor alle vrijwilligers werden flesjes water uitgedeeld. Dat extra vocht was wel noodzakelijk, evenals zonnebrandcreme, want het was zonnig en warm. Voor alle teams was er ook een pauze waarin bij de frietkraam een lekker frietje met snack kon worden genuttigd.

Al met al hebben alle jeugdspelers zich opperbest vermaakt en kon er om 16 uur moe maar voldaan afscheid genomen worden onder het genot van een lekker koud ijsje!

Foto’s: Matt Gerrits

Sponsors gezocht voor nieuwe tenues jeugdafdeling EGS

Beste aankomende sponsors,

Zoals u weet, timmeren we flink aan de weg voor onze gezamenlijk jeugdafdeling EGS.
Om onze uniforme uitstraling verder te benadrukken, willen we onze hele voetballende jeugdafdeling (O7 t/m O19) in het nieuw gaan steken.
Hiervoor zijn we in gesprek met Brandsfit.
Brandsfit zorgt voor landelijk bekende sponsors zodat de tenues tegen zeer sterk gereduceerde prijzen aan ons verstrekt kunnen worden.
Wij willen echter onze eigen sponsors niet vergeten!

De intentie is om met Brandsfit een 3-jarig contract aan te gaan.
Wij bieden u aan om nu in te stappen.
Voor in totaal € 600,- staat u de aankomende 3 jaar op de voorkant van de tenues van één van de teams van EGS. Twee landelijke sponsors zullen dan het tenue compleet maken met hun reclame uiting op de rug en één op de beide mouwen.
Deze tenues dragen we totdat het 3- jarige contract met Brandsfit afgelopen is.
Tussentijds instappen zal met de tenues niet mogelijk zijn.
Indien u mee wilt doen, ontvangen we graag uiterlijk 01-07-2018 uw reactie.
U kunt natuurlijk wel andere zaken in deze seizoenen aan onze teams sponsoren, denk aan tassen, jassen, hoodies, trainingspakken etc. Voor deze vorm van sponsoring is geen haast geboden.

Deze artikelen kunt u binnenkort op de speciale EGS website vinden waarop deze artikelen te zien zijn. Informatie hierover volgt binnenkort.
We horen graag of u onze meisjes en jongens een warm hart toedraagt en één van die sponsors wilt worden van die unieke paarse EGS teams!
Ook indien u meer informatie hierover wilt, staan we u graag te woord.

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0486 420196 (Arthur Brussaard). U kunt ons uw belangstelling ook kenbaar maken via samenwerking.egs@gmail.com, waarna wij contact met u opnemen.

Met vriendelijke groeten,
De tenuecommissie van EGS

Pagina 1 van 7012345...102030...Oudste berichten »

ARCHIEF

 •  

  • 2018 (34)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn