E1

e1 scv

trainers Jurre Grotenhuis
Sam Stobbelaar
 leiders Pieter Brands
Arnoud Pol
training Donderdag 18.15 – 19.15
E1 Christian Verheijen
E1 Teun van Kempen
E1 Swen Opsteegh
E1 Jamie van den Broek
E1 Daan Pol
E1 Nick van Dijk
E1 Sem Brands
E1 Ashot Aslanova
E1 Finn Brands
E1 Aliek Yousupov
E1 Milad Haydari

reactie's

 • Arnoud
  22 september 2013

  Het was een zonnige herfstdag en het was heerlijk voetbalweer. Door blessures en afmeldingen hadden we ‘s ochtends maar 7 spelers gelukkig konden we Mick van Boekel meenemen zodat we 1 wissel hadden.
  Vol goede moed en gezonde voetbalspanning reden we naar Oss. Margriet was de tegenstander. We speelden aan de andere kant van de weg en de kleedlokalen waren echt aan vervanging toe, te vies om zelfs maar te douchen.
  De wedstrijd begon en vanaf het begin kon je al zien dat het gelijk op ging.
  Onze verdedigers Sem en Daan hadden hun handen vol aan hun goede spits, Op het middenveld vochten Finn en Boy om elke bal. Voorin moesten Teun en Mick voor de doelpunten zorgen en natuurlijk ook verdedigen. Aliek begon als wissel. We kwamen door goed voetbal op 1 nul maar al snel scoorde Margriet tegen en zo ging het eigenlijk de hele wedstrijd. We kwamen onder druk te staan maar door goed verdedigend werk en een goede voortzetting konden onze spitsen de 2-1 maken. Telkens als we voorkwamen sloop er een beetje gemakzucht in het team en kon Margriet weer gelijk komen. Na de 2-2 pakten we het weer goed op kwamen weer na goed doorzetten verdient op 3-2. Margriet kon door een afstandsschot op 3-3 komen. We zetten nog een tandje bij en liepen uit naar 5-2. Nog 10 minuten te gaan. We kwamen onder druk te staan en vlak voor tijd werd het toch nog 5-4. Margriet kreeg vlak voor tijd nog een grote kans maar die miste ze. Moe gestreden namen we de 3 punten mee naar huis. De doelpuntenmakers waren Teun 2 en onze gastspeler Mick 3. Op naar de volgende wedstrijd.

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn