ST D2M

Teamfoto D2M

Staand v.l.n.r. Rick Albers (leider/trainer), Sara vd Wetering, Kelly Dik, Finne vd Schie, Lotte Huisman, Julia Martens, Isa Verbeek, Remco Kersten (leider/trainer).

Zittend v.l.n.r. Tanya Dik, Jasmijn Adams, Eefje Verstraaten, Charis Jansen, Lieneke van Kempen, Puk vd Hoeven, Helene vd Venne, Coco van Gils.

scv st D2M

Staand v.l.n.r. Rick Albers (leider/trainer), Puk van de Hoeven, Coco van Gils, Kelly Dik, Sara van de Wetering, Isa Verbeek, Finne van der Schie, Tanya Dik, Steyn van den Steenhoven (trainer)
Zittend v.l.n.r. Eefje Verstraaten, Fem van Vonderen, Julia Martens, Charis Jansen, Helene van der Venne, Jasmijn Adams.

Ontbrekend op de foto: Lotte Huisman, Annet Verhoeff (leidster), Remco Kersten (trainer)

IMG-20141206-WA0061

 

IMG-20141206-WA0029

SAM_3582

Meidenafdeling Estria/GVV’57/SCV’58

De meisjesafdelingen van Estria, GVV ’57 en SCV ’58 worden gecombineerd. Dat houdt in dat er combinatieteams gemaakt worden waarin meisjes van verschillende verenigingen komen te voetballen.
De thuiswedstrijden van het team worden gespeeld bij de vereniging die bij het team op de teampagina genoemd wordt. De verenigingen willen graag op alle sportcomplexen wedstrijden én trainingen van de meisjesteams, dus de trainingen van de combinatieteams kunnen op verschillende sportcomplexen plaatsvinden.

Bij de verenigingen Estria, GVV ’57 en SCV ‘58 gaan steeds meer meisjes voetballen. Dat is een goed teken. Door de samenwerking te zoeken en combinatieteams te maken, kunnen we al die meisjes die enthousiast zijn over het voetbal ook de mogelijkheid geven om in een team te spelen dat het best bij hen past. De indeling op leeftijd is dan een stuk beter te doen. En, wanneer we het niet gedaan hadden, was het waarschijnlijk niet mogelijk geweest om in bepaalde leeftijdscategorieèn een elftal of zevental als team voor de competitie in te schrijven.

De D2M traint op maandagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur bij SCV’58 en woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur bij GVV’57.
De D2M 
speelt haar thuiswedstrijden bij SCV’58.

Aanspreekpunt Combinatieteams:

Naam Tel.nr. Email
Estria Joop van de Ven 06-47432779 61joop@live.nl
GVV’57 René van der Venne 06-48757388 v.der.Venne1@kpnplanet.nl
SCV’58 Richard Garot 06-10845586 richardgarot@live.nl

reactie's

 • Rick Albers
  6 december 2014

  ST SCV’58 / Estria / GVV’57 D2M HERFSTKAMPIOEN!

  De laatste wedstrijd van het seizoen, de uitwedstrijd tegen DSV uit Sint Anthonis die op dat moment de 3e plek in de competitie bezetten.
  Al om 09.15 uur moest er verzameld worden op sportpark de Kranenhof, een tijd die voor velen niet meer bekend was voor de zaterdag. Gelukkig was iedereen fit en wakker voor de wedstrijd die om 10.15 uur van start ging.
  Stipt om 10.15 uur werd er afgetrapt en wat volgde was een zinderende wedstrijd waar de ongeveer 20 meegereisde supporters, en aanwezige leiding, hun hart meerdere malen vast moesten houden!

  De 1e helft ging mooi gelijk op, Jasmijn was zelden in de problemen gekomen, sterker nog, het was rustig aan de kant van de keepster. Aan de andere kant waren er meerdere doorbraken voor de meiden van de ST. Jammer genoeg werden de ballen niet scherp genoeg in de hoeken geplaatst en kon de keeperster van DSV tot meerdere malen toe redding brengen.

  In de rust werden de afspraken nogmaals duidelijk gemaakt en konden de meiden weer het veld in. Gedurende de 2e helft verloren we enigszins de grip op de wedstrijd. DSV werd sterker en drong meer aan. Deze werden extra gemotiveerd doordat ze bij winst gedeeld kampioen konden worden. Na een aantal mislukte aanvallen van DSV kwamen we er enkele minuten weer wat beter uit. Jammer genoeg resulteerde dit niet in een doelpunt waardoor we DSV beter in de wedstrijd hielpen.
  Tot meerdere malen toe moest Jasmijn redding brengen of was het de verdediging die ternauwernood de bal voor het doel wist weg te werken.
  Een sterk staaltje collectief voetbal volgde waarbij zelfs de aanval meerdere malen op eigen helft verdedigend werk opknapte. Hierdoor wisten we de 0-0 over de streep te trekken en daarmee het kampioenschap veilig te stellen!

  Bij terugkomst in Velp stond de wagen al klaar voor de rondtocht door Velp, Grave en Escharen.
  Eerst was er nog het rust momentje in de kantine met wat drinken en lekkers wat gemaakt was door Lieneke. Ook kregen de kinderen de foto die na de wedstrijd op het veld gemaakt was uitgereikt uit de handen van Jasmijn.
  Met het nodige volume trok er een konvooi van platte kar en auto’s richting Velp om vervolgens door de centrums van Grave en Escharen te rijden.
  Namens de leiding van de D2M wil ik alle aanwezige ouders, familie en vrienden bedanken voor de steun in Sint Anthonis. Daarnaast wil ik nog een speciaal dankwoord richten aan Toon Verstraaten voor het regelen van een weergaloze wagen om mee op stap te gaan. Door de hulp van iedereen hebben we er een waar feest van kunnen maken!

 • Rick
  14 september 2014

  Staand v.l.n.r. Rick Albers (leider/trainer), Puk van de Hoeven, Coco van Gils, Kelly Dik, Sara van de Wetering, Isa Verbeek, Finne van der Schie, Tanya Dik, Steyn van den Steenhoven (trainer)
  Zittend v.l.n.r. Eefje Verstraaten, Fem van Vonderen, Julia Martens, Charis Jansen, Helene van der Venne, Jasmijn Adams.

  Ontbrekend op de foto: Lotte Huisman, Annet Verhoeff (leidster), Remco Kersten (trainer)

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn