Gastenboek

 • Toon van der Venne
  16 mei 2016

  KNAP GEDAAN MANNEN GOED ZO

 • Rick
  30 november 2015

  Jullie krijgen een nieuwe voetballer!

 • Zes nul
  5 oktober 2015

  Ik mis het verslag van vorige week…..

 • Jorg Oppers
  3 mei 2015

  Namens v.v. De Willy’s feliciteer ik SCV’58 van harte met het terecht behaalde periodekampioenschap. Maak er een mooi feestje van, en wie weet waar het eindigt. Succes.

 • SVS A1
  19 april 2015

  Is er al meer bekend over de inhaaldatum van de afgelopen zaterdag uitgestelde wedstrijd tussen SCV A1 en VCO A1? Alvast bedankt.

 • leo janssen.
  3 april 2015

  Daardoor is SCV alweer 10 wedstrijden op rij ongeslagen. “Dat is sinds mensenheugenis al niet meer gebeurd hier in Velp. Geweldig, na al die magere jaren. We kijken nu naar de 4e plaats, want dan kunnen we waarschijnlijk een periodetitel overnemen.”

  Magere jaren hebben een oorzaak, het is altijd fijn als je een stempel kunt drukken op een elftal .Maar als je in een gespreid bedje terecht komt is het prettig werken, heb nu 3 wedstrijden gezien dit seizoen , maar als je deze kwaliteit in je groep bezit en je zo’n mager veldspel laat zien vind ik toch dat je voorzichtig moet zijn met uitspraken in de krant.

  Al het werk wat voorheen door diverse jeugdtrainers is gedaan moet zijn uitwerking krijgen,
  dit is niet bedoeld als kritiek maar als opsteker . Dus jongens ga voor meer.

 • scv fan.
  2 april 2015

  Nou nou bezoeker. Ik weet niet waar jij die wedstrijd bekeken hebt maar als velp de kansen op het einde benut had was het een dikverdiende overwinning geweest gezien de 2e helft… Kijken jullie geelzwarten maar eerst in de spiegel… Verwacht dat u in de kantine heeft gezeten tijdens de 2e helft..

 • Bezoeker
  23 maart 2015

  Met een punt mocht alleen Astrantia na afloop tevreden zijn.??

  Lijkt me een duidelijk vediend gelijkspel misschien iets minder met de Velp-pet op een verslag schrijven..

 • Gustavo
  25 november 2014

  THX that’s a great anrews!

 • Didier Davids
  23 augustus 2014

  Beste sportvrienden,

  Met MyTeambook brengt ieder team zijn eigen seizoen in woord en beeld
  Het sportseizoen wordt onvergetelijk met je eigen prachtige boek. Uiteraard in de clubkleuren en met clublogo!
  Maak het sportseizoen compleet
  Plaats [actie]foto’s, opstellingen, wedstrijdverslagen en beschrijf alle leuke activiteiten van het seizoen op een verrassend eenvoudige manier.

  Een fantastische herinnering voor spelers, ouders, trainers, leiders en alle andere betrokkenen!

  Samenwerken
  Nodig ook andere betrokkenen uit om samen aan het boek te werken, of laat ze foto’s en/of teksten rechtstreeks naar jouw eigen MyTeambook sturen.
  Dat is pas samenspel!

  Ondersteuning sportvereniging
  Bij ieder besteld boek, ontvangt jouw vereniging een credit ter waarde van € 1,-.
  Op onze webshop boordevol sportmaterialen, kunnen deze worden verzilverd.
  Kijk op de website hoe dit werkt!

  Wil je sponsoren toevoegen? Ook dat is mogelijk.

  Heb je hulp, advies of extra informatie nodig, neem dan contact met me op!

  Met vriendelijke groet,

  Didier Davids

  e: didier@myteambook.nl
  i: http://www.myteambook.nl

 • Jouw Kickstart
  21 augustus 2014

  Iedereen heel hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en medewerking aan de vriendschappelijke voetbalwedstrijd afgelopen zaterdag samen met het AZC (Asielzoekers Centrum).
  Het was TOP!!

  Anne-Marie Schraven

 • Voorbereidingstoernooi Donitas Open
  30 mei 2014

  Beste volleyballers,

  Zaterdag 6 september organiseert G.S.V.V Donitas het voorbereidingstoernooi Donitas Open. Dit toernooi zal plaatsvinden ACLO Sportcomplex in Groningen. Ideaal om de competitie goed van start te gaan en de puntjes op de i te zetten.

  De niveaus voor zowel dames als heren zullen zijn:
  – Topdivisie – 1e klasse
  – 1e divisie – 2e klasse
  – 2e divisie – 3e klasse
  – 3e divisie – 4e klasse
  – promotieklasse

  Wilt u zich aanmelden voor ons toernooi of wilt u meer informatie over ons toernooi mail dan naar: toernooicie@donitas.nl. Wij zien u en uw team graag terug op ons toernooi.

  Met sportieve groet,

  Marijn Oostveen
  Toernooicie ’13-‘14

 • Leo janssen
  18 mei 2014

  Iedereen bedankt die op wat voor manier ook zijn bijdrage heeft gehad op deze geweldige dag-avond en nacht.

  ouders bedankt voor jullie steun.

  Trainer in ruste.

 • De Buikschuiver
  18 mei 2014

  Proficiat jongens, of liever gezegd, jonge heren van SCV ’58 A1: vandaag keurig koppie er bij gehouden tegen grootste concurrent HBV, zuinig gespeeld en terecht gewonnen. Compliment voor jullie inzet en gedrag deze wedstrijd. Compliment voor deze scheids deze wedstrijd. Compliment voor regelmoeder Monique, compliment voor leider Tijn, compliment voor 2e trainer Kees en compliment voor 1e trainer Leo. Compliment voor jullie allemaal voor dit seizoen. Jullie hebben ons, behalve een hoop wasgoed, ook een aantal mooie zaterdagmiddagen bezorgd. Vandaag met prachtig weer hebben jullie gekregen wat jullie verdienden: het Kampioenschap!Goed gedaan jochies, sorry: goed gedaan heren! Wij, als ouders, zijn trots op jullie! Nogmaals gefeliciteerd.

 • leo
  7 mei 2014

  Bij deze ,dames van SCV 58 gefeliciteerd knap gedaan .Jeroen badankt voor je steun,
  Ik ben zeer benieuwd hoe dit gaat aflopen ,en wat de KNVB gaat ondernemen tegen dit soort praktijken, ik voel op zijn zachts gezegd zo …….. dus we wachten af.

 • Renske
  6 mei 2014

  Dank je wel Jeroen!!!

  Gr. Dames1 KAMPIOENEEE

 • Jeroen D.
  5 mei 2014

  Bij deze feliciteer ik de Dames 1 en begeleiding met het behaalde kampioenschap waarbij het neem ik aan een geweldig feest is geworden… Veel succes in de 4e klasse volgend seizoen.. Ook wil ik de A1 gezien de omstandigheden die al neergelegd zijn hieronder toch veel succes wensen in de komende wedstrijden om toch als verdiende kampioen uit deze competitie te komen…

 • Leo janssen Trainer Scv A1
  17 april 2014

  Het is nu bijna 12 uur later na de wedstrijd van gisteren amper geslapen continu denkend wat ging er verkeerd,er zijn een paar momenten die ik terug kan halen in gedachten en dat waren de momenten waarop hij de regels verkeerd toepaste,maar gedane zaken kun je niet omdraaien ik zeg nu hard en eerlijk ik heb het helemaal gehad ik snak naar het einde van het seisoen,de spelers neem ik niks kwalijk die hebben in de negentig minuten er aangedaan wat ze konden en overtredingen worden overal gemaakt maar dit was een wedstrijd waarbij de spelers van beide partijen respect voor elkaar hadden, maar de leidsman dacht er anders over, nog drie wedstrijden te gaan en of we nu kampioen worden of niet is voor mij alleen nog maar bijzaak ik vind het niet meer leuk en heb het helemaal gehad met dit soort figuren die de jeugd 16 tot 18 helemaal laten doordraaien.

 • Anoniem
  16 april 2014

  Ik lees net een stukje van een de buikschuiver op de side van het gastenboek,
  en ik sta 100% achter dit verhaal.
  Ik als trainer Van de A1 van SCV heb zelfs dit nog nooit meegemaakt en loop toch al heel lang mee.

 • De Buikschuiver
  16 april 2014

  Ik, als Brave Buikschuiver heb een probleem: de boks zakt me er zelfs van af. Ik ben een beetje bozig! Net terug van A1 Gassel tegen SCV A1. Ruststand 1-2 voor Velp. Tjonge jonge, wat ging dat in de 2e helft daar mis. Velp 4 rode kaarten Gassel 0. En 0 ja, de eindstand 3-2 voor Gassele en Gassel op plaats in de competitie en Velp niet meer. Rara hoe kan dat? Ik heb niet veel verstand van voetbal. Ik weet ook niet hoe de goede man heet of waar hij woont, maar degene die verantwoordelijk was voor het orde houden op dat Gasselse veld deed dat niet zo netjes en daar druk ik me netjes mee uit. Orde houden is volgens mij iets anders dan agressie opwekken en dat is wat dat het gedrag van die man met dat fluitje op dat woensdagavond voetbalpotje zelfs bijna met mij deed. Ik heb daar in Gassel niks gezegd omdat ik bijna 57 ben en weet hoe ik me moet beheersen. Het zelfs mijn vak om dat andere mensen te leren. Ik praat Velps gedrag niet goed , toch snap ik wel dat onze 17-18 jarige Velpse jongens zich daar op dat veld niet prettig voelden en daar druk ik me ook netjes mee uit! Een voorbeeldje uit deze soap, 2 Gasselse jongens lopen elkaar ondersteboven en een Velpse speler die in de buurt liep, krijgt een kaart. Zoals gezegd, ik snap niks van voetbal, maar is er een kenner die me dit kan uitleggen? Mijn mening: aan de KNVB de taak om deze zaak eens goed tegen het licht te houden?

 • redactie@voetbal-shoot.nl
  25 februari 2014

  Er staat een fotoalbum van de wedstrijd Vianen Vooruit A1 – SCV 58 A1 op http://voetbal-shoot.nl Please RTand Follow us. Thanks

 • toon van der. venne
  23 februari 2014

  Het is fijn dat de spelers van scv58 weer met plezier aan het voetballen zijn

 • Anoniem
  10 november 2013

  AFGELAST-te veel zon? 10-11-2013

 • Vrienden van Freight Frame
  28 oktober 2013

  Beste Rick,

  Gefeliciteerd met de aanmoedigingsprijs.
  Fantastisch resultaat kerel!

  Groet,

  Je vrienden van Freight Frame.

 • Marton
  24 september 2013

  Mooi dat de site goed up-to-date wordt gehouden.
  Complimenten en bedankt!

 • amber en guusje
  21 september 2013

  hallo ik ben amber en ik ben guusje wij hebben gewonnen met 4 3 amber en guusje staan achter in

 • Jan Nuijen
  15 september 2013

  GEFELICITEERD SCV ’58 1 met de eerste winst!!!

 • GWEN
  7 september 2013

  hallo ik ben gwen

 • GWEN
  7 september 2013

  HALLO ALLEMAAl wij hebben gewonnen hoera hoera feest

 • Hans Janssen
  1 januari 2013

  Voor alle SCV-ers en hun aanhang een sportief 2013 toegewenst.

 • Fan van Rick
  29 november 2012

  Allememachiess… vier wedstrijden schorsing voor Harold!! Is dat niet een beetje overdreven?! Nou ja. wie moeten we nu in de spits zetten dan? Rick niet want die staat het liefst links buiten adem…

 • Fan van Rick
  12 november 2012

  Ik heb die Harold van Thiel zien voetballen van het weekend.. maar die schrale raakt geen pepernoot! Wisselen voor schuumpke alias Rick de Wildt.. das pas een verdediger naar mijn hart!

  Grt

 • Judy Zoutman
  4 oktober 2012

  Internationaal voetballen in 2013:

  Schrijf je via Sport Passie in voor internationale voetbalevenementen!

  Hageland Cup – België – 18 en 19 mei
  United World Games – Oostenrijk – 20 tot en met 23 juni
  Dana Cup – Denemarken – 22 tot en met 27 juli

  Interesse? Vraag de informatie aan!
  Judy en Jan Zoutman
  06 10647084
  info@sportpassie.nl
  http://www.sportpassie.nl

 • leo janssen
  22 september 2012

  De foto’s van deze wedstrijd zijn erg mooi ondanks het verlies,toch wil ik de scvers bedanken voor de grote opkomst en vraag of jullie dit bij thuis wedstrijden ook willen doen,mijn dank is groot.

 • http://voetbal-shoot.nl
  17 september 2012

  Er staat een fotoalbum van de wedstrijd GVV 57 Grave – SCV 58 op http://voetbal-shoot.nl/ Please RT

 • Dorpsfeest Velp 18 - 19 augustus
  4 augustus 2012

  Dorpsfeest Velp
  18/19 – 08 – 2012

  Kom gezellig naar het dorpsfeest op zaterdagavond 18 augustus en zondag 19 augustus op het evenemententerrein te Velp.

  Programma:
  Zaterdagavond:
  Kom allen op zaterdag avond gezellig naar de tent en dans en zing mee met onze live band Dusty road..
  Tent open 20.00 uur – 01.00 uur.

  Zondag:
  10.00 – 13.00 uur: Rommelmarkt
  10.30 – 12.30 uur: Zal er een koffie concert plaats vinden dat georganiseerd is door de Deurdouwers
  13.30 – 18.00 uur: Smartlappen festival

  Voor de kids:
  Er komt een grote stormbaan waarop kinderen kunnen klimmen, klauteren etc. Wanneer het zonnetje schijnt, zullen we deze met water besproeien.
  Voor de allerkleinste hebben we een springkussen en een draaimolen. Maar ook komt er een opblaasvoetbal spel te staan en maakt Clown Biba ballonnen voor jullie.

  Voetbaltoernooi:
  Van 15.00 – 16.30/17.00 uur is er een voetbaltoernooitje. Kinderen kunnen zich opgeven en wij zullen gaan selecteren op leeftijd. Geef dus naam en leeftijd door. Opgeven kun je via de mail bij dorpsfeestvelp@hotmail.com . Je mag ook samen met een vriendje of vriendinnetje opgeven. Opgeven via de mail kan tot 18 augustus 12.00 uur. Op zondag kun je nog opgeven tot uiterlijk 13.00 uur!

 • Hans
  22 juli 2012

  Ik zie net dat het 29 juli moet zijn.

 • Hans
  22 juli 2012

  Ik denk niet dat het druk wordt met de 1e selectie training op ZONDAG 29 augustus 2012 🙂 zal wel woensdag zijn of 26 aug.

 • Hans
  20 juli 2012

  Lekker balletje getrapt gisteravond bij SCV, velden liggen er prachtig bij.
  Met de jeugd Stefan, Marton, Martijn, Sander, Martijn, Myron, Max, Jamey, Thijs en Hans en Hans als oudjes.

 • Twan Arts
  3 juli 2012

  Stefan,

  Proficiat met het winnen van de EK- poule!

 • rinie van kasteren
  23 juni 2012

  dames gefeliciteerd met het kampioenschap van dit seizoen.
  heb met jullie ook een leuke tijd gehad.
  heeft er nog iemand foto’s uit die tijd die toen zijn gemaakt
  of moet ik de krant bellen.
  rian ik zal je een mail sturen dan heb je mijn mailadres.
  zijn er nog veel dames uit mijn tijd zoals anita , astrid

 • theo bronts
  1 mei 2012

  Hallo Sportvrienden,

  Woensdag 09 mei a.s. vindt er een grote keeperschallenge plaats bij GVV ’57 te Grave.

  Trainen en wedstrijdvormen voor keepers van 8 tot 18 jaar met mooie prijzen, onder begeleiding van professionele trainers, Maarten Arts en Harald Wapenaar.
  Uiteraard met medewerking en deelname van een eredivisie keeper.

  Maaltijd en Uhlsportshirt inbegrepen.

  Schrijf je snel in of zegt het voort!!!
  Er is nog plaats voor een aantal keepers.
  Kijk op http://www.gvv57.nl of http://www.progoal.nl.

 • Doerak
  15 maart 2012

  OW, BEDANKT HÈ!

 • Rian van Kuppenveld
  11 maart 2012

  FF op uitprogramma klikken en je ziet ook de uitwedstrijden……wie schreeuwt er nu hard….

 • Doerak
  11 maart 2012

  Nee, Rianneke, kijk zelf maar eens goed. Voor morgen staan er maar 2 wedstrijden op. Dus niet zo hard schreeuwen, eerst kijken!

 • Rian van Kuppenveld
  10 maart 2012

  He Doerak! Goed kijken, alle wedstrijden staan er ook op!

 • Doerak
  9 maart 2012

  Leuk zo`n widget. Het zou nog leuker zijn als alle SCV wedstrijden erop zouden staan 😉

 • De Buikschuiver
  6 november 2011

  SCV 1-OKSV 1 uitslag nacht voor de wedstrijd 3-3 onbeslist:

  Op feest in Petjesbar In Overlangel is door 3 trouwe SCV-ers (Jan Opsteegh, Martijn en Marieke Hoefnagel) gisteravond geprobeerd om 3 eerste OKSV 11-tal spelers “Zat te Voeieren”. Een nuchtere Buikschuiver heeft het gezien en het resultaat gewogen: Jan, Marieke en Martijn waren na afloop even beschonken als hun 3 Overlangelse “vriend-vijanden”! Laten we maar hopen dat “Don Leo” deze 3 SCV-ers vandaag niet oproept! (Als ze sowieso uit bed kunnen komen). Wij heben ons best gedaan. Heren 1: vanmiddag jullie!

 • Anoniem
  10 oktober 2011

  Hoi Cees (Kees) en Harrie (Harry),
  Brilliant goet geschrefen, nu Thomas (Tomas) en Mathijs (Matijs) noch!
  De Buikschuifert

 • Resia dames Wellerlooi
  22 juli 2011

  Volgens de laatste nummering van de competitie staat SCV dames ingedeeld bij 5e klasse G
  dus in een andere klasse als jullie hier weergeven.
  http://bin617-03.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/Indeling_nummering_vrouwen_2011-12.pdf
  Op deze KNVB site is dit te lezen

  groet Marian

 • Anoniem
  1 juli 2011

  Indeling Beker SCV1
  1 SCV’58
  2 Montagnards (thuis, 20-8)
  3 VIOS’38 (uit, 23-8)
  4 Stormvogels’28 (thuis, 27-8)

 • Kermis Velp
  29 juni 2011

  KERMIS VELP!!

  JaaaaaJaaaa.. 19, 20 en 21 augustus is het weer zover, Kermis Velp!
  Met dit jaar op de zaterdagavond Live muziek dat wordt verzorgt door de band DUSTY ROAD!

  Vrijdag 19 Augustus
  18.00 – 21.00 uur de attracties open

  Zaterdag 20 Augustus
  14.00 – 16.00 uur clown Biba en ballonnenwedstrijd
  20.30 uur Live muziek met DUSTY ROAD!

  Zondag 21 Augustus
  10.00 – 14.00 uur Rommelmarkt
  13.30 – 19.00 uur Smartlappenmiddag met o.a. Los Zand

  Dus zet het allemaal alvast in je agenda!!

 • Anoniem
  21 juni 2011

  Indeling SCV1 komend seizoen:

  •Achilles Reek 1
  •Boerdonk 1
  •FC de Rakt 1
  •FC Uden 1
  •Irene 1
  •Macharen 1
  •OKSV 1
  •OVC’63 1
  •SCV’58 1
  •VCO 1
  •De Willy’s 1

  Bron: Site OKSV

 • Marieke
  13 mei 2011

  Het is zover!!!! Zondag spelen de dames de kampioenswedstrijd tegen Achilles Reek. Wees sportief en kom ze aanmoedigen!!!! Om 10.00 zal de wedstrijd beginnen, natuurlijk op de Kranenhof!

 • Loes
  11 mei 2011

  Je hebt helemaal gelijk Marieke!

 • Marieke
  10 mei 2011

  Beste leden van SCV ’58,

  momenteel doen de dames goede zaken en met winst aanstaande donderdag is aanstaande zondag onze kampioenswedstrijd tegen Achilles Reek. Wat wij hopen, is dat er een groot aantal mensen ons tijdens deze wedstrijd komen aanmoedigen en ons naar de overwinning en mogelijk het kampioenschap juichen.
  Dus kom voor deze ene keer vroeg je bed uit, zorg dat je om 10.00 uur langs de lijn staat.
  Ik zal vrijdag nog laten weten of de kans er nog steeds is zondag, of dat we het onszelf moeilijk maken en het naar de 22ste uitstellen…

 • Martijn
  9 mei 2011

  Organisatie van de laatste wedstrijddag, bedankt!!!

 • Webmaster S.K.N.W.K.
  7 mei 2011

  Goedenmiddag,

  SCV ’58 is vandaag Club of the Day op http://www.sknwk.nl

  Gefeliciteerd 🙂

 • Stefan
  6 april 2011

  Inderdaad broer, helemaal mee eens!!

  Grote complimenten voor de webmasters!!
  De site is keurig en snel up tot date!!
  Grote klasse!!

  Gr. Stefan.

 • Marton
  6 april 2011

  Gr. Marton

 • Anoniem
  6 april 2011

  Goed en correct stuk van SCV tegen Maaskantse Boys.

  Mooi dat de site ook zo up-to-date gehouden wordt.
  Complimenten!!!

 • jan smit
  16 maart 2011

  Test je voetbalkennis met http://www.dehuiskamervraag.nl ook met mooie beeldopnamen.
  Bepaal zelf uit welke tijdsperiode je de vragen wilt ontvangen.
  Ook leuk om met vrienden een competitie te spelen.
  Veel plezier,
  Groet van Jan Smit ( dit keer niet uit Volendam, maar uit Alkmaar)

 • Ronald
  11 maart 2011

  check http://www.tobsportlog.nl Leuke site met dagelijkse update

 • Erick Visser
  9 januari 2011

  De nieuwjaarsborrel was erg gezellig.

  De muziek was uitstekend!!

  Nu hopen dat we snel weer het veld op kunnen om onze kunsten te tonen.

 • Marieke
  2 januari 2011

  Ik wens jullie allen een fijne, sportief en vooral blessurevrij 2011 toe!!!!

 • Erick Visser
  28 november 2010

  De site is nu alweer enkele weken in de lucht. Tijd voor een oordeel.
  Vind het een mooie en duidelijke site waar ik de informatie die ik zoek op een makkelijke manier kan vinden.
  Aplausje voor alle medewerkers!!

 • Ricky Seinstra
  11 november 2010

  Zeer mooie site

 • Tom
  6 november 2010

  de website is heel erg mooi geworden

 • De Webredactie
  4 november 2010

  Als iemand nog leuke foto’s bezit voor in een teamalbum of voor op de fotopagina, voel je dan vrij om deze op te sturen naar webredactie@scv58.eu en wij zullen ze zo snel mogelijk op de website plaatsen.

  Ook voor het plaatsen van wedstrijdverslagen of andere nieuwtjes kun je altijd even mailen. Verder zijn vragen of goede ideeën ook altijd welkom!

  We hopen op deze manier een actieve en sfeervolle SCV website op te bouwen!

  Met vriendelijke groet,
  De Webredactie

 • Tim Elders
  29 oktober 2010

  Heel veel plezier en succes met jullie nieuwe website!

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Lijn