NIEUWS

Lijn

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering.

Geacht S.C.V.’58 lid,

Bij deze nodigt het bestuur van S.C.V.’58 u uit voor de algemene ledenvergadering 2017.

Datum: donderdag  28 september 2017

Aanvang: 21.00 uur (kantine).

De agenda voor deze vergadering treft u hierbij aan.

uitnodiging alv 2017

Techniektraining voetbalschool 2e seizoen is van start gegaan !

Net als afgelopen seizoen is er een grote en groeiende groep voetballers en voetbalsters in de Gemeente Grave in de leeftijdscategorie Onder 13, onder 11 en onder 9 die op de maandag-of vrijdagmiddag techniektraining krijgt van Han Piels, oud speler van Go ahead Eagles.

Inmiddels is de groep gegroeid naar meer dan 40 spelers en speelsters van Estria, GVV’57, SCV’58 en vv Gassel, waarbij er nog ruimte is voor een aantal kids om zich aan te melden.  Het betreft vooralsnog een particulier initiatief wat mogelijk in een later stadium ook namens de clubs zal worden aangeboden. Het geheel kent een najaarscyclus en een voorjaarscyclus

De training is een hele goede aanvulling op de teamtrainingen en is met name gericht om de individuele balvaardigheid met beide benen te vergroten.

Wat dit jaar leuk is om te vermelden is dat Ivo Rossen, speler/trainer van Estria 1,en oud profvoetballer van diverse clubs waaronder FC Eindhoven op de vrijdagmiddag zich heeft aangesloten om samen met Han de technische vaardigheden van de kids te helpen vergoten.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Han Piels, via info@zportz.nl of 06-23664336 of kom kijken op maandag van 16-19 uur of vrijdag van 16-17 uur op het sportpark De Bikkelkamp.

Foto: Matt Gerrits

Trainer voor de JO13-3 gezocht én train(st)er/leid(st)er voor de MO15: SPOED

Helaas is het kader van JO13-3 nog niet compleet. Wij zijn dringend op zoek naar een trainer die  St Estria/GVV’57/SCV’58 JO13-3 iedere week wil trainen en begeleiden tijdens wedstrijden. Heeft u interesse om trainer te worden of kent u iemand die graag trainer wil worden, laat het ons dan weten.

We kunnen ook op zoek naar een creatieve oplossing. Denkt u alstublieft mee en help ons!

Heeft u interesse mail dan naar: rickyseinstra@hotmail.com

Ook voor het kader van ST Estria/GVV’57/SCV’58 MO15 (meisjes) wordt nog een train(st)er/leid(st)er gezocht. Informatie of interesse mail: richardgarot@live.nl

De Voetbal.nl app komt er aan !

De Voetbal.nl app, live & kicking 
De KNVB introduceert de nieuwe Voetbal.nl app. Deze gaat online in week 34 (tussen 22 en 25 augustus). En vanaf dat moment kunnen alle voetballiefhebbers met de nieuwe app aan de slag. Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen en nog veel meer. Alle leden en supporters van SCV’58 kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app.

De app begint bij het inloggen.
Inloggen in de app doe je met je e-mailadres. Dat e-mailadres moet overeenkomen met het e-mailadres zoals bij de vereniging geregistreerd staat. Zorg er dus voor dat je een actueel e-mailadres doorgeeft aan je leider, voor zover je dit nog niet hebt gedaan!!

Wij laten je via de mail weten dat er een nieuwe versie is van de Voetbal.nl app. Log je in met een e-mailadres dat bij ons niet bekend is, dan wordt je als “toeschouwer” gezien en heb je geen directe link met SCV’58 en je team !

2e plaats SCV’58 bij Gouden Klok Spelen.

SCV’58 is er niet in geslaagd om haar debuut bij de Gouden Klok Spelen in Sint Hubert luister bij te zetten met een 1e plaats. In de finale was SCMH te sterk.

SCV’58 in finale Gouden Klok Spelen.

SCV’58 staat vanmiddag in de finale van de Gouden Klok Spelen. De Velpenaren treden in Sint Hubert om 14.30 uur aan tegen SCMH.

In de poulefase was SCV’58 te sterk voor Achilles Reek en De Willy’s. Beide opponenten werden met 3-1 verslagen. Omdat tegen SC Sint Hubert met 2-0 werd verloren, moesten strafschoppen de beslissing brengen. Mike van Workum wist 2 pingels van SC Sint Hubert onschadelijk te maken en bezorgde SCV’58 daarmee de finaleplek. 

Samenwerking Estria/GVV’57/SCV’58 groeit én bloeit.

Vanaf 2012 werken Estria, GVV ’57 en SCV ’58 nauw samen. In eerste instantie met als doelstelling om de kwaliteit van het jeugdvoetbal in de gemeente Grave te verhogen.

Deze samenwerking, die geleid wordt door de Stuurgroep met van elke vereniging twee leden en een onafhankelijk voorzitter, startte met het samengaan van de meisjesteams en groeide in 2015 uit tot een opdracht van de drie Hoofdbesturen aan de Stuurgroep: Werk toe naar een gezamenlijke Jeugd Opleiding (SJO) met alle jeugd van Estria, GVV ’57 en SCV ’58 trainend en spelend in gezamenlijke teams op één sportpark. Deze Samenwerking heeft als doel om het (jeugd)voetbal op langere termijn in Grave te kunnen blijven garanderen én is een ‘nieuwe vereniging’ die gedragen wordt door de spelers/speelsters, ouders/verzorgers én vrijwilligers die samen werken.

De Stuurgroep heeft de organisatie én het technisch beleid beschreven in het Jeugdplan voor de ‘SJO in oprichting’ werd. Ruim honderd vrijwilligers werken al op allerlei wijzen mee aan de SJO, ondermeer als begeleiders, trainers, scheidsrechters etc. Wekelijks kunnen de keepers trainen bij de Keepersschool en de Fair Play commissie draagt bij aan het kunnen sporten mét plezier en zonder ongewenste zaken.

In het afgelopen seizoen 2016-2017 is naast de meisjesteams ook de ‘Jongens Onder de 13-groep’ met vier teams uit deze samenwerking ontstaan en bundelden de Damesteams van de drie verenigingen ook hun krachten.

‘De Samenwerking’ begroette twee kampioenen, de ST Estria/GVV’57/SCV’58 JO13-2 en de Vrouwen3.

Voor het komende seizoen wordt de samenwerking volgens de gemaakte planning uitgebouwd met de ‘Jongens Onder de 15-groep’ én op de vraag vanuit de drie verenigingen met de ‘Jongens Onder de 17-groep’. Dat betekent dat er in seizoen 2017-2018 maar liefst 13 jeugd- en 3 senioren Damesteams onder de Samenwerking spelen en trainen op Sportpark De Kranenhof.

Dit sportpark wat ook gebruikt wordt door Estria- en SCV’58 teams begint zijn gebruiksgrenzen door deze uitbreiding te voelen.

Een nieuwe werkgroep Sportaccommodatie met leden uit de drie verenigingen en externe deskundigen is daarom het afgelopen jaar gestart met de voorbereidingen om een sportaccommodatie voor de drie gezamenlijke voetbalverenigingen Estria/GVV’57/SCV’58 in overleg met de gemeente Grave te realiseren. Daarvoor zal het huidige sportpak De Kranenhof worden herontwikkeld met de volgende uitgangspunten: Een nieuw en duurzaam clubgebouw, een herinrichting van het terrein en veilige ontsluiting van het nieuwe sportpark door voldoende fietspaden, verlichting en veilige overgangsplaatsen van (snel)wegen. Om deze nieuwe ‘Samenwerkings-accommodatie’ te realiseren zullen alle leden van de drie verenigingen volgend seizoen gevraagd worden om mee te denken met de plannen om te komen tot een mooie accommodatie waar we trots op kunnen zijn.

SAMEN WERKEND AAN ONS NIEUWE SPORTPARK.

Seizoen 2017-2018 zal op zaterdag 26 augustus 2017 starten met een Teambuilding-dag voor de nieuwe ST-teams met hun begeleiding én ook voor alle andere Estria, GVV’57 en SCV’58-teams die nog niet ‘onder de EGS-vlag’ spelen.

Twee weken later op zaterdag 9 september 2017 zullen al deze jeugdteams weer present zijn op sportpark De Bikkelkamp om het 60 jarig bestaan van GVV ’57 mee te vieren. Na de bekerwedstrijden start dan eind september de competitie.

Gelukkig beschikt de Samenwerking al over vele vrijwilligers, maar wilt u helpen dan kan dat zeker!!!: U kunt helpen als trainer/ster, begeleider/ster, scheidsrechter/ster, hulp in de kantine, gastvrouw/gastheer in wedstrijdsecretariaat, hulp bij evenementen, commissielid, opzetten G-voetbal, mediator. Interesse, vragen of opmerkingen over de Samenwerking: mail naar samenwerking.egs@gmail.com

De EGS zijn wij allemaal SAMEN en de EGS kan uw hulp gebruiken!!!

ST meisjesteams (sep 2016 foto Matt Gerrits)

Selectie SCV’58 start met voorbereiding op nieuwe seizoen.

Onder leiding van de nieuwe trainer Jan Schaap begint de selectie van SCV’58 vandaag aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De competitie vangt dit jaar aan op 24 september a.s. Het 1e elftal van SCV’58 is ingedeeld bij de andere drie clubs uit de gemeente Grave; het gaat dit seizoen dus ook om het Kampioenschap van de gemeente Grave!!

Het oefenprogramma staat hieronder. Onderdeel van het oefenprogramma is de deelname aan de Verlinden Gouden Klok Spelen 2017 in Sint Hubert. Op zaterdag 19 augustus begint SCV’58 om 12.20 uur tegen de mannen van Achilles Reek 1. Later die dag wordt nog gespeeld tegen gastheer Sint Hubert 1 (aanvang 13.40 uur) en om 17.40 uur tegen De Willy’s 1, met aan het roer ex-trainer Jeroen Denissen. De finale en de  wedstrijd om de 3e en 4e plaats zijn op zondag 20 augustus.

voorbereiding selectie seizoen 2017-2018

De training van de Dames start 15 augustus; de lagere elftallen kunnen 17 augustus hun kicksen weer uit het vet halen.

Pagina 1 van 6312345...102030...Oudste berichten »

ARCHIEF

 •  

  • 2017 (45)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn