3e elftal

2e

Staand van links naar rechts: Toon Laurenssen (leider), Richard Vogelaars, Chris van Thiel, Carin Visser (voorzitster supportersvereniging), Perry Kouwenberg, Reinier Albers, Jurgen Verhallen, Brian van Beers, Geert Arts, Remco Verhoeven en Patrick van de Ven (leider).

Zittend van links naar rechts: Pietjoe Vogelaars, Ronald Verhoeven, Jeroen Brouwer, Erick Visser, Gert-Jan Balk, Menno van Dijk, Roland van Dinther en Danny Peters.

2e elftal

reactie's

 • Kees
  21 juli 2012

  Competitie-indeling seizoen 2012-2013

  De Zwaluw 6
  Estria 5
  GVV’57 5
  Juliana Mill 5
  JVC Cuijk 7
  RKOSV Achates 7
  SC St Hubert 3
  SES 4
  VCA 4
  Vianen Vooruit 5

 • Martijn Hoefnagel
  21 september 2011

  Het 3e elftal is goed begonnen aan het nieuwe seizoen, na 3 wedstrijden staan ze op de maximale te behalen punten. De 1e wedstrijd was tegen Hapse Boys en daar werd met 3-5 gewonnen. De doelpunten makers waren daar Paul Nijman 2 keer, Michiel van Rijn,Tim Dekkers en Joep Salet. De derde helft was daarna ook een succes! De 2e wedstrijd was thuis tegen Juliana Mill. Na een moeizame wedstrijd ( gezien het spel) was de eindscore toch 2-0 . de doelpunten makers waren Joep Salet en Geert van Dragt. Dat waren 6 punten uit 2 wedstrijden. De 3e wedstrijd was uit tegen DAW. Na een middag goed voetbal blijf de stand daar uiteindelijk hangen op 1-4. Doelpunten makers waren hier, Joep Salet 2 keer, Geert Hendrikx en Marton Jans. Dat zijn dan 9 punten uit 3 wedstrijden. Wij hopen dat we het goede spel van de laatste wedstrijden en trainingen voort kunnen zetten in de aankomende wedstrijden. In ieder geval een goed begin int nieuwe seizoen. Iedereen een gezellig , leuk en sportief seizoen toegewenst.

  Mede Trainer/leider 3e elftal Martijn Hoefnagel.

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn