E1

 

reactie's

 • Razende reporter
  2 juni 2013

  SCV´58 E1 wint 5×5 Toernooi

  Na een koude nacht op de 1ste dag van juni stond voor de E1 van SC de laatste inspanning van het seizoen 2012-2013 voor de deur. De 4de editie van het open 5×5 toernooi van Estria. De E1 was op Teun en Niek na, helemaal compleet met Sem, Chevvi, Rick, Imro, Mike, Mees en Niels. Onder de naam Velpse Smurfen stonden er voor de E1 4 wedstrijden tegen geduchte tegenstanders op het programma.

  De 1ste wedstrijd was tegen FC Holadijee, een mix van Grave E2 en Estria E2, met als startende basis Mike (keeper), Mees (verdediging), Chevvi en Sem (middenveld) en Niels (Spits). De wedstrijd was al snel beslist met goals van Niels, Chevvie en 2x Mees. De wedstrijd ging met snel combinatie spel naar de dubbele cijfers – een 11-0 winst voor de E1. De goals werden gemaakt door Chevvi (4x), Mees (4x), Niels (2x) en Sem (1x).

  De 2de wedstrijd was tegen FC de Kip (vertegenwoordigers van Grave E2/E1). In deze wedstrijd stond Rick in de goal, en nam Mike zijn plek in de spits over. Deze wedstrijd liep wederom erg goed in de combinatie, waarbij het hoogte punt de volley van Niels was vanuit een mooi voorzet van Sem. De eindstand werd uiteindelijk 5-0 voor de Velpse Smurfen. Met de goals gemaakt door Chevvi (2x), Niels (1x) en Sem (2x).

  De 3de wedstrijd was tegen De 7 sterren met vertegenwoordigers vanuit Gassel E1/D1. Voor deze gelegenheid was Niels de Keeper en nam Mike zijn plek in de spits over. De 2 teams waren erg aan elkaar gewaagd en er waren slechts weinig kansen voor beide teams. Maar door steeds vanuit de positie te blijven voetballen, konden de Velpse Smurfen de druk er op houden, wat uiteindelijke 5 minuten voor tijd tot een foutje leidde van de De 7 sterren, dat direct werd afgestraft door Mike. Hij maakte de 1-0, wat tevens de eindstand was van de wedstrijd.

  Al 9 punten uit 3 wedstrijden, en de laatste wedstrijd was dus direct de beslissende van het toernooi. De tegenstanders waren de Soccer Boys met spelers van de E1 van Estria.
  De team waren zeer aan elkaar gewaagd en er werden mooie, harde maar faire duels uitgevochten. Er waren weinig kansen aan beide kanten omdat de verdedigingen van beide teams goed stonden. Uiteindelijk waren het toch de Soccer Boys die de treffer op hun naam konden schrijven. Een hard zuiver in de hoek geschoten bal was onhoudbaar voor keeper Mike. De Velpse Smurfen bleven drukken, maar helaas konden ze de gelijkmaker niet op het bord zetten.

  Tijdens de prijs uitreiking werd echter al snel duidelijk dat het enige punt verlies in de 4de wedstrijd geen gevolgen had, want de de Velpse Smurfen hadden in de eindstand de 1ste plaats veroverd. Met als prijzen een respect armband en de mooie rode overwinningsschalen!

  Eindstand W G V punten
  1. Velpse Smurfen 3 0 1 9
  2. De Soccer Boys 2 2 0 8
  3. De 7 Sterren 2 0 2 6
  4. Fc Kip 1 1 2 4
  5. Fc Holadijee 0 0 4 0

 • Razende reporter
  18 mei 2013

  SCV58 E1 – Prinses Irene E2: 10 – 3

 • Razende reporter
  4 mei 2013

  Volkel E3 – SCV58 E1: 1 – 6

 • Razende reporter
  27 april 2013

  HVCH E3 – SCV58 E1: 6-4

 • Razende reporter
  20 april 2013

  SCV58 E1 – Achates E2: 3 – 2

 • Razende reporter
  13 april 2013

  Zwaluw E1 – SCV58 E1: 5-2

 • Razende reporter
  10 april 2013

  Gassel E1 – SCV E1: 1 – 4

 • Razende reporter
  6 april 2013

  SCV58 E1 – Mill E3: 5-2

 • Razende reporter
  2 april 2013

  SCV’58 E1 – HBV E1: 3-2

  Na een koude nacht stond de wedstrijd tegen de E1 van Beers (HBV) op het programma. De warming up ging niet soepel en het shirtjes wisselen was een slapstick uit comedy capers. Maar uiteindelijk waren de uitshirts van de jeugd gevonden en kon de aftrap met 5 minuten vertraging plaats vinden. In de goal stond Mike, achterin stonden Mees, Niek en Imro, op het middenveld Sem, Chevvi en Niels en Rick als voorste post. In de eerste helft was onze E1 niet in goede doen – de duels waren afwachtend en de voetballers van HBV konden steeds meer druk zetten op de goal van keeper Mike. SCV’58 kon daar slechts een enkele aanval tegen over zetten. Een uitbraak van HBV over rechts leidde tot een kans die direct verzilverd werd met een hard schot in de hoek – 0-1 voor HBV. Dit lieten de E1 van SCV niet op zich zitten en ze begonnen iets feller te storen. Dit leidde tot een balverovering van Teun, via Mees werd Sem weggestuurd, en die zette Chevvi vrij voor de keeper, en hij maakte de 1-1. Het spel golfde op en neer en de kansen waren er aan beide kanten, maar de 1-1 stand bleef tot aan de rust op het bord staan.

  In de rust werden de E1 goed aangemoedigd om met name met zijn allen te verdedigen en samen te spelen. De aftrap begon, en onder leiding van Imro, Teun en Mees die direct fel stoorden, werd de bal veroverd. De bal werd heroverd door Niek, die Niels op links wegstuurde. Hij zag Chevvi niet over het hoofd, en hij kon zijn 2de maken – de 2-1 voorsprong. Nu was het de beurt aan HBV om te drukken en de afstand schoten werden door keeper Mike of de lat en paal gekeerd. Weer was het Mees die fel stoorde, en die met een lange bal Sem en Chevvi kon wegsturen, en het was wederom Chevvi die de bevrijdende treffer maakte – de 3-1. De wedstrijd was binnen, tenminste, HBV gaf niet nog steeds niet op en bleef aanvallen, en SCV’58 liep steeds uit positie, zodat de verdediging het steeds moeilijker kregen. Het was Teun die met een ferme tackle duidelijk maakte dat er niet verloren mocht worden. Uiteindelijk maakte HBV via een klutsbal toch de aansluitingstreffer. De spanning was om te snijden, maar de E1 van SCV’58 konden de voorsprong vast houden. Een mooie 3-2 winst en een gedeelte 1ste plaats met 9 punten uit drie wedstrijden. Volgende week wacht thuis de E2 van Mill.

  Uw razende Reporter

 • Razende reporter
  30 maart 2013

  SCV58 E1 – HBV E1: 3-2

 • Razende reporter
  24 maart 2013

  Weer winst voor de E1!

  Na 4 afgelaste wedstrijden in afgelopen weken was er eindelijk weer een mooie dag om te voetballen. Tenminste als je de gevoelstemperatuur van -10oC buiten beschouwing laat. De wedstrijd op het programma was tegen het grote UDI’19. Bij aankomst waren Imro, Niek, Mees, Sem, Chevvi, Mike, Rick, Teun en Niels van de partij. Allen dik aangekleed begonnen ze aan de warming-up – onder luid enthousiasme van de coach en de trainer, om zo de E1 goed warm te krijgen. Tijdens de warming up werd er al vanuit UDI’19 geïntimideerd, maar dat kon onze jongens niet afleiden.

  De wedstrijd begon met Rick aan de kant, en verder een 8 tegen 8. De wedstrijd ging goed op en neer, en de eerste kans was er al voor SCV’58 E1 met een schot van Niek. Net over! Opnieuw een aanval via Chevvi, die een mooie pass op Niels gaf, en hij kon de 0-1 op het bord zetten. UDI’19 begon direct te drukken en een schot op goal, glipte ongelukkig onder de voeten van onze keeper Mike door. Al snel de 1-1, en daar kwam de nieuwe aanval van UDI’19, via de rechterkant kwamen ze met 3 spitsen op onze Mees af, die het schot deels kon blokken, maar de bal verdween toch in de verre hoek. Onze E1 stond achter met 2-1. Dit konden ze niet op zich laten zitten en Teun zette druk vooruit en kon de bal veroveren, en hij kon Sem aanspelen, die op zijn beurt Chevvi vrij kon zetten voor de keeper. Hij schoot bekeken de 2-2 op het bord. Het spel golfde op en neer, maar de echte kansen bleven uit.

  Na de rust ging onze E1 direct op zoek naar de winst. En zo ontstond ook het hoogtepunt van de middag. Mees zette Sem vrij op rechts, en die gaf een bekeken steekpass tussendoor met de buitenkant van de voet, zodat Chevvi alleen op de keeper af kon. Hij faalde natuurlijk niet – de 2-3. UDI’19 begon meer te drukken – onze verdediging met Niek en Mees konden het soms moeilijk houden, maar de paal bracht redding, en keeper Mike stond op zijn post. Imro en Rick brachten door goed doorzetten redding en gaven Chevvi de kans om de eindstand op het bord te zetten – 2-4 voor de E1 van Velp! Een mooie gedeelde 2de plaats en volgende week thuis tegen de E1 van HBV.

  Uw razende Reporter

 • Razende reporter
  23 maart 2013

  Udi’19 E3 – SCV E1: 2-4

 • wessel
  22 maart 2013

  De D1 is beter

 • Razende reporter
  2 maart 2013

  VCA E1 – SCV E1: 0-9

  Na 3 afgelaste wedstrijden in afgelopen weken was er eindelijk weer een mooie dag om voetbal te bedrijven De jongens van de E1 van SCV’58 stuiterden van energie en hadden er erg veel zin in. Bij aankomst bij VCA was er de indruk dat het een lastige pot zou worden – grote jongens en de achterhoede van SCV had bijna een week ziek in bed gelegen. SCV’58 startte met Mike als keeper, Mees en Imro als verdedigers, Sem, Chevvi en Teun als middenvelders en Niels als diepe spits. Rick begon als reservespits en helaas konden Daan en Niek niet aanwezig zijn. Er was een tijdje niet gevoetbald maar dat was niet zichtbaar in het spel – het ging op en neer, en het samenspel van de SCV E1 werd steeds beter. Al snel was er een uitbraak van Sem aan de rechterkant en na goed voorgeven kon Chevvi de 0-1 maken. Direct daarna ging Chevvi via Mees goed door en kon Niels de 0-2 maken. VCA had slechts een aantal uitvallen en Mees en Imro konden deze soms snotterend tegenhouden, en 2 maal stond Mike zeer goed op zijn post. Na een goede solo van Niels kwam de bal in de kluts voor de keeper van VCA en kon Sem met een bekeken schot de 0-3 maken, wat tevens de ruststand was.

  In de rust werd er door de nieuwe coach en trainer met name gehamerd op het samenspel, en met deze boodschap begon de E1 aan de aftrap. Het spel werd nog beter, en na goed spel tussen Teun, Sem en Chevvi maakt Chevvi de 0-4. De wedstrijd leek gespeeld, en meer goals zouden gaan vallen vallen. De E1 bleef in positie spelen en door snel storen van Teun, was het weer Sem die op rechts goed doorging en voorgaf. Helaas miste Rick de bal, maar in de nieuwe kans vanuit de voorzet van Niels was het Rick die alsnog zijn doelpunt maakte – de 0-5 tussenstand. De E1 ging gelijk vanaf de aftrap druk zetten en via een goede solo maakt Niels de 0-6. Weer een aanval opgezet door Mees, die Sem diep wegstuurde. Sem gaf eenvoudig voor en Rick kon zijn 2de maken en de 0-7 op het scorebord zetten. Daarna zette Chevvi de 0-8 op het score bord, en na een slechte uittrap van de keeper van VCA, was het wederom Chevvi, die met een hard schot zijn 4de goal maakte en de 0-9 op het scorebord zette. Dit was tevens de eindstand – de eerste 3 punten zijn in de tas! Op naar de volgende uitwedstrijd tegen de E1 van Gassel.

  Uw razende Reporter

 • Mees
  24 november 2012

  SCV E1 – Astrantie E1: 1-8

 • Mees
  17 november 2012

  UDi19 E3 – SCV E1: 1-0

 • Mees
  10 november 2012

  SCV58 E1 – Olympia E3: 5-5

 • Mees
  6 november 2012

  Gassel E1 – SCV E1: 3-5

 • Mees
  6 oktober 2012

  SCV E1-HBV E1: 7-2 (6 okt)

 • Mees
  6 oktober 2012

  Onze wedstrijd ging gewoon door

  SCV58 – HBV E1: 7-2

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn