F1

scv F1

liggend: Noud van Dinther
1e rij van links naar rechts: Dylano Botternberg, Yasir Ali Osman, Janne van Thiel, Wessel Hoffmann, Michael Yusupov
2e rij van links naar rechts: Savy van Kempen, Koen Hermanussen, Tijn van Soest, Wes Coppens, Maik Opsteegh
Bovenaan: Roeland Hoffmann en Joost Opsteegh (leiders-trainers)
Op de foto ontbreken Hans Goumans(leider/trainer) en Tijs Jilesen

reactie's

 • Carpetrxv
  22 januari 2020

  удалите,пожалуйста! .

 • teleinspmit
  22 januari 2020

  Основываясь на богатый практический опыт в этом секторе и квалифицированную бригаду мастеров своего дела, по обустройство скважины, капитальный ремонт скважины, очистка дренажа, очистка ливневой канализации, монтаж водоподъёмных труб, очистка резервуаров питьевого водоснабжения, восстановление скважины до паспортных данных, восстановление эксплуатационных характеристик скважины и так далее. Эти сервисы широко применяются в различных секторах, например таких как ирригация, сельское хоз-то, комерческий или жилой комплекс. Вся наша команда спецов имеет в своем распоряжение свыше 11 прошедших лет практического опыта рабочего в данных областях, все перечисленное помогает нам осуществлять подобные сервисы такие услуги как ремонт скважины, оборудование скважины, гидродинамическая очистка, восстановление дебита скважины, монтаж водоподъёмной трубы в скважине, Видеообследование скважины, очистка обсадной колонны скважины, очистка трубопроводов высоким давлениемс полной отдачей и легко. Предлагаемые услуги ценятся нашими клиентами за их быстрое совершение и гораздо лучшую расценочную политику.

 • Blenderqhp
  22 januari 2020

  удалите,пожалуйста! .

 • Blenderkkk
  12 januari 2020

  удалите,пожалуйста! .

 • Artisanrvd
  21 november 2019

  удалите,пожалуйста! .

 • Sightnoz
  20 november 2019

  удалите,пожалуйста! .

 • Fortressxww
  13 november 2019

  удалите,пожалуйста! .

 • Arnottpaz
  9 november 2019

  удалите,пожалуйста! .

 • Yamahanmu
  1 november 2019

  удалите,пожалуйста! .

 • Roeland Hoffmann
  25 april 2015

  F1 sluit voorjaarscompetitie winnend af.
  Tegenstander Heyen kenden we nog van de najaarsreeks. Zij waren toen de concurrent om het kampioenschap en we wisten daar toen door een zwaarbevochten 1-2 overwinning kampioen te worden.
  Meteen vanaf het eerste fluitsignaal lieten we vandaag zien er zin in te hebben. Veel inzet en “werken” voor iedere bal. Via mooi samenspel van onze aanvallers gingen we rusten met een 2-0 voorsprong. Ook na rust waren we de bovenliggende partij en wisten we de voorsprong uit te breiden naar 4-0 wat ook de eindstand bleek te zijn.
  Het was weer een prima voorjaarsseizoen met ups en downs. Onze spelers en speelsters waren : Janne-Savy-Noud-Tijn-Koen-Yasir-Wessel-Dylano-Wes-Maik en Wessel.
  Dank namens leiders-coaches-scheidsrechters Joost en Roeland en invaller scheidsrechters Harold en Willem
  De meesten vanuit onze huidige team zullen na de zomer doorschuiven naar de E1. Nu nog een toernooi en mogelijk een of meerdere oefenwedstrijden en het seizoen zit weer op.

 • Roeland Hoffmann
  18 april 2015

  Onnodig verlies F1
  In een zonnig Milsbeek speelden we al vroeg onze wedstrijd tegen de plaatselijke F2.
  Meteen vanaf het begin toonden we een prima inzet tegen de hooggeplaatste tegenstander. Doordat wij in de meeste gevallen feller waren, en door enkele mooie aanvallen met goed overspel gingen we rusten met een prima 0-2 voorsprong. Dat voetbal een raar spel kan zijn bleek wel in de 2e helft. Milsbeek speelde hun joker, het bleek dat hun keeper van de 1e helft een hele goede veldspeler was, en zij namen het initiatief. Daar waar er van onze kant prima gespeeld werd voor rust, was daar na rust weinig van te zien. Weinig inzet en veel gewandel! Milsbeek wist via 1-2 de stand gelijk te trekken naar 2-2. Nog steeds wisten we daar weinig tegenover te brengen en met een heel mooi afstandschot wisten de gastheren met 3-2 de punten in Milsbeek te houden.
  Jammer en onnodig gezien de goed 1e maar zeer matige 2e helft.
  Volgende week zaterdag thuis om 9.30 uur tegen Heyen alweer de laatste competitiewedstrijd van deze reeks!

 • Roeland Hoffmann
  11 april 2015

  3e overwinning van onze F1.
  Vanochtend kregen we de F7 van HVCH uit Heesch op bezoek.
  Voor rust hadden we een redelijk overwicht en waren we veelal op de helft van de tegenstander te vinden. Via een paar goede aanvallen brachten we de ruststand op 2-0 in Velps voordeel.
  Vrijwel gelijk na rust wisten we de score naar 3-0 uit te breiden. Onze tegenstander werd wat sterker en wij zakten wat weg, waardoor HVCH de eretreffer wist te maken. Uiteindelijk hielden we met een mooie en verdiende 3-1 de punten in Velp.
  Volgende week vroeg uit de veren, om 8.00 uur vertrekken we naar Milsbeek, waar de wedstrijd om 9.00 uur zal beginnen….

 • Simone Kamps
  6 april 2015

  F1 onderuit tegen koploper.
  De buienradar was ons net goedgezind, bij aanvang van de wedstrijd was het lekker droog.
  Dat de gastheren uit Sint Anthonis niet voor niets bovenaan staan bleek al direct. De over het algemeen wat grotere DSV’ers zetten de Velpse verdediging onder grote druk, terwijl wij slechts sporadisch de helft van de tegenstander konden bereiken. Ondanks dat er met grote inzet werd verdedigd, gingen we toch rusten met een 3-0 achterstand.
  Na rust speelden we zo mogelijk met nog meer inzet, maar helaas mocht het niet baten, de tegenstander wist er nog 3 bij te maken. Wel wisten we in een hele mooie aanval over veel schijven de eretreffer te maken, waardoor we met 6-1 naar huis konden vertrekken.
  Prima inzet van iedereen, en volgende week de lijn doortrekken als we HVCH F7 thuis ontvangen.

 • Roeland Hoffmann
  28 maart 2015

  F1 flink onderuit.
  Vandaag mochten we ‘over de dijk’ naar Overlangel alwaar de combi OKSV-Herpina F3 ons opwachte. Na een goede warming up begon de wedstrijd. Na enkele momenten van onachtzaamheid met corners stonden we al snel onnodig met 2-0 achter. Via onze aansluittreffer werd de ruststand 4-1 in ons nadeel.
  Na rust werden we weer redelijk overlopen, vooral door 1 gastspeler van de F1 van de tegenstander die normaal op een veel hoger niveau acteert(!) Omdat we niet fel genoeg de bal probeerden te veroveren wisten de gastheren wel raad met onze defensieve zwakheid. O.a. uit slecht verdedigen bij corners kwamen we zelfs met 8-1 achter te staan alvorens we vlak voor tijd nog 1 goals wisten te maken. Een 8-2 nederlaag was het resultaat.
  Niet lang getreurt, volgende week weer een kans op revanche als we naar Sint Anthonis mogen.

 • Roeland Hoffmann
  21 maart 2015

  F1 verslaat jonge talenten van Margriet.
  Op een miezerig Kranenhof was vandaag de F12 van Margriet te gast. Dit is een team van mini pupillen( 6 jaar waren de meeste spelers) wat heel talentvol is.
  Meteen vanaf het begin bleek dat onze kleine tegenstanders heel behendig waren en regelmatig het ons achterin heel moeilijk wisten te maken. Ze kwamen dan ook op een 0-1 voorsprong. Meteen daarna wisten we vlak voor rust de achterstand ongedaan te maken zodat we met een gelijke stand gingen rusten. Na rust, na een peptalk kwamen we wat feller uit de startblokken en speelden een goede 2e helft, zoals meestal de gewoonte is bij onze F1. Via 3-1, 3-2 werd het uiteindelijk 4-2 tegen de dreumessen uit Oss. Prima gespeeld vandaag! Komende week gaan we naar Overlangel om tegen de combinatie OKSV/Herpinia te spelen.

 • Roeland Hoffmann
  14 maart 2015

  F1 pakt eerste punten in voorjaarsreeks.
  Op een waterkoud SCV58 sportpark ontvingen we vandaag Constantia uit Wanroij.
  Meteen vanaf het begin liet onze F1 zien dat er uit een ander vaatje getapt zou worden dan de afgelopen 2 wedstrijden. Fel de tegenstander opjagend en goed combinerend liepen we uit naar een 3-0 voorsprong. Dit werd tevens de ruststand. Kort na de pauze wisten onze gasten de 3-1 te scoren, maar vrijwel na de aftrap liepen wij weer uit naar 4-1. Ondanks dat we sterker waren wist Constantia toch 2 maal het net te vinden en werd het toch nog spannend. Op het laatst sloeg de vermoeidheid wat toe en ook de kou en kwamen we wat in de verdrukking. Uiteindelijk kon de leidsman voor het einde fluiten en wisten we met 4-3 de eerste 3 punten binnen te slepen. Compliment voor iedereen en laten we zorgen dat we de stijgende lijn doorzetten. Komende zaterdag spelen we thuis tegen Margriet F12 (!) uit Oss, vermoedelijk om 11.00 uur

 • Roeland Hoffmann
  7 maart 2015

  F1 onderuit tegen Toxandria.
  Op een heerlijke lente ochtend ontvingen we vandaag onze gasten uit Rijkevoort.
  Ook nu hadden we in het begin moeite het ritme te vinden, en leken we de slaap nog uit de ogen te moeten wrijven. Na enige tijd wist Toxandria onze keeper te verschalken: 0-1.
  Vlak voor de rust trokken we de stand weer gelijk, waardoor de ruststand op 1-1 kwam.
  In het 2e bedrijf hadden we wederom onze handen vol aan de sterke tegenstander die de stand weer in hun voordeel om wist te buigen, tot 1-2 en zelfs 1-3. Zelf kwamen we ook regelmatig voor de goal van de tegenstander maar waren we te onrustig en te haastig en vergaten wij elkaar de kans te geven. Helaas moesten we uiteindelijk ons hoofd buigen en de punten aan onze gasten laten!
  Volgende week wederom thuis om 9.30 tegen Constantia uit Wanroij

 • Roeland Hoffmann
  28 februari 2015

  F1 start met nipte nederlaag.
  Op een behoorlijke koude ochtend met een snijdende wind mochten we in de nieuwe klasse aantreden in Beugen tegen VIOS F2.
  Vanaf het begin golfde het spel flink op en neer, dan kwamen wij weer voor de goal van de gastheren, even later stonden ze bij ons voor de goal.
  Het echte spelritme was er nog niet, begrijpelijk, na zo’n lange pauze.
  Hoogtepunt was een mooie velpse aanval waarbij de bal tegen de paal kwam.
  Zonder doelpunten gingen we van speelveld wisselen, en wederom 2 fanatieke teams die om iedere meter vochten. Aan beiden kanten flink wat kansen, waarbij vermeld dient te worden dat de onzen zeker enige keren het net hadden gevonden ware het niet dat VIOS een geweldige keeper hebben die ons telkens van scoren af wist te houden. Net op het moment dat iedereen zich verzoend leek te hebben met een doelpuntloos gelijkspel wist een van de Beugense speler met een zondagsschot wat hoog boven onze keeper te recht kwam toch nog de 3 punten in Beugen. 1-0 verlies dus! Mooie gelijkwaardige en sportieve wedstrijd met veel strijd door beide ploegen.
  Volgende week om 9.30 uur thuis tegen Toxandria uit Rijkevoort.

 • Roeland Hoffmann
  29 november 2014

  F1 ongeslagen HERFSTKAMPIOEN!!
  Vandaag was het dan eindelijk de spannende dag dat wij uit tegen onze naaste belager: Heijen F2 mochten aantreden. Een flinke supportersschare reisde mee om onze meiden en jongens in het Limburgse Heijenaan te moedigen.
  Dat dit de zwaarste tegenstander uit onze poule was bleek meteen vanaf het begin: overal op het veld stevige duels en het spel golfde op en neer.
  Na een mooie uitbraak wisten we halverwege de 1e helft een 0-1 voorsprong te nemen wat ook de ruststand bleek te zijn! Na rust wederom een fel maar sportief duel waarbij onze gastheren de stand gelijk wisten te brengen op 1-1. Dit zou niet genoeg voor het kampioenschap zijn dus moesten we flink gas blijven geven. Ja hoor, het lukte even later om weer op voorsprong te komen: 1-2. Het bleef heel spannend en SCV wist een paar hele goede counters te plaatsen waarbij wij enige malen alleen voor de keeper verschenen, maar helaas wisten we deze kansen niet te verzilveren. Uiteindelijk kwam het langverwachte eindsignaal en wisten wij het HERFSTKAMPIOENschap te pakken! Een hele mooie prestatie van Noud-Koen-Maik-Michael-Wessel-Janne-Wes-Tijs-Yasir-Safie-Tijn en last but not least Dylano. De trotse trainers-leiders Joost, Hans en Roeland zijn er natuurlijk ook heel blij mee. ‘s middags hebben we in de kantine nog een mooi feestje gevierd! Nu nog wat trainingen en zaaltrainingen en misschien nog een oefenpotje tot dat we straks na de winterstop weer aan de voorjaarscompetitie zullen gaan beginnen!

 • Roeland Hoffmann
  26 november 2014

  F1 wint ook laatste thuiswedstrijd.
  In alweer de laatste thuiswedstrijd van 2014 ontvingen wij vandaag een van de zeer vele F teams van Udi19.
  Meteen na het eerste fluitsignaal trokken we massaal ten aanval en al direct viel de 1e treffer in Velps voordeel. Dit beloofde veel goeds, echter we kwamen bedrogen uit. De tegenstander uit Uden verkocht zijn huid heel duur, waardoor wij voor rust niet meer wisten te scoren. In het 2e bedrijf ging het wat beter en kwam onze tegenstander niet meer over de middenlijn. Na enkele goede aanvallen wisten we uiteindelijk de wedstrijd met 4-0 winnend af te sluiten.
  KOMENDE ZATERDAG 29 november spelen we om 9.30 uur de wedstrijd in en tegen Heijen F2. Indien we winnen zijn we HERFSTKAMPIOEN. Bij een gelijkspel eigenlijk ook omdat we dan 2 verliespunten minder hebben dan Heijen. Supporters uiteraard van harte welkom in Heijen. ZEGT HET VOORT

 • Roeland Hoffmann
  15 november 2014

  F1 verslaat ook Achates
  Onder weersomstandigheden die erg meevielen ontvingen wij vandaag onze concurrent Achates F3 uit Ottersum.
  De tegenstander had ook al zijn wedstrijden tot op heden gewonnen, zodat wij wisten dat het vandaag een interessante wedstrijd zou gaan worden.
  Nou; dat bleek ook wel, want gedurende een groot deel van de 1e helft werd er niet gescoord. Pas tegen het rustsignaal wisten we 2x het net te vinden, zodat we met 2-0 gingen rusten. In het tweede bedrijf opnieuw een stevige krachtmeting, weliswaar grotendeels op het helft van onze gasten, maar makkelijk was het zeker niet. 1 goal wisten we er nog bij te maken, waardoor uiteindelijk de wedstrijd eindigde in 3-0 in Velps voordeel. Met nog 2 wedstrijden te gaan hebben nog steeds de volle buit, dus de komende 2 wedstrijden zullen de beslissing moeten gaan brengen.
  Volgende week wederom thuis om 9.30 uur tegen Udi 19.

 • Roeland Hoffmann
  8 november 2014

  F1 wint gemeentelijke derby
  Vanochtend traden we aan op het Gasselse sportpark tegen de plaatselijke F2.
  Voor een deel van het team was het wat lastig wakker worden want de scherpte was er nog niet echt voor de rust. Desondanks wisten we op voorsprong te komen. Opvallend was dat we de eerste tegentreffer van deze competitie moesten incasseren. Ruststand 1-4 in ons voordeel.
  Na rust was er iets meer scherpte in het spel, maar de Gasselse jongens verweerden zich dapper waardoor het niet heel eenvoudig was het net te vinden. Na ook de 2e tegentreffer geincasseerd te hebben wisten we na rust ook nog vier maal het net te vinden. Uiteindelijk namen we de 3 punten mee naar Velp met een uitslag van 2-8!
  Komende zaterdag de belangrijke wedstrijd thuis tegen onze Limburgse gasten van Achates uit Ottersum. Zij zijn een van de sterkste teams in onze klasse. Aanvang 9.30 uur

 • Roeland Hoffmann
  2 november 2014

  Oefenpotje ruim gewonnen door F1
  Op deze record zaterdag 1 november 2014(21 graden C) ontvingen we de nieuwe F2 van GVV57. Deze spelers speelden hun eerste wedstrijd wat natuurlijk een geweldige ervaring is! De onzen probeerden er een echte wedstrijd van te maken, en omdat we in dit geval iedereen wilden laten spelen stonden er maar liefst 20(!)spelers op het veld. Regelmatig was het dan ook het beroemde “kluitjesvoetbal”! Uiteindelijk wisten de Velpse spelers een ruime overwinning binnen te halen, wat gezien het verschil in ervaring ook heel logisch is.
  De graafse F2 veel succes gewenst als jullie na de winter gaan starten in de competitie.
  Volgende week naar onze gemeentegenoten van Gassel F2, aanvang 9.30 uur.

 • Roeland Hoffmann
  25 oktober 2014

  F1 nipt onderuit in de beker.
  Vanochtend reisden we naar Oeffelt,alwaar we tegen de plaatselijke De Zwaluw F1 mochten spelen.
  Dit team speelt een aantal klassen hoger, dus we wisten dat we onze borst konden natmaken.
  Meteen vanaf de 1e minuut zaten we er fel bovenop om daarmee onze tegenstander zo min mogelijk kans te geven in de wedstrijd te komen. Na een minuut of 10 wisten we via een mooie aanval de 0-1 te scoren. Af en toe wist de Zwaluw ook voor ons doel te komen en wel zo effectief dat ze ook direct 2 maal het net wisten te vinden. Vlak voor rust wisten we door een licht overwicht de stand naar 2-2 te tillen wat tevens de ruststand bleek te zijn.
  Na rust ook weer een licht spelvoordeel voor ons, maar doordat onze tegenstander effectief met zijn spaarzame kansen omging stond het al snel 4-2 in Oeffelts voordeel.
  Zelf bleven we voorin heel gevaarlijk, en al snel werd het weer 4-3. Ondanks dat we vervolgens veel kansen wisten te creeeren vonden we helaas niet meer het net. Uiteindelijk een nipte bekernederlaag tegen een sterke tegenstander.
  Absoluut de beste wedstrijd van ons dit seizoen, dus hele tevreden ouders/trainers langs het veld….
  Komende zaterdag 1/11spelen we een oefenwedstrijd tegen het “nieuwe” GVV57 F2 om 9.30 uur op het Velpse sportpark.

 • Anoniem
  18 oktober 2014

  F1 bindt ook HBV aan de zegekar!
  Onder een geweldig oktober zonnetje speelde onze F vandaag tegen onze gasten uit Beers.
  In dit team een groot deel meiden, die zich kranig weerden.
  Het spelbeeld was nogal rommelig waarbij onze thuisploeg wel sterker was. Ruststand 4-0.
  In het 2e bedrijf waren we nog nadrukkelijker op de Beerse helft te vinden en bouwden we de voorsprong gestaag uit en werd nr 5,6,7,8 en 9 gescoord. Zouden vandaag de dubbele cijfers weer gehaald worden. Jawel: enkele minuten voor tijd werd de 10-0 eindstand bereikt. Hierdoor staan we hoog op de ranglijst!
  Volgende week lekker uitslapen: we vertrekken pas om 10.15 uur voor de bekerwedstrijd in en tegen het sterke Oeffeltse De Zwaluw, wat een aantal klassen hoger speelt!

 • Roeland Hoffmann
  11 oktober 2014

  Vroege overwinning voor F1 in Boxmeer.
  Na een vertrektijd waarbij de meeste mensen zich nog een keer in bed omdraaien op zaterdagochtend traden we vandaag aan tegen Olympia.
  Ook nu weer een tegenstander die net vanuit de mini’s zijn doorgestroomd, maar toch fysiek ons aardig partij konden geven.
  Het spel was niet om naar huis te schrijven, echter door een aantal keren de bal goed over te spelen en elkaar daarbij de (schiet)kans te geven stonden we met de rust voor met 0-4. Na rust kregen we de slaap nog niet goed uit de ogen, en wisten uiteindelijk nog maar 1 keer het net te vinden, waardoor we met 0-5 de drie punten mee naar huis konden nemen.
  Komende zaterdag 18/10 spelen we op ons vertrouwde thuisveld tegen de gasten van HBV uit Beers. Supporters uiteraard weer in grote getale welkom!Aanvangstijd 9.30 uur

 • Roeland Hoffmann
  4 oktober 2014

  F1 wint ook 2e wedstrijd ruim.
  Onder een geweldig lekker oktoberzonnetje traden onze F heren en dames vandaag aan tegen VCO die we nog kenden van de bekerwedstrijd van eind augustus.
  In het begin was het spelbeeld nogal rommelig en leken de onzen nog niet geheel wakker waardoor het even duurde voordat de 1e goal viel in Velps voordeel. Dit was het sein om te starten met een reeks van aanvalsgolven op het doel van het Oventje wat resulteerde in een mooie 5-0 ruststand. Na rust weer een wat stroever begin alvorens de Velpse scoringsmachine op gang kwam. Uiteindelijk werd het tiental net niet vol gemaakt met een 9-0 eindstand. Uw correspondent en tevens fluitist moest helaas vlak voor tijd zelfs voor het eerst in zijn (korte) scheidsrechtersloopbaan een (eigen) speler het veld uit sturen wegens natrappen. Volgende week voor dag en dauw (7.45 uur) vertrekken naar Olympia uit Boxmeer…..

 • Roeland Hoffmann
  27 september 2014

  Winst F1 in 1e competitiewedstrijd.
  Na afgelopen maandag in een oefenpotje met 9-0 nederlaag een lesje te hebben gekregen tegen de Graafse F1 begonnen we dan eindelijk aan de najaarscompetitie.
  In een wat mistig Haps was vandaag de F2G van de Boys aldaar onze tegenstander. Dit team bestaat uit kinderen die net over zijn gekomen uit de mini pupillen.
  Vanaf het begin ontspon zich een eenzijdige spelbeeld, waarbij wij voortdurend op de helft van onze gastheren/dames te vinden waren. 0-9 was de ruststand in Velps voordeel.
  De 2e helft bleek vervolgens een copie te zijn van de 1e en de score werd nog fors opgevoerd tot uiteindelijk een 0-15 overwinning op het scorebord stond!
  Volgende week zaterdag verwachten we onze vaste supportersschare om 9.30 uur op het Velpse sportpark waar onze F1 dan aan zal treden tegen onze gasten van VCO uit het Oventje.

 • Roeland Hoffmann
  13 september 2014

  F1 verliest bekerderby
  Vandaag speelden we tegen de buren van Achilles Reek F1.
  Meteen vanaf het begin was het duidelijk dat deze tegenstander van een beter niveau was dan die van de 2 voorafgaande wedstrijden.
  In een van beide kanten met volle overgave en sportief gespeeld duel(het was immers een derby) wisten onze gasten 2 maal het net te vinden voor de rust. Na de rust wisten de achterstand snel te verkleinen, maar konden helaas niet doordrukken en vlak voor tijd wist Achilles nog een 3e goal te maken, waardoor de eindstand op 1-3 uitkwam.
  Hele goede en gelijkopgaande wedstrijd en dus een compliment voor onze gasten en ons eigen team!

 • Roeland Hoffmann
  6 september 2014

  Negenklapper in beker!
  Vandaag kregen we het danig verjongde SDDL F1G op bezoek.
  Nadat wij in eerdere seizoenen redelijk gelijkwaardig waren, was er vandaag sprake van een groot kwaliteitsverschil, doordat een aantal kinderen uit Demen vroegtijdig naar de E zijn doorgestroomd!
  Na een moeizaam begin aan onze kant, wisten we voor rust 2 maal het net te vinden.
  Na de ranja ging het een stuk soepeler, en door met enige regelmaat het net te vinden floot scheidsrechter Thijs uiteindelijk af bij een mooie 9-0 score in ons voordeel.
  Volgende week zaterdag 9.30 uur weer thuis de laatste van de 3 bekerwedstrijden: een echte Velp-Reek derby tegen de F1 van Achilles uit Reek…

 • Roeland Hoffmann
  30 augustus 2014

  1e bekerwinst voor de F1.
  Vandaag traden we aan tegen de F1 van het oventje: VCO.
  Met een 3-tal nieuwe spelers (een 4e was nog afwezig)ten opzichte van vorig seizoen lieten we ons van onze beste kant zien. Bij de rust leiden we met 4-1!
  Na rust waren we ook constant op de helft van de tegenstander te vinden, en wisten we een veelvoud van kansen te creeeren! Uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij een mooie 9-1 overwinning.
  Prima begin zo en complimenten aan iedereen! Volgende week krijgen we SDDL F1 op bezoek!

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn