ST D3M

12165180_850975678351176_1396784618_o

Meidenafdeling Estria/GVV’57/SCV’58

De meisjesafdelingen van Estria, GVV ’57 en SCV ’58 worden gecombineerd. Dat houdt in dat er combinatieteams gemaakt worden waarin meisjes van verschillende verenigingen komen te voetballen.
De thuiswedstrijden van het team worden gespeeld bij de vereniging die bij het team op de teampagina genoemd wordt. De verenigingen willen graag op alle sportcomplexen wedstrijden én trainingen van de meisjesteams, dus de trainingen van de combinatieteams kunnen op verschillende sportcomplexen plaatsvinden.

Bij de verenigingen Estria, GVV ’57 en SCV ‘58 gaan steeds meer meisjes voetballen. Dat is een goed teken. Door de samenwerking te zoeken en combinatieteams te maken, kunnen we al die meisjes die enthousiast zijn over het voetbal ook de mogelijkheid geven om in een team te spelen dat het best bij hen past. De indeling op leeftijd is dan een stuk beter te doen. En, wanneer we het niet gedaan hadden, was het waarschijnlijk niet mogelijk geweest om in bepaalde leeftijdscategorieèn een elftal of zevental als team voor de competitie in te schrijven.

De D3M traint op maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur bij SCV’58 en woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur bij GVV’57.
De D3M 
speelt haar thuiswedstrijden bij SCV’58.

Aanspreekpunt Combinatieteams:

Naam Tel.nr. Email
Estria Joop van de Ven 06-47432779 61joop@live.nl
GVV’57 René van der Venne 06-48757388 v.der.Venne1@kpnplanet.nl
SCV’58 Richard Garot 06-10845586 richardgarot@live.nl

 

reactie's

 • Ankie Spanjers
  5 september 2015

  Eerste bekerwedstrijd voor meiden D eindigt in een mooie overwinning!

  Vandaag was het voor de meiden zo ver, voor het eerst op groot veld. Ondanks dat het weer niet echt mee zat hadden ze er zin in. In het kleedhok hadden Bernard en Richard vertelt wie waar zou gaan spelen en dat we vandaag geen wissels hadden.

  In de eerste helft deden de meiden het, naar mijn mening, best goed. En ze speelden goed over, ondanks dat sommige wilden kijken of ze alleen naar het doel konden komen wat niet echt lukte. Maar toen ze allemaal op dreef waren had keeper Gwen niet veel te doen omdat het middenveld en de spitsen de bal zo veel mogelijk voor het doel van Berghem Sport hielden. Door een paar mooie passen van iedereen kwam de bal bij Este terecht en die schoot de bal mooi in het doel, 1-0. En nog voor de rust maakte Britt de 2-0.

  In de rust gingen de meiden even naar het kleedhok om te bespreken wat er allemaal goed ging, niet of minder goed was gegaan en om even iets te drinken.

  Daarna begonnen ze weer met volle moed aan de tweede helft. Hierin kwam Berghem Sport een paar keer gevaarlijk dicht in de buurt van het doel van Gwen, maar Gwen en de verdediging zorgde er netjes voor dat Berghem Sport de kans niet kreeg om te scoren. En de meiden probeerden ook om nog een doelpunt te maken, wat niet lukten.

  Dus de eindstand voor vandaag is 2-0 gewonnen. Super goed gedaan meiden, jullie kunnen trots zijn op jezelf!

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn