ST ME1

scv ME1

Staand v.l.n.r. Deborah van de Boom, Este van der Schie, Gwen Gerrits, Emma Hoffman, Vianne Aarsen, Richard Garot (leider)

Zittend v.l.n.r. Nyla Roeven, Silke van Kempen, Amber van Haren, Guusje Marten

Ontbrekend op de foto Peter Pijnappels (trainer), Rick Albers (trainer), Steyn van de Steenhoven (trainer), Remco Kersten (trainer)

Meidenafdeling Estria/GVV’57/SCV’58

De meisjesafdelingen van Estria, GVV ’57 en SCV ’58 worden gecombineerd. Dat houdt in dat er combinatieteams gemaakt worden waarin meisjes van verschillende verenigingen komen te voetballen.
De thuiswedstrijden van het team worden gespeeld bij de vereniging die bij het team op de teampagina genoemd wordt. De verenigingen willen graag op alle sportcomplexen wedstrijden én trainingen van de meisjesteams, dus de trainingen van de combinatieteams kunnen op verschillende sportcomplexen plaatsvinden.

Bij de verenigingen Estria, GVV ’57 en SCV ‘58 gaan steeds meer meisjes voetballen. Dat is een goed teken. Door de samenwerking te zoeken en combinatieteams te maken, kunnen we al die meisjes die enthousiast zijn over het voetbal ook de mogelijkheid geven om in een team te spelen dat het best bij hen past. De indeling op leeftijd is dan een stuk beter te doen. En, wanneer we het niet gedaan hadden, was het waarschijnlijk niet mogelijk geweest om in bepaalde leeftijdscategorieèn een elftal of zevental als team voor de competitie in te schrijven.

De ME1 traint op maandagavond van 18.30 uur tot 19.45 uur bij SCV’58 en woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur bij GVV’57.
De ME1 
speelt haar thuiswedstrijden bij SCV’58.

Aanspreekpunt Combinatieteams:

Naam Tel.nr. Email
Estria Joop van de Ven 06-47432779 61joop@live.nl
GVV’57 René van der Venne 06-48757388 v.der.Venne1@kpnplanet.nl
SCV’58 Richard Garot 06-10845586 richardgarot@live.nl

reactie's

 • Kees
  11 mei 2015

  Meiden, van harte gefeliciteerd met de bekerwinst, ook namens het bestuur van SCV’58. Fantastisch gedaan!! Natuurlijk ook de oprechte felicitaties voor de leider en de trainers.

 • Marcel van Haren
  28 april 2015

  Zaterdag 26-4 stond de zware thuiswedstrijd tegen Jumbo blauw/geel op het programma. In Veghel werd er destijds nog fors verloren met 7-0 dus wisten we dat het moeilijk zou worden. Maar onze meiden hebben laten zien dat dat ze dit seizoen veel geleerd hebben en voor niemand bang hoeven te zijn.

  De ME1 had de handen vol aan de nr 2 en ze kwamen er in het begin dan ook niet aan te pas, gaande weg de 1e helft kwam de organisatie in het spel van onze meiden en werd er weer gevoetbald.

  Ondanks het goede tikwerk van blauwgeel bleef het tot de rust 0-0, mede door goed keeperswerk van Gwen. Deze stand bood ook perspectief voor de 2e helft en idd, onze meiden kwamen beter in de wedstrijd en loerden op enkele uitvallen. 10 min. voor tijd was het dan toch raak, ondanks dat de defensie van blauwgeel enkele maten groter waren wist Silke toch nog net een schoen tegen de bal te krijgen ; 1-0

  Wat Veghel toen ook probeerde onze defensie gaf geen krimp meer en misschien was de overwinning niet geheel terecht, het was een mooie prestatie in een toch al super week.

  Meiden proficiat!

  LAAT DE BEKERFINALE MAAR KOMEN !!

 • Roeland Hoffmann
  23 april 2015

  Meiden ST E1 winnen derby.
  Op een zonnige,maar toch wel kille winderige woensdagavond werd vandaag buur”vrouw” Achilles Reek ontvangen. Dit team bestaat voor een groot deel uit 1e jaars E speelsters.
  Onze meiden, nog in een roes vanwege de mooie prestatie afgelopen maandag waarbij de bekerfinale bereikt werd, begonnen in een niet al te hoog tempo aan het bouwen van een licht overwicht. Dit resulteerde in een mooie 2-0 ruststand.
  In het 2e bedrijf ongeveer hetzelfde spelbeeld, wederom ons ST team wat sterker, maar toch ook pittige tegenstand van onze gasten.
  Uiteindelijk gaf onder meer de ervaring de doorslag, onze meiden zijn merendeels laatste jaars E speelsters, en wisten we de voorsprong uit te breiden naar een ruime 4-0 overwinning. Prima resultaat weer in deze zware klasse.
  Zaterdag de laatste thuiswedstrijd van deze voorjaarsreeks om 9.30 uur tegen het sterke hooggeplaatste Blauw Geel ME1 uit Veghel.

 • André van der Schie
  22 april 2015

  20 april 2015

  Meiden ME1 winnen halve finale beker

  Onder grote publieke belangstelling speelde de ME1 de halve finale van de beker, thuis tegen Vorstenbossche Boys. Vooraf een onbekende tegenstander, maar koploper in de andere ME-competitie….

  De wedstrijd begon wat aftastend, met van beide zijden goed verzorgd voetbal. Vrij vlot was onze ME 1 de bovenliggende partij. Er waren wat mogelijkheden, maar grote kansen bleven uit. Naarmate de eerste helft vorderde kwamen er ook kansen, maar het bleef 0-0. Net voor rust kregen ze de deksel op de neus. Uit een counter scoorde Vorstenbosch, 0-1. Dit was ook de ruststand.

  In de tweede helft gingen onze meiden op zoek naar de gelijkmaker. Er kwam wat meer ruimte, maar het bleef ook opletten op de tegenstootjes van Vorstenbosch. Halverwege de tweede helft kwam de meer dan verdiende gelijkmaker. Een schot uit de tweede lijn viel goed binnen, 1-1. Twee minuten later kwam de ME 1 op voorsprong na een mooie diagonale bal, 2-1. De laatste minuten leek de buit binnen, al wilde Vorstenbosch toch nog voor de gelijkmaker gaan. Die kwam er niet…

  Al met al een spannende wedstrijd met een verdiende winnaar. Proficiat meiden en op naar de finale op 9 mei tegen OSS 20.

 • Nienke Dirkse
  21 april 2015

  Zaterdag 17 april moesten we een eind van huis spelen, we vertrokken met 3 auto’s naar Liempde.
  Het zonnetje scheen lekker maar het was wel fris. De meiden hadden er zin in.
  De wedstrijd ging van start, al snel werd duidelijk dat de meiden van DVG ME1 net iets sterker waren. Het eerste tegen doelpunt werd gemaakt en helaas ook nog een eigen doelpunt.
  Er werd hard gewerkt en er kwamen een aantal mooie kansen voorbij. En daar was ons eerste doelpunt van Emma!
  Na de rust werd er flink verdedigd. Nadat de scheidsrechter in zijn buik werd geraakt 😉 kwam het tweede doelpunt van Este.
  De bal werd nog maar net van de doellijn gehaald. Super verdedigd meiden! De tegenstanders bleven sterk nog meer tegen doelpunten volgden.
  De wedstrijd eindigde met 7-2.

 • Simone Kamps
  6 april 2015

  Meiden E1 winnen overtuigend bekerwedstrijd.
  Vandaag mochten we aantreden tegen het in het blauw gehulde tegenstander Juliana uit Mill. Meteen vanaf het begin was het duidelijk wie vandaag het sterkst was. Aanval na aanval golfde op het Millse doel en al snel vielen de eerste goals in het voordeel van ons ST.
  Coach Richard haalde nog enkele noodgrepen uit(voor de insiders) om de score niet te hoog uit te laten vallen.
  Uiteindelijk werd het 9-0 voor onze E1. Goed gedaan meiden! Duidelijk was te zien dat het hogere niveau waarop competitie word gespeeld vandaag zijn vruchten begint af te werpen.
  Op naar de 1/2 finale tegen ????

 • Marcel van Haren
  28 maart 2015

  Meiden winnen op karakter.

  Afgelopen zaterdag kwam het lastige OSS’20 op bezoek. De gasten begonnen direct fel aan de wedstrijd en kregen diverse goede kansen.
  Uit 1 daarvan scoorde de behendige spits. Onze meiden moesten het voornamelijk hebben van de lange bal op Silke die tegen de verhouding in 1-1 scoorde.

  Na rust stonden onze meiden beter opgesteld en hielden Deborah en Amber de spitsen goed in bedwang.
  En kwamen ze al in de buurt van de goal dan stond Gwen er als een echte sta-in-de-weg.

  Voorin werd Silke steeds gevaarlijker en bediende Este op maat om er 2-1, van te maken. Nyla kreeg van Guusje de bal, 3-1 en Este maakte weer de 4-1.
  Mede door het knokken voor elke meter van Guusje, Vianne en Nyla op het middenveld , geloofde OSS ’20 niet meer in de overwinning en speelde ze het professioneel uit.

  Meiden, een prachtige en terechte overwinning.

 • Anja Theunissen
  16 maart 2015

  Afgelopen zaterdag moesten de meiden thuis tegen Constantia.
  Silke was helaas verhinderd en Renée was ingevlogen om de gelederen te versterken.
  Al vrij vlot scoorde de tegenstander. Maar de meiden lieten het hoofd niet hangen. Vervolgens maakte Nyla 1-1, een prachtig doelpunt.
  Dat gaf de meiden vleugels: daarna scoorde Renée nog eens drie keer.
  De tegenstander wist nog één doelpunt te maken maar onze meiden pakten de punten: 4-2. Een welverdiende uitslag!

 • André van der Schie
  8 maart 2015

  Afgelopen zaterdag speelde de ME1 de tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Na het kansloze verlies in de eerste wedstrijd, was het tijd voor revanche. En dat bij Achilles Reek, de enige verliespot van de najaarscompetitie (5-4)….

  Onder frisse omstandigheden begon de ME1 met de wind tegen. Na een aftastend begin van beide zijden, waren het toch onze meiden die de bovenliggende partij waren. Uitgespeelde kansen waren spaarzaam, ondanks enkele hoekschoppen. Echt gevaar leverden deze niet op. Het bleef tot de rust dan ook 0-0.

  In de tweede helft kwam de ME1 nog wat beter in de wedstrijd. Er kwam wat meer voetbal in de ploeg en er waren weer combinaties zichtbaar. Tien minuten na de rust was er loon naar werken. Het was Silke die hard binnen schoot, 0-1. Onze meiden bleven druk zetten en na een goede aanval was het 5 minuten later Este die knap de 0-2 maakte. Reek probeerde nog wel terug te komen in de wedstrijd, maar onze keeper Gwen hield haar doel schoon. Dit mede door het sterke verdedigen van Amber, Deborah en Emma en het blok op het middenveld met Guusje, Vianne en Nyla. Tegen het einde van de wedstrijd kreeg de ME1 nog enkele kansjes, maar deze werden niet benut.

  Al met al een sterke wedstrijd met een verdiende winnaar, 0-2. Meiden proficiat….

 • André van der Schie
  29 november 2014

  Afgelopen zaterdag speelde de ME1 de laatste wedstrijd van deze najaarscompetitie. Bij winst waren de meiden herfstkampioen. Iedereen moest vroeg uit de veren, want de uitwedstrijd tegen Keldonk begon al om 9 uur. Onder frisse omstandigheden, maar met de warmte van het met grote getale opgekomen publiek, begon de ME1 aan deze kampioenswedstrijd.

  Vanaf de aftrap lieten onze meiden er geen gras over groeien, zij zouden kampioen worden. In de tweede minuut resulteerde dit al in de 0-1. Met de hulp van één van de meiden van Keldonk en nogmaals een goed uitgespeelde aanval stond het na 10 minuten al 0-3. De meiden bleven goed en verzorgd voetbal spelen en met mooie combinaties werd de voorsprong uitgebouwd, met als resultaat een 0-6 ruststand. Eenmaal moest zelfs de mascotte van Keldonk het ontgelden….

  De tweede helft nam de ME1 wat gas terug, maar bleef wel netjes bij de les. Vanuit een goed gesloten verdediging werd steeds goed opgebouwd, zodat de voorwaartsen voor gevaar konden zorgen. Behalve het raken van de paal en de lat, werd er ook nog drie maal gescoord, 0-9.
  Na het laatste fluitsignaal was het kampioenschap een feit. Een prachtige prestatie van een heel talentvol team waar we de komende jaren nog volop van kunnen genieten.

  Namens alle ouders wil ik jullie allemaal feliciteren en daarnaast Richard bedanken voor zijn groot leiderschap van onze meiden. Dank je wel.

 • Remon Aarsen
  24 november 2014

  ME1 op koers voor het herfstkampioenschap

  Met een waterig zonnetje stond vandaag thuis de wedstrijd tegen de nummer 5 Festilent uit Zeeland op het programma.

  Met alleen de zieke Deborah thuis traden onze 8 meiden aan. De eerste tien minuten na de aftrap waren we duidelijk onder de indruk van de lengte van enkele van onze tegenstandsters. Festilent zette goed druk en creëerde met goed samenspel enkele kansen.

  Gwen wist haar goal mede door de goede verdediging gelukkig ondanks de druk van de tegenstander schoon te houden.

  Toch was het onze ME1 welke de score na de goede openingsfase van Festilent wist te openen. Na de bevrijdende eerste goal van Silke gingen we beter combineren en verder van de eigen goal spelen. In het verdere verloop van de eerste helft wisten Este en Silke nog 3 keer het net voor ons te vinden.

  In de tweede helft waren er kansen en mogelijkheden voor beide ploegen en werd er nog 1 keer door ons gescoord wat uiteindelijk de einduitslag op 5-0 bracht.

  Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen Keldonk. Als de meiden deze weten te winnen zijn ze herfstkampioen!

  De mede koplopers uit Reek en Mill moeten de laatste wedstrijd onderling nog tegen elkaar aantreden.

  Deborah beterschap gewenst, hopelijk kan ze volgende week met de kampioenswedstrijd weer meedoen?

 • André van der Schie
  16 november 2014

  Afgelopen zaterdag speelde de ME1 een heuse topper tegen Constantia. Deze meiden uit Wanroij hadden immers gewonnen van Reek, terwijl de meiden van de ME1 daar, zij het nipt, verloren hadden. Bij winst op Constantia zou de ME1 mede-koploper blijven.

  Onder wat grijze omstandigheden werd vrij vlot na de aftrap duidelijk dat het een echte wedstrijd zou worden. Twee teams die aan elkaar gewaagd waren. Na de aftastende eerste minuten waren het de meiden van onze ME1 die toch iets meer het initiatief namen. Dit resulteerde al vlot in een eerste treffer, 1-0. Echt doordrukken lukte daarna niet. Aan beide kanten waren er mogelijkheden, maar echte kansen bleven uit. De ruststand was dan ook 1-0.

  Na de rust ging de ME1 voortvarend van start. Binnen enkele minuten werd de 2-0 op het bord gezet en meteen daarna de 3-0, waarmee de wedstrijd leek gespeeld. Maar niets was minder waar. Constantia richtte zich op en na de snelle 3-1, kregen de meiden uit Wanroij vertrouwen in een goede afloop. Zeker na de 3-2, halverwege de tweede helft, kreeg de ME1 het moeilijk.
  De druk van Constantia werd groter en de gelijkmaker hing in de lucht.

  Enkele omzettingen van Richard leken wat lucht te geven, maar het bleef spannend. Enkele minuten voor tijd kwam dan toch de bevrijdende treffer voor de ME1, 4-2 en direkt daarna ook nog de 5-2.
  Daarmee was de wedstrijd gespeeld en de drie punten in de tas. Al was de uitslag misschien wat geflatteerd, het zijn belangrijke punten op weg naar een eventuele herfsttitel….

 • Annette van Haren
  10 november 2014

  ST ME1 – DAW 6-0
  De meiden van de E1 gingen vanaf de 1ste minuut fel van start en zochten direct het doel van de tegenstander op.
  Na de onverwachte, en ook onnodige nederlaag van vorige week, was er wel wat goed te maken. en DAW wist zich geen raad met de druk van onze E1.
  Echter de eerste echte kans van ons was direct raak. Daarna kreeg DAW de bal alleen nog maar weg door deze hard weg te trappen. Maar Deborah, Vianne, Emma en Amber hielden goed stand. En binnen tien minuten was de stand dan ook 5-0, door Silke, Este, Nyla, en met een mooi een doelpunt van onze Guusje.
  Dit alles was aan de zijlijn niet helemaal goed gevolgd, want de een dacht dat het 3-0 was, de andere 4-0 of toch ook 5-0…;))
  De 2de helft was wat rommelig. Silke was achterin gezet door Richard, en de score werd daarna nog maar met 1 doelpunt verhoogd. Uiteindelijk in de laatste minuut kreeg DAW ook nog een penalty, maar die werd beheerst gestopt door Gwen.
  Meiden zet deze stijgende lijn voort, as week wacht een sterke tegenstander!!!

 • Simone Kamps
  25 oktober 2014

  Klinkende bekeroverwinning voor de gezamenlijke meiden E1.
  Afgelopen nacht werd er door menigeen in Oss slecht geslapen omdat men wist dat onze gevreesde dames op bezoek zouden komen bij Margriet!
  En ook vandaag bleek weer eens dat onze toppers er zin in hadden. Door het achterin goed dicht te houden en via wat mooie combinaties stond het bij rust al 0-5!
  Na rust werd de tegenstander steeds moedelozer en gingen de onzen gewoon door waar ze voor de rust al mee begonnen waren: veel scoren.
  Uiteindelijk stopten de meiden uit Escharen/Grave en Velp pas toen het scorebord maar liefst 0-16 aangaf! En daarmee werd de volgende bekerronde bereikt….
  Compliment weer voor het hele team en ga zo door!
  Volgende week weer een “gewoon” competitieprogramma

 • Toon van Kempen
  18 oktober 2014

  SCV`58-GVV`57-Estria ME1 – SES ME1
  Op een mooie zaterdag ochtend midden in Oktober was het dan zover.

  De aftrap heeft plaats gevonden en gelijk was het van begin af aan goed samenspel door onze meiden.
  Diverse mooie kansen van Este en Guusje hadden nog geen resultaat.
  Maar de druk op de ketel bleef groot door goed spel van onze meiden, en waardoor de paal weer eens het roet in het eten gooide.
  In de 5e min was het raak Silke nam een hoekschop , en deze verdween via de keeper in de goal 1-0
  De 12e min. leiden dit tot een penalty door dat een tegenstander de bal in de handen nam.
  Silke die de bal netjes in het net legde en de stand op 2-0 bracht.
  De Coach gaf de opdracht mee, om nog meer samenspel uit te voeren en dat gebeurde ook.
  In de 15e Min was het weer raak Emma die een geweldige doelpunt maakte door goed voetbal en samen spel en wist de stand uit te breiden na 3-0.
  De 17 min. bracht weer een mooi resultaat door goed team werk van Nyla, Silke en Emma op het middenveld kwam de bal bij Este die een mooie goal maakte 4-0.
  De tegen druk van SES was niet zo groot, maar toen de bal achter geschept werd door Amber die tenslotte een zeer goede wedstrijd speelde en met speer naar voren ging kwam de bal bij Nyla terecht en die werkte het netjes af met een rust stand van 5-0.
  Na de rust was het in begin een hutje mutje voetbal tot dat Silke de kans zag en de bal hard inschoot tussen de palen en 6-0 scoorde.
  De druk was groot op de helft van SES en er ontstond een vrije trap die genomen werd door Silke en hard in schoot op goal, de keeper hield deze maar liet hem weer los daar stond snelle Este en die wist de bal hard in het net te werken 7-0.
  Het was nog klaar voor de meiden opnieuw kwam er een prachtige aanval van Este,Silke en Nyla die de bal er in wist te schoppen en de stand op 8-0 zette.
  SES wist toch nog een kans te krijgen maar vergeefs onze keepster Reneeeeeeeeeetje stond op de juist plek.
  Gelijk werd de bal mee genomen door Amber en deze versierde een corner.
  De hoekschop werd genomen en de bal wou maar niet weg voor de goal van SES tot dat Silke het beu was en de bal hard in schoot 9-0.
  Bij hoekschop 38 was het voetbal van zeer hoog niveau,maar vergeefs de bal wou er niet meer in, zowel de doelpalen als de lat stonden wel degelijk in de weg.
  Na vier keer de paal te hebben geraakt en 1 maal de lat werd er een overtreding begaan en onze meiden stonden met zijn alle zeer scherp om nr. 10 te maken.
  Tenslotte wist Amber met een mooie harde punter de bal strak in de linker onder hoek te leggen en de eindstand op 10-0 te Zetten.

  Jammer dat er weinig tegenstand was van SES ME1, maar een groot compliment voor deze geweldige wedstrijd met heel mooi voetbal waarvan de toeschouwers enorm van hebben genoten.

  De volgende wedstrijd op 25 oktober belooft weer een spektakel te worden want dan staat de beker wedstrijd op programma tegen Margriet ME1 uit Oss.

 • Astrid van der Schie
  4 oktober 2014

  Op een mooie dierendag ochtend staat de wedstrijd van de Me1 tegen Volkel Me1 gepland.
  De zonnige dag geeft een goed perspectief voor een mooi potje voetbal.
  Onze meiden gaan prima van start en binnen 5 minuten staat de 1-0 op het scorebord.
  Na 10 minuten fris voetbal staat de stand 3-0.
  Volkel geeft tegenstand door in de 17e minuut te scoren.
  Door goede aanwijzingen aan de zijlijn en het leuke spel in het veld is de ruststand 7-1.
  In de tweede helft wordt het goede veldspel doorgetrokken en wederom veel gescoord.
  In de 38 e minuut staat het 12-1 voor onze Me1.
  Volkel laat in deze periode zien wat countervoetbal is en scoort 3 keer.
  De Me1 blijft aanvallen en weet ook nog 2 keer het net te vinden, eindstand 14-4.
  Complimenten voor de leiding en de meiden.
  Een mooie wedstrijd met goed combinatiespel, goed verdedigend werk en mooie goals.
  De werklust en het plezier straalt van dit meidenteam af.
  Ga zo door…..

 • Mark Martens
  27 september 2014

  ME1 uit in Mill
  Na drie forse overwinningen in de bekerwedstrijden betraden de meiden misschien met ietsjes teveel zelfvertrouwen het veld van tante Juliana. Het bleek al snel dat winnen met dubbele cijfers er vandaag niet in zat.
  Toch viel het eerste doelpunt in het voordeel van onze meiden (ME1) al vrij snel. Wie anders dan Silke maakte de openingstreffer. Niet al te lang daarna volgde de aansluiting en Mill deed weer mee.
  Nog voor de rust lieten de meiden zien wat ze op de training en van Richard geleerd hebben. Van achteruit een mooie opbouw door Amber, richting Este die uiteindelijk Silke wist te bedienen. Een harde uithaal en de bal strak in kruising.
  Met 1-2 de rust in. Ikke als verslaggever was net op tijd terug met mijn broodje kroket (dubbele mosterd) om het vervolg te mogen aanschouwen.
  Een wedstrijd waar beide partijen elkaar goed in evenwicht wisten te houden. Een wedstrijd tussen Silke en de keepster van de tegenpartij. Silke werd een plaag voor de keepster, maar de keepster zeker ook voor Silke. Het derde doelpunt volgde en onze meiden kregen hun draai uit voorgaande wedstrijden weer te pakken. Vlak voor het einde kwam Guusje van achter mee naar voren.
  Eerst met links een poging op doel. Te zacht, toen met rechts. Van de lijn gehaald. Nu had ze er genoeg van en gaf de bal zonder te kijken een hengst.
  1-4, de einduitslag! Het was een leuke wedstrijd door de inzet van 16 jonge meiden die duidelijk plezier hadden in hetgeen waar ze mee bezig waren. Voetballen.

 • Remon Aarsen
  13 september 2014

  Wederom bekerwinst voor ME1
  Vandaag stond thuis de bekerwedstrijd tegen SES uit Langenboom op het programma.
  Na het maken van de nieuwe teamfoto gevolgd door een korte warming-up werd er afgetrapt.
  Met gelegenheidskeepster Amber op goal kwamen we goed uit de startblokken.
  De vaste keepster Gwen had van de week haar teen ongelukkig gekneusd en was hierdoor helaas niet inzetbaar. Als vervangster van Amber als vaste kracht achterin was Renée uit de E3 van GVV van de partij. De eerste goal lag al vrij snel achter de keepster van SES in het net.
  En hier zou het deze morgen niet bij blijven. De ouders langs de zijlijn hadden moeite de stand alsmede wie er precies scoorde bij te houden. Met een flinke voorsprong werd er voor de rust gefloten.
  Na de rust bleef het beeld ongewijzigd met voornamelijk eenrichtingsverkeer richting het goal van SES en er volgde nog diverse fraaie doelpunten van Silke, Nyla, Guusje en Renée.
  Het krachtsverschil was wel erg groot.
  Toen de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd affloot bleek de eindstand uiteindelijk 14-0 in ons voordeel. Amber had haar goal zonder al te veel moeite mede dankzij goed verdedigend en opbouwend werk van Deborah, Vianne en Este netjes schoon weten te houden.
  Volgende week wederom een wedstrijd tegen SES, ook deze keer thuis, maar nu voor de reguliere competitie.
  Renée bedankt voor de goede invalbeurt!

 • André van der Schie
  7 september 2014

  Na de eerste bekerwedstrijd tegen De Rakt uit Uden, die gewonnen werd met 7-0, stond deze zaterdag de wedstrijd tegen Constantia uit Wanroy op het programma. Ook zij hadden vorige week hun wedstrijd gewonnen.
  Vrij vlot na de aftrap waren het onze meiden die de aanval zochten. Na de eerste speldeprikjes en enkele kleine kansjes was het Silke die als eerste het net vond, 1-0. In de loop van de eerste helft bleek dat onze ME1 toch net wat sterker was, wat ook bleek uit de score. Na de 2-0 en 3-0, kwam ook de 4-0 op naam van Silke. Op slag van rust was het Nyla die de ruststand op 5-0 bracht.
  De tweede helft gaf eenzelfde spelbeeld, met een aanvallende ME 1. Toch waren er wel veranderingen te zien. Behalve een keeperswissel, werd er in de tweede helft beter gecombineerd en meer naar medespeelsters gezocht. Guusje maakte vrij vlot de zesde, gevolgd door wederom een doelpunt van Silke. Na de 8-0 van Gwen en de 9-0 van Silke (nummer 6) was het opnieuw Nyla die de laatste scoorde en daarmee de eindstand op 10-0 bracht.
  Een mooie score, waarbij behalve de doelpuntenmakers ook Deborah, Amber en Este een belangrijk aandeel hadden in het behaalde resultaat. Al met al een goed resultaat om op verder te bouwen.

 • Anja Theunissen
  1 september 2014

  Een vlammend begin van het nieuwe seizoen!
  Ondanks de regen waren onze meiden meteen lekker op dreef. Het team is versterkt met nieuwkomers Deborah en Vianne, die gelijk enthousiast meespeelden.
  Voor Silke was een glansrol weggelegd: ze scoorde maar liefst 6 keer!! Ook Nyla scoorde een mooi doelpunt.
  FC de Rakt had weinig in te brengen en slaagde er niet in onze keeper Gwen te passeren. Zo eindigde de wedstrijd met de prachtige score van 0-7.
  Een veelbelovend begin!

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn