F1

F1 teamfoto

Voorgrond: Lynn van de Broek
Gehurkt: vlnr:  Noud van Dinther; Wessel Hoffmann; Janne van Thiel ; Maik Opsteegh
Staand: vlnr:  Savy van Kempen; Emma Hoffmann ; Tijn van Soest ; Koen Hermanussen
Leiders/trainers vlnr:  Joost Opsteegh, Roeland Hoffmann
Op de foto ontbreekt Tijs Jilesen.
training maandag 18.00 – 19.00

no images were found

reactie's

 • Roeland Hoffmann
  30 augustus 2014

  1e bekerwinst voor de F1.
  Vandaag traden we aan tegen de F1 van het oventje: VCO.
  Met een 3-tal nieuwe spelers (een 4e was nog afwezig)ten opzichte van vorig seizoen lieten we ons van onze beste kant zien. Bij de rust leiden we met 4-1!
  Na rust waren we ook constant op de helft van de tegenstander te vinden, en wisten we een veelvoud van kansen te creeeren! Uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij een mooie 9-1 overwinning.
  Prima begin zo en complimenten aan iedereen! Volgende week krijgen we SDDL F1 op bezoek!

 • Roeland Hoffmann
  17 mei 2014

  F1 sluit voorjaarscompetitie winnend af.
  Onder heerlijke zomerse omstandigheden ontvingen we vandaag Avesteyn uit Dinther.
  Meteen na de aftrap trokken we volop ten aanval wat al snel de 1-0 voorsprong opleverde.
  Doordat we goed doordrukten en achterin niets weggaven wisten we met een 3-0 voorsprong te gaan rusten.
  In het 2e bedrijf waren we opnieuw sterker dan onze gasten, en door prima veldspel wisten we uit te lopen naar 5-0. Als we het vizier nog wat scherper hadden gehad had de uitslag nog hoger kunnen uitvallen. Prima gespeeld, ook onze verdediging die geen kans weggaf.
  Safie, Tijn, Emma, Tijs,Noud, Janne, Koen, Wessel, Maik en Lynn bedankt voor het fijne seizoen. Lynn veel geluk in je toekomst in Schotland en Emma succes in het nieuwe seizoen bij de meisjes E1!

 • Roeland Hoffmann
  19 april 2014

  Prima wedstrijd F1. Dat spelbeeld en uitslag niet altijd hand in hand gaan bleek vandaag wel.
  Een tot in de tenen gemotiveerd velps team ontving vandaag HCVH uit Heesch, die hoog op de ranglijst staan. Met heel veel inzet werden overal op het veld stevige duels uitgevochten en hadden onze gasten het knap lastig met ons. Toch wisten ze voor rust tot 0-3 uit te lopen.
  Na de rust hadden we zelfs een overwicht wat helaas niet in goals kon worden uitgedrukt.
  De mannen uit Heesch wisten via enkele vlijmscherpe counter uit te lopen naar 0-5.
  Complimenten voor het hele team vandaag!

 • Anoniem
  12 april 2014

  F1 verliest nipt in Lith.
  Onze tegenstander van vandaag was de Norbert Litta combinatie(NLC).
  Bij een langzaaam weg trekkende mist ontspon zich een prima gelijkopgaand gevecht, met sporadische kansen aan beiden kanten. Onze keeper wist een paar schoten prima tegen te houden. Bij een goed uitgevoerde counter wisten we de ruststand op 0-1 te brengen.
  Na rust opnieuw een spelbeeld waarbij beide ploegen elkaar weinig toegaven.
  Door niet goed in te grijpen in onze verdediging wist NLC echter 2 x te scoren.
  Inzet en beleving waren vandaag prima, echter helaas leden we vandaag een kleine nederlaag….

 • Anoniem
  7 april 2014

  F1 niet opgewassen tegen OSS’20 F9.
  Vandaag leden we een ruime en verdiende nederlaag tegen onze gasten uit Oss.
  Vanaf het beginsignaal drukten ze ons terug in onze verdediging, terwijl wij nauwelijks over de middellijn konden komen. Ruststand 0-4.
  Na rust werden we nog verder overlopen en konden we niet voorkomen dat de (ook) in geel blauw gestoken tegenstanders er nog 9 inschoten: 0-13!
  Een heel talentvol stel en niet voor niets de trotse koploper in onze klasse, en de gedoodverfde F1 voor komend seizoen bij OSS’20
  Helaas, maar volgende week weer beter!

 • Levin Flissinger (leider Udi'19 F10)
  31 maart 2014

  Beste Roeland en voetballers F1,

  Van harte gefeliciteerd met jullie eerste overwinning en heel veel plezier en succes tegen onze jongens van de F12.

  Ga zo door en wellicht tot ziens bij ons op het voetbalveld.

  Groetjes,
  Levin Flissinger
  Trainer/leider van Udi’19 F10

 • Roeland Hoffmann
  29 maart 2014

  F1 behaalt 1e overwinning in voorjaarsreeks.
  Vandaag kregen we bezoek SDDl die we al kenden vanuit de najaarscompetitie.
  Meteen vanaf het begin waren we goed bij de les en terwijl we achterin de boel goed dicht hielden kwamen we via 3-0 uit op een 3-1 voorsprong in velps voordeel.
  Na rust hadden we het iets zwaarder, en namen de krachten langzaam wat af, en werd het nog aardig spannend toen SDDL terug kwam tot 3-2. Gelukkig hielden we de boel verder goed dicht en stapten we uiteindelijk als winnaars van het veld. Iedereen gefeliciteerd met de eerste 3-punter!
  Komende zaterdag spelen we weer thuis tegen O.S.S.’20 uit (jawel) Oss….

 • Anoniem
  15 maart 2014

  F1 onderuit tegen Margriet.
  Vandaag waren de Ossenaren onze gast. Na een begin waarin het spel op en neer golfde was de tussenstand 2-2. Omdat wij een aantal keren de bal niet tijdig konden wegschieten en zij een paar goede schutters hadden gingen we rusten met een 2-5 achterstand.
  Na de rust weer 2 ploegen die goed aan elkaar gewaagd waren. Het verschil zat hem vooral in de grote schotkracht van onze gasten voor ons doel. Vandaar de 2-12 nederlaag.
  Toch kunnen we tevreden zijn. Iedereen speelde vandaag met grote overgave en inzet en dat geeft de burger moed! Volgende week geen wedstrijd maar een training om 10.00 uur en de week daarna spelen we weer thuis om 9.30 uur tegen SDDL uit Demen.

 • Roeland Hoffmann
  8 maart 2014

  F1 verliest ruim van buren.
  Onder een heerlijk vroeg voorjaarszonnetje speelden we vandaag tegen de F2 van Estria.
  Daar waar we in een oefenpotje aan het begin van het seizoen nog met ruime cijfers wisten te winnen was dat vandaag wel anders. Lange tijd in de 1e helft wisten we de brilstand vast te houden, maar met de rust stonden we met 0-3 achter.
  Na de rust werden we helemaal overlopen en werd het uiteindelijk 0-11.
  Complimenten voor Estria en een totale off day van onze kant.
  Volgende week beter !

 • Roeland Hoffmann
  22 februari 2014

  F1 ondanks gelijkwaardigheid verlies in Schaijk:
  Na enige verregende weken mochten we vandaag aantreden tegen DAW F5. Door afwezigheid van onze keepers moesten we vandaag op dat front wat improviseren.
  In de 1e helft kwamen we wat moeizaam op gang en DAW maakte daar zonder qua velspel te overheersen goed gebruik van waardoor met een 4-0 achterstand gingen rusten.
  Na de rust een heel ander spelbeeld: vanaf de 1e minuut zaten we overal heel fel bovenop!
  Het spel bewoog zich grotendeels op de schaijkse speelhelft en al snel wisten we de achterstand te verkleinen. Uiteindelijk wisten we, mede door enkele scherpe DAW counters waaruit ze wisten te scoren de eindstand te bepalen op 6-2. Prima gespeeld ondanks dat dat in de uitslag niet terug te vinden is. Iedereen een fijne carnaval gewenst, en op 8 maart spelen we uit tegen Estria F2.

 • Roeland Hoffmann
  1 februari 2014

  Voorjaarscompetitie hervat.
  Onder voortdurend vallende regel was vandaag EVVC uit Vinkel onze tegenstander. De a la Celtic in horizontaal groen wit gestreepte shirts aantredende gasten waren een pittige tegenstander, en na een redelijk gelijk opgaande strijd was de ruststand 1-2.
  Nadat wij kort na rust de gelijkmaker scoorden, was EVVC met snelle uitvallen heel gevaarlijk en wisten zij nog 3 maal te scoren. Onze keepster gooide zich met vee lef een aantal malen goed voor de bal en wist verdere goals tegen te voorkomen. In een wederom evenwichtige 2e helft waren we veel op de helft van EVVC te vinden, maar helaas wisten we het net niet meer te vinden. Ondanks de uitslag iedereen prima gewerkt onder deze kille omstandigheden en op naar de volgende tegenstander: uit naar de buren van Estria!

 • Roeland Hoffmann
  25 januari 2014

  Nuttige oefenwedstrijd tegen GVV57 F2. Vandaag, zaterdag 25 januari hebben wij geoefend tegen onze leeftijdsgenoten van GVV. In de 1e helft zaten we met z’n allen nog volop in de winterslaap, want zonder onze gemeentegenoten tekort te willen doen, waren we eigenlijk in alle facetten niet bij de les, waardoor we met maar liefst 0-6 achterstand de rust ingingen.
  Na de rust waren we veel feller en actiever, eigenlijk zoals we normaal spelen, en wist GVV nog maar 2 x het net te vinden. Kortom een verdiende overwinning van GVV en voor ons bijzonder nuttig om weer eens in de wei te staan. Komende zaterdag gaan we van start in de voorjaarcompetitie thuis tegen EVVC om de vertrouwde tijd van 09.30 uur. Een en ander uiteraard onder voorbehoud van wat de winterweergoden voor ons in petto hebben….

 • Roeland Hoffmann
  24 november 2013

  F1 sluit najaarcompetitie winnend af.
  Vandaag vroeg uit de veren, aangezien we naar Schaijk moesten alwaar de Fjes al om 09.00 uur met hun wedstrijden aanvangen. Na een goede warming up, die in dit jaargetijde heel belangrijk is kwamen we scherp uit de startblokken.
  Achterin werd niets weggegeven en onze middenvelders waren heer en meester en met een aantal goede passes werden onze voorwaartsen weggestuurd. Bij rust was het daardoor maar liefst 0-4 in Velps voordeel. Helemaal knap als je bedenkt dat door een fout van uw verslaggever onze F1 maar met 6 man in het veld stond! Na rust, en nu weer compleet met 7 spelers hetzelfde spelbeeld waarbij wij wederom goed veldspel lieten zien. Na misschien wel onze beste wedstrijd tot nu toe werd uiteindelijk met 1-5 de eindstand bereikt.
  Compliment voor Lynn, Koen, Maik, Wessel, Janne, Noud, Emma, Tijn en Safie en de vandaag afwezige Tijs voor deze prima najaarscompetitie. Na een training met naar verluid enkele zwarte Pieten gaan we ‘s zaterdags de zaal in. Laten we hopen dat de KNVB ons passend indeelt waardoor we straks ook weer een mooie voorjaarscompetitie kunnen gaan beleven.

 • Roeland Hoffmann
  16 november 2013

  F1 op bezoek in Demen.
  Vandaag was de return van de eerder met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen SDDL.
  In een waterkoude, wat mistige omgeving mochten tegen de plaatselijk jongste trots aantreden. SDDL had in de heenwedstrijd goed opgelet hoe tegen ons te spelen want de ruststand werd bereikt met een 2-0 in het voordeel van de gastheren/dames.
  Na de rust had onze F1 een veldoverwicht, echter bij een uitval kwamen we op 3-0 achter.
  Dat lieten we niet op ons zitten en er werd hard gewerkt om in ieder geval de eer te redden.
  De 3-1 werd al gauw gemaakt. Ondanks meerdere goede schoten op het vijandige doel wisten we niet meer te scoren waardoor we uiteindelijk genoegen moesten nemen met een nederlaag. Goed gewerkt allemaal en wederom een evenwichtig spelbeeld. Volgende week alweer de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie uit naar DAW!

 • Roeland Hoffmann
  14 november 2013

  F1 stand ( van de website van DAW)

  1 SCV’58 F1 4 3 0 1 9 19 -7
  2 Prinses Irene F5 4 3 0 1 9 12-5
  3 SDDL F1 4 1 1 2 4 10-10
  4 DAW F6 4 0 1 3 1 8-27

 • Roeland Hoffmann
  9 november 2013

  F1 net ten onder tegen Pr Irene.
  Pr Irene was in de uitwedstrijd ook al een lastige kluif dus we waren gewaarschuwd.
  Eigenlijk was deze wedstrijd een copie van de uitwedstrijd; 2 teams die uitermate aan elkaar gewaagd waren met een op en neer golvend spelbeeld.
  Pr Irene vond het eerste het net waarop wij antwoorden met een mooie gelijkmaker. Vlak voor rust kwamen de gasten op 1-2.
  In het 2e bedrijf opnieuw geen krachtsverschil waarbij beide teams er niet meer in slaagden te scoren. Helaas een nipte 1-2 einduitslag dus!
  Volgende week uit naar Demen naar SDDL

 • Roeland Hoffmann
  2 november 2013

  De F1 mocht vandaag weer thuis aantreden. Dit keer onder een het vallen van wat miezerregen tegen de F6 van DAW uit Schaijk.
  Meteen namen we het heft in handen waardoor we al snel meerdere goals lieten aantekenen.
  DAW liet zich ook niet onbetuigd en scoorde onder meer tegen uit een corner waarbij onze spelers allen vooruit liepen in de veronderstelling dat het een doeltrap was. Nou zijn tegengoals meestal niet leuk, maar in dit geval werkte het wel op de lachspieren.
  Bij een voorsprong van 5-2 gingen we rusten.
  Na de thee, oh nee…. ranja… gingen we meteen weer door met waar we voor rust mee gestopt waren, dus scoren. Door meerdere goals met prima voorzetten liepen we uiiteindelijk uit naar 11-3. Als het vizier nog wat scherper had gestaan had de score nog veel hoger kunnen uitpakken.
  Compliment aan het hele team voor deze leuke wedstrijd.
  Volgende week alweer thuis tegen Prinses Irene, waar we uit in een spannende wedstrijd nipt met 1-2 wisten te winnen!

 • joost
  27 oktober 2013

  het was vandaag een mooie herfstdag met een perfecte grasmat ideaal dus voor een mooie pot voetbal. na een goede warming-up tegen een aantal spelers van de E en zelfs de D was het toch onze tegenstander SDDL die de eerste kans kreeg door goede pingel actie maar het schot werd goed gepareerd door onze golie lynn en daarmee brak de periode aan van onze spits savy die er met een loop zuivere hatrick voor zorgde dat we met 3-0 voor kwamen onze spits kreeg daarbij de ballen perfekt opmaat aangeleverd door eerst tijn en daarna noud met deze stand brak ook de rust aan.
  na de thee werd er op het middenveld goed gekontroleerd gevoetbald door wessel en janne.
  het was voor thijs vandaag zijn eerste oficiele wedstrijd en hoe doe je dat ? juist je scoort gewoon een doelpunt notabene door de benen van de keeper.
  verdedigend stonden koen en maik hun mannetje het was slechts een keer dat ze hun meerdere in de spitsen van sddl moesten erkennen de stand werd daardoor 4-1 een mooie eindstand waare het niet dat emma en tijn daar anders overdachten na een goede bal overname van emma was het tijn die de eindstand op 5-1 zette
  een prachtige wedstrijd dus met een goed resultaat dit geeft hoop voor de volgende wedstrijd

 • Roeland Hoffmann
  5 oktober 2013

  F1: positieve start in nieuwe klasse.
  Vandaag mochten wij in Nistelrode aantreden tegen de F5 van Prinses Irene.
  Een verademing na in de afgelopen voorjaarscompetitie en de eerste 3 wedstrijden van deze najaarscompetitie tegen louter nederlagen met dubbele cijfers te zijn aangelopen.
  Onze F1-ers ontdekten vandaag (weer) dat de tegenstanders ook een doel hebben, en in de 1e helft was de bal het grootste deel van de tijd op de helft van Prinses Irene te vinden. Ondanks enkele kansen wisten we nog niet te scoren; wel wist onze tegenstander 1 x het net te vinden: 1-0 achterstand bij de rust. Na rust golfde het spel op en neer, met wederom enige kansen die niet benut werden. De laatste 5 minuten sloegen we echter 2 x genadeloos toe, waardoor op het scorebord uiteindelijk een 1-2 overwinning te zien was! Complimenten vandaag voor iedereen voor de inzet en enthousiasme, en zeker onze meiden! Bij de meeste tegenstanders spelen geen of nauwelijks meiden, en bij ons maar liefst 4! Volgende 2 zaterdagen geen wedstrijden vanwege de herfstvakantie en op 26 okt gaan we weer verder met een thuiswedstrijd. Supporters zijn dan weer welkom vanaf 9.30 uur

 • Levin Flissinger (leider Udi'19 F1)
  4 oktober 2013

  Beste Roeland & Team,

  Ik zag dat je team niet meer in onze competitie zit.
  Fijn dat jullie in een andere klasse mogen voetballen. Hopelijk zijn die tegenstanders meer van jullie niveau.

  In ieder geval heel veel succes namens Udi’19 F10 en tot de volgende keer.

 • Roeland Hoffmann
  29 september 2013

  Primeur op kunstgras.
  Vandaag, de laatste zaterdag van september mochten we spelen bij een van de grootste clubs van de regio: Udi’19. Na even zoeken welke kleedkamer en welk veld ( Udi’19 heeft 13 (!) F teams mochten we naar veld 1B. En wat bleek: een splinternieuw kunstgras met ook nog mooie doeltjes die via een schuifconstructie naar de rand van het veld geschoven kunnen worden.
  Ook deze tegenstander was vandaag te sterk voor ons. Onder lekkere weersomstandigheden leden we een 0-12 nederlaag.
  Het positieve is dat we nu waarschijnlijk door de KNVB in een klasse worden ingedeeld die meer bij ons niveau past. Nog beter nieuws is dat dit in dat geval al a.s. zaterdag het geval zal zijn. Dus tot volgende week!

 • Roeland Hoffmann
  21 september 2013

  F1 speelt eerste thuiswedstrijd.
  Vandaag, 21 september, onder een heerlijk flauw herfstzonnetje mochten we aantreden tegen Menos F1. Wederom hebben we onze huid zo duur mogelijk verkocht en hielden we het tot de rust beperkt tot 0-5. Na de rust kwamen er helaas weer een rits tegengoals bij en gaf het scorebord na 40 minuten 0-14 ( of zelfs 0-15) aan! Jammer maar wederom complimenten voor ieders inzet. Het wordt duidelijk dat deze klasse voor ons te hoog gegrepen is, met wederom veel 8 jarigen die een kop boven ons uit steken als tegenstander.
  Volgende week naar Uden tegen de F10 van Udi’19,

 • Roeland Hoffmann
  14 september 2013

  Ruime nederlaag in stromende regen!
  Vanochtend hoefden we iets minder vroeg op dan andere zaterdagen. Tegen de F2 van het Oeffeltse de Zwaluw traden we om 10.00 uur aan. Door het wegvallen van de Rakt was dit ons debuut in het seizoen 13-14. Ondanks heel veel inzet en strijdlust waren deze “Vogels” veel te sterk voor ons. We kregen met 13-0 op onze broek tegen dit team dat louter uit 8-jarigen bestond! Helaas Pindakaas, Volgende keer beter!

 • Roeland Hoffmann
  1 september 2013

  F1 naar Beugen voor Zwaluwenjeugdtoernooi.
  Vroeg uit de veren om op een wat druilerige ochtend naar Beugen te gaan om daar op het sportpark van Vios’38 4 wedstrijdjes te spelen. Helaas had de KNVB en wel heel zwaar programma voor ons bedacht, maar desalniettemin hebben we met veel inzet de schade beperkte kunnen houden. Vooral de laatste wedstrijd tegen Toxandria konden we aardig mee, en maakten we een doelpunt, en viel de uitslag met 1-3 mee! Volgende week starten we met de 1e competitiewedstrijd thuis tegen het Udense De Rakt. Supporters zijn welkom vanaf 9.30 uur

 • Roeland Hoffmann
  24 augustus 2013

  Foto + verslagje SCV F1- Estria F2 van website Estria:
  http://www.estria.nl/index.php?nieuwsitem=2624

 • Roeland Hoffmann
  24 augustus 2013

  Geslaagde en sportieve oefenwedstrijd tegen Estria F2.
  Vandaag, zaterdag 24 augustus mochten we weer voor het eerst de wei in. Onze buren wilden graag tegen ons oefenen, en zo stonden we om 9.30 uur klaar voor de eerste wedstrijd van het najaarseizoen. In een eerste helft met op een neer golvend spel hadden we licht de overhand, en bij de rust was de score 5-2 in Velps voordeel. Na de rust eigenlijk het zelfde spelbeeld waarbij iedereen heel hard zijn best deed de score verder uit te bouwen en te zorgen dat wij achterin de boel goed dicht hielden. Uiteindelijk werd het 8-3 voor onze F1.
  Compliment voor iedereen, en zeker ook voor onze buren voor de prettige en sportieve wedstrijd. Volgende week in Beugen gaan we meedoen aan het Zwaluwen jeugdtoernooi in Beugen.
  Foto staat in de galerij bij F1

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn