F1

Joost Opsteegh, Mike van Boekel, Teun van Kempen , Sem Jilesen, Mees Gorselink, Imro Rack, Rick van Dinther en Swen Opsteegh.

Op de foto ontbreken Daan Pol en Arnoud Pol

reactie's

 • Uw razende reporter
  13 mei 2012

  2de plaats F1 op GVV toernooi

  De zon werd afgewisseld met mooie stapelwolken en af en toe een spatje regen, en de F1 bleef dicht bij huis tijden het jaarlijkse GVV toernooi. Een sterke poule met de F1 van GVV en EVVC en de F3 van GVV. De eerste wedstrijd tegen de F1 van GVV ging van start met Mike en Teun in de spits, het middenveld met Sem en Daan en in de verdediging stonden Mees, Imro en keeper Swen. Het was een bekende tegenstander uit de competitie en het zou lastig worden. De F1 van SCV ging gelijk drukken en al snel was het Sem die met een bekeken schot de 0-1 maakte. De SCV bleef samen storen en het was weer Sem die knap scoorde. Na goed verdedigen van Mees en Imro, zette Sem Mike alleen voor de keeper en hij zette de eindstand van 0-3 op het bord – de eerste 3 punten zaten in de tas.

  Na een regenbui startte de 2de wedstrijd tegen EVVC – een onbekende tegenstander uit de hoofdklasse! De wedstrijd startte fel met storen van Imro en Mees, die met een bekeken pass Sem vrij kon zetten, en die plaatste de 1-0 op het bord. Het was echter duidelijk dat deze tegenstander erg goed was, en al snel gingen bij een aantal de kopjes helaas hangen, en liep EVVC uit naar 1-4. Het was uiteindelijk door goed samenspel van EVVC onhoudbaar voor de verdediging en keeper Rick, waardoor de eindstand van 1-6 bereikt was. Het was even nodig dat coach Arnoud onze jongens toesprak.

  De laatste wedstrijd was tegen de F3 van GVV, die net kampioen geworden waren. Met Mike in de goal was het spel soms wat slordig en bij velen was de energie al uit het getrainde lijf. Toch was het weer Sem die de ban brak, en de 0-1 op het bord zette. De F1 van SCV rook bloed en ging met z’n allen drukken. De keeper van GVV F3 gaf een cadeautje weg en spits Rick profiteerde eenvoudig en zette de 0-2 op het bord. Daarna wilde iedereen scoren en werd het samenspelen soms vergeten – schoten van Mees, Swen en weer Sem gingen helaas naast of werden geblokt door GVV. Uiteindelijk was het weer Sem die de eindstand op het bord zette – 0-3.

  Het toernooi was geslaagd met een mooie 2de plaats met 6 punten uit 3 wedstrijden!
  Uw razende Reporter.

 • Zomaar een F1 Fan
  5 mei 2012

  SCV’58 F1 : Juliana Mill F2: 1-3

 • Zomaar een F1 Fan
  28 april 2012

  SCV’58 F1 : Festilent F1: 0-5

 • Zomaar een F1 Fan
  14 april 2012

  SCV’58 F1 – HBV F1: 2 – 3

 • Zomaar een F1 Fan
  7 april 2012

  HVCH F3 – SCV58 F1: 1 – 0

 • Zomaar een F1 Fan
  17 maart 2012

  SCV’58 F1 – GVV F1: 4 – 4

 • Zomaar een F1 Fan
  10 maart 2012

  Olympia F2 – SCV’58 F1: 4-1

 • Zomaar een F1 Fan
  3 maart 2012

  SCV’58 F1 – UDi’19 F4: 3 – 6

 • Zomaar een F1 Fan
  29 januari 2012

  Hapse Boys F1 – SCV’58 F1: 3-3

 • Een Fan
  26 november 2011

  SES F1 – SCV58 F1: 3-3

  Klasse gedaan jongens – nummer 1 tegen nummer 2!!!!

  Meer dan verdiende 2de plaats !

 • Uw razende Reporter
  19 november 2011

  SCVF1-MenosF1: 5-0

  In een mooie ochtend zon stond alweer de een na laatste wedstrijd van de najaarscompetitie op het programma, dit keer tegen de nummer 5 – de F1 van Menos. Het was dus nummer 2 tegen de nummer 5, dus concentratie was geboden. Het inspelen was gedreven en de gehele F1 (Swen, Mike, Teun, Daan, Sem, Mees, Rick en Imro) was van de partij. Het publiek was erg uitbundig en in grote getale aanwezig.

  De eerste helft begon, en vanaf de aftrap was iedereen scherp met Mike als eerste wissel. Met Mees en Imro achterin, Sem en Daan op het middenveld, en Teun en Rick in de spits. Het verschil was in het begin van de wedstrijd tussen de nummer 2 en 5 niet erg groot. Eindelijk werd er op rechts gas gegeven door Mees en kon hij Mike wegsturen, deze haalde hard uit en scoorde de 1-0. Menos F1 kon daarna een paar keer uitbreken, maar Sem en Mees liepen de gaten steeds dicht en er werd geen kans in de 1ste helft weggegeven. Weer was het Mees die op rechts doorging, Mike vrij op rechter zijkant zette, hij kon direct voorgeven en Rick die uithaalde in de kruising – de 2-0 – een erg mooie goal van 1 keer raken. De 2-0 was tevens de ruststand van de wedstrijd.

  In de rust werden de jongens fel aangemoedigd door de trainers, en begon de F1 vanaf de aftrap direct te jagen. Mike kon, op goed aangeven van Rick, weer op de keeper van Menos af gaan en verwoestend uithalen. Er was nog enige twijfel bij de scheidsrechter of de bal wel zat, maar de stand was 3-0. Daarna was het hek van de dam, en bleven de jongens van SCV F1 doorgaan. Mike kon goed uitbreken op rechts en de bal voorgeven op Rick. Deze had iets teveel tijd nodig en de bal kwam op links via de kluts eruit, maar het was Sem die verwoestend uithaalde en de 4-0 maakte. Imro, Mees en Sem bleven schoffelen in de achterhoede en het middenveld, zodat de F1 van Menos in de 2de helft ook bijna geen kans kreeg. Weer was het Mees die doorbrak en de bal aan Sem meegaf. Sem gaf de bal voor, maar helaas was onze Teun net te laat om de bal in te tikken. De laatste goal werd wederom gemaakt door onze spits Mike – hij haalde op aangeven van Daan eenvoudig uit en zo kon de eindstand op het bord gezet worden – 5-0. Onze F1 bezet nu stevig de 2de plaats met 23 punten uit 10 wedstrijden, en 57 doelpunten voor en 14 doelpunten tegen.

  De penalty’s werden goed genomen, met goals voor Mike, Daan, Teun en Imro. Volgende week wacht de laatste uit wedstrijd tegen de koploper SES uit Langenboom!

  Uw razende Reporter.

 • Anoniem
  19 november 2011

  F1 wint weer ! (5-0)

 • De razende reporter
  12 november 2011

  Excellent F1GCO – SCV’58 F1: 1-7

 • Anoniem
  12 november 2011

  De F1 weer gewonnen (1-7) !!!

 • De Razende reporter
  6 november 2011

  SCV58 F1 – Volkel F2: 9-0

 • De Razende reporter
  16 oktober 2011

  Vitesse’08 F2 – SCV’58 F1: 3 – 2

  De zon stond wederom hoog aan de hemel, en de F1 ging op weg naar Gennep tegen de F2 van Vitesse’08. Helaas was onze pitbull Teun niet aanwezig, en dat zou zich aan het einde van de wedstrijd, zoals later bleek, opbreken. De 1ste helft ging vloeiend van start, met de solide verdediging van Imro en Mees, het dynamische middenveld van Sem en Daan, en de gretige spitsen Mike en Rick. Binnen 5 minuten kon Mike al uitbreken en helaas hard uithalen op de paal. Daarna brak Sem uit op rechts en gaf de bal voor op Mike, die makkelijk de 0-1 kon maken. Daarna bleef de F1 drukken. Mees brak met grote passen uit, omspeelde een tegenstander, en haalde verwoestend uit – weer op de paal. Daarna was het Imro, die Sem vrij kon zetten, en hij haalde ook uit en weer dat mooie geluid van de paal. De ruststand was slechts 0-1, maar er hadden met wat meer precisie 3 tot 4 goals extra kunnen vallen.
  In de 2de helft was de spirit er volledig uit, het waren Sem en Mees die bleven werken, maar niet konden voorkomen dat een wild schot van Vitesse in het doel van Swen belande, 1-1. Hierna leefde SCV weer even op, en dat resulteerde al snel weer in een vloeiende aanval, waar Mike weer met een hard schot de voorsprong op het bord kon zetten, 1-2. Daarna was het weer mis, en Mees stond regelmatig alleen tegen 3-4 tegenstanders. Echte kansen waren er niet, en weer een wild schot stuiterde in de goal van Swen. Daarna was er de 3de aanval van Vitesse en weer waren ze doeltreffend; 3 aanvallen en 3 goals, met de eindstand op het bord van 2-3. De F1 heeft helaas onnodig verloren, en verspeeld hiermee de kans op het kampioenschap.

  Volgende week is er een vrij weekend, en daarna volgt de 2de ronde van de beker.
  Uw razende Reporter.

 • De Razende reporter
  8 oktober 2011

  Olympia’18 F3 – SCV’58 F1: 1 – 8

  De voorspellingen waren niet zo best, maar toch was het prima voetbal weer. Het zonnetje scheen en de F1 moest al vroeg op weg naar Boxmeer tegen de F3 van Olympia – de nummer 5 van de ranglijst. Iedereen was van de partij – Teun, Mike, Sem, Rick, Imro, Daan, Swen en Mees. De wedstrijd begon met Teun als wissel, Swen als keeper, Mees en Imro als verdedigers, Sem, Daan als de middenvelders en Rick en Mike in de spits. De wedstrijd begon direct fel van de F1 van SCV en al snel was er het eerste schot van Sem – helaas net naast. Door fel storen van Imro werd de bal weer veroverd, en was het via Sem, dat Mike op de keeper van Olympia af kon, en de bal eenvoudig in het doel kon schieten – 0-1. Daarna werd er vanaf de aftrap met zijn allen gejaagd op de bal, en schoot Mees via een uitbraak op rechts helaas hard over. Via slecht verwerken van de keeper en verdedigers van Olympia, kon Mike de bal via de kluts in het doel van Olympia schieten, na 5 minuten stond het al 0-2 voor onze F1. Daarna was het wederom SCV’58 die de boventoon voerde en was het Sem die via een goed geplaatst schot de 0-3 kon maken. Eindelijk kon Olympia een uitbraak op het doel van Swen plaatsen, maar het was Mees die eenvoudig verdedigde en de bal aan Sem mee gaf, en hij gaf de bal goed voor. Het was Daan die kon aannemen en de bal in de hoek van de goal schoot – 0-4. Daarna werd er wat gas terug genomen en kon Olympia een aantal keer goed uitbreken. Eenmaal had Mees een overtreding nodig om de spits van Olympia af te stoppen. Via een goed geplaatste vrije trap moest de F1 een eerste tegendoelpunt incasseren. De ruststand werd op het bord geplaatst – 1-5.

  In de rust was de stemming opperbest, en begon de F1 volle goede moed aan de 2de helft. Door de grote voorsprong was de scherpte er bij een aantal van af. En het was regelmatig Olympia die kon uitbreken – dat leidde een aantal keer tot gevaarlijke situaties, maar Mees en Sem konden de aanvallen goed afslaan. Het was via een pass van Mees, dat Sem op rechts kon uitbreken en Mike vrij voor de keeper kon zetten, en zo de 1-6 op het bord zette. De tegenstand van Olympia was verdwenen en de wedstrijd zakt een beetje weg. Het was weer Sem die de bal kon voorgeven, en het was Imro die helaas hard naast schoot. Weer een uitbraak van SCV, maar weer was het vizier, dit keer van Teun, niet zuiver. Via een goede combinatie van Mees en Mike, werd Rick alleen voor de keeper gezet, en kon hij in de linkerhoek scoren, 1-7. Het laatste bedrijf was voor Mike, via een schot naar voren, kon hij alleen op de keeper af gaan, en zijn 4de doelpunt van de wedstrijd aantekenen en tevens de eindstand op het bord zetten: Olympia’18 F3 – SCV’58 F1: 1- 8.

  Volgende week wacht de Thuiswedstrijd tegen Vitesse.
  Uw razende Reporter.

 • De Razende reporter
  1 oktober 2011

  SCV’58 F1 – Cuijk F3: 4-4

  In een mooie ochtend zon stond de wedstrijd tegen de F3 van JVC op het programma. Iedereen, dus Sem, Daan, Teun, Mike, Swen, Imro, Mees en Rick, was aanwezig, en het inspelen onder leiding van Joost was fanatiek en enthousiast.

  De eerste helft begon, en vanaf de aftrap zat de F1 er boven op, en het was al snel duidelijk dat de 3 punten mogelijk waren. Er werd onder leiding van Sem en Mike fanatiek gejaagd op de bal, en het was al snel Mike die door goed doorzetten, alleen op de keeper af kon, en de bal in het net kon leggen, de 1-0. Daarna werd er weer met zijn alleen druk gezet, en weer was het Mike die door goed doorzetten de bal in de kluts in het doel kon frommelen, 2-0. Cuijk leek van slag, maar het was ook duidelijk dat daar 2 hele goede en snelle voetballers liepen, en in de eerste de beste snelle uitval werden zowel Mees als Imro er uit gelopen, en kon Cuijk de aansluitingstreffer maken. Daarna kon Cuijk er nog gevaarlijk uitkomen, maar het was keer op keer Mees die door snel en af en toe hard, maar fair, verdedigen de kansen kon verijdelen. Weer was het Imro die met goede steun van Sem, de bal naar voren bracht, en helaas schoot Mike net naast. Daarna werd er weer via de linker kant aangevallen, Sem kwam tot de achterlijn, en gaf de bal goed terug op Mees. Hij nam goed aan, en haalde verwoestend uit, en bracht de ruststand op het bord – 3-1.

  In de 2de helft ging Velp onderleiding van Sem en Mike direct storen, maar helaas kon Cuijck uitbreken, en via een harde en droge knal de bal via keeper Swen in het doel brengen, weer de aansluitingstreffer van Cuijk. Velp ging weer vol op de aanval, en het was Sem die via een corner de bal via de paal in het doel schoot, de 4-2. Daarna lieten een aantal Velpse F1-ers de wedstrijd een beetje lopen, en kon Cuijck er keer op keer uitbreken. Vaak stonden Mees en Imro op hun plek, maar de afstandschoten werden vaak hard en doeltreffend afgevuurd. Via een uitbraak via links, kon Cuijk via een schot de aansluiting weer tot stand brengen – 4-3. Daarna kreeg de F1 enkele goede kansen via Mike en Rick, maar zij hadden helaas teveel tijd nodig, of wilde de actie te ver doorvoeren. Nog 1 uitbraak van Cuijk, die door Mees werd gestopt, maar hij had wel een overtreding nodig. De vrije bal werd hard en hoog via Swen in het doel geschoten, en was het helaas 4-4. Wat tevens de eindstand was – helaas en niet geheel verdiend, nam Cuijk dus 1 punt mee.

  De penalty’s werden goed genomen, met goals voor Sem, Swen, Mees, Rick en Imro. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Olympia

  Uw razende Reporter.

 • De Razende reporter
  24 september 2011

  DSV F2-SCV F1: 1-11

  In een mooie ochtend zon trokken de jongens richting DSV. Het was de nummer 2 tegen de nummer laatst, dus dat zou volgens de jongens een makkie worden. Het inspelen was gedreven, al was er een lichte vorm van matheid voelbaar. Het publiek was echter erg uitbundig onder aanvoering van Imro Senior, de ondanks zijn kwetsuur, toch even enthousiast was als altijd.

  De eerste helft begon, en vanaf de aftrap was iedereen lekker aan het genieten van de zon. Met Mees en Imro achterin, en Sem, Daan en Rick op het middenveld, en Mike in de spits kabbelde de wedstrijd voort, en was het verschil tussen de nummer 2 en laatste niet groot. Eindelijk werd er op rechts gas gegeven door Sem en hij kon met een goed schot de 0-1 maken. Zelfs het juichen was niet echt uitbundig, en DSV kon via de aftrap goed uitbreken, maar Sem en Mees stonden hun mannetje. Maar weer kwamen de aanvaller van DSV op het doel van Swen afkomen, en ook Mees kon het gat niet meer dichtlopen, en stond het weer gelijk (1-1). Onder aanvoering van de leiders begon de F1 eindelijk een beetje wakker te worden in de laatste 5 minuten van de 1ste helft, en begonnen ze te drukken op de goal van DSV. Via de kluts kon Mike dan uiteindelijk ook de 1-2 maken. Daarna was het in de laatste minuut weer een klutsbal die via Teun en de keeper van DSV in het doel rolde. De ruststand was 1-3.

  In de rust werden de jongens fel aangemoedigd door de trainers, begonnen ze onder aanvoering van Mees en Sem direct te jagen, en kon Mike direct op de keeper van DSV af en de 1-4 maken. Daarna was het hek van de dam, en vielen de goals als appels van de rijpe boom. Eerst maakte Rick via een goede voorzet van Sem de 1-5, daarna was het Mees die via goede schoten de 1-6 en 1-7 maakte. Toen was het tijd voor de mooiste aanval van de wedstrijd. Via druk zetten van Mees, kon hij Sem op de rechterkant vrijzetten. Sem liep door en gaf een voorzet op maat die door Rick in de goal werd geschoten, 1-8. De F1 bleef drukken en via harde schoten van Mees en Mike kreeg de keeper van DSV het moeilijker en moeilijker, maar helaas was de precieze en het inzicht om samen te spelen niet altijd aanwezig. DSV kon nog 1 x uitbreken, maar het schot werd door Swen gestopt en kon Mees opruimen. Daarna werden de 1-9, 1-10 en 1-11 door Sem gemaakt, en werd de eindstand op het bord gezet. De 3 punten waren binnen, maar helaas was het spel slordig en werd er vaak vergeten om over spelen, maar onze F1 staat nu met 10 punten uit 4 wedstrijden op een 2de plaats.

  De penalty’s werden goed genomen, met goals voor Mike, Sem, Mees, en Imro. Volgende week wacht de Thuiswedstrijd tegen de Cuijk.
  Uw razende Reporter.

 • De Razende reporter
  18 september 2011

  SCV F1 – Constantia F1: 3-2

  Eindelijk was het dan zover, na het vorige weekend door te gaan in de het bekertoernooi, stond vandaag de eerste competitie wedstrijd van het seizoen op het programma. Het F1 team van 2011-2012 bestaat dit jaar uit Daan, Imro, Mees, Mike, Rick, Sem, Swen en Teun, en zij hebben dit jaar maar 1 doel – kampioen worden. Onze jongens hadden er zin in – eindelijk weer voetballen, en gelijk wel een sterke tegenstander op het programma – de f1 van Constantia.
  Het inspelen was gedreven en dat beloofde veel goeds. De scheidsrechter floot af voor de aftrap van Constantia. De F1 zette gelijk druk, met de drijvende motoren Imro en Sem. Het spel golfde op en neer en de eerste kans voor SCV was in de maak. Sem kwam goed door op rechts en gaf de bal af aan Mike, die helaas hard en hoog over schoot. De SCV aanval werd gevolgd door een goede aanval van Constantia, maar Mees stond weer op zijn post. De volgende uitbraak was op links, via Daan en Imro, kwam de bal bij Mike. Hij passeerde 2 man en gaf af aan Sem, die helaas in de handen van de keeper schoot. De volgende aanval was weer voor SCV, en dit keer kon Mike via een hard zuiver schot de 1-0 maken. Het eerste doelpunt was gemaakt. het spel golfde op en neer, maar dat leidde niet tot echte kansen.
  In de rust werd duidelijk dat het drukkende weer zijn tolde eiste, maar de 2de helft ging weer vol goede moed van start. Constantia bleef drukken, en SCV kon niet echt van de goal van Swen afkomen, en helaas door slap uitverdedigen kon Constantia de bal in de hoek van de goal van Swen leggen – 1-1. Constantia bleef drukken, en de verdediging van Mees en Imro moest af en toe kordaat ingrijpen. Maar helaas door een uittrap door het midden konden de Constantianen hard uithalen, en stond er een achterstand op het bord – 1-2. De kopjes gingen hangen, maar Imro en Rick bleven goed doorgaan. Dit stimuleerden de rest en via een bal van Mees op rechts, kon Sem voorgeven. Rick gaf de bal goed af aan Mike; hij miste niet en het stond weer gelijk. De moed was weer helemaal terug. Daan samen met Imro stoorden goed en konden de bal naar voren verwerken. De bal kwam in de kluts voor het doel, en er ontstond een echte scrimmage. Uiteindelijk kon Rick de bal het laatste zetje geven en de F1 van SCV stonden weer voor. Dit werd niet meer uithanden gegeven, en de eerste 3 punten van het nieuwe seizoen waren binnen.
  De penalty’s werden helaas niet goed genomen, en alleen Imro en Teun konden scoren. Dit mocht de pret echter niet drukken. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen de F1 van Odiliapeel.
  Uw razende Reporter.

 • De Razende reporter
  18 september 2011

  SCV F1 – Juliana Mill F2: 7-1

  Spannend en eindelijk de confrontatie tegen de koploper van de najaarscompetitie – Juliana Mill F2. Dit was alweer de 3de wedstrijd van het seizoen, en na een winst en gelijkspel, ging het er vandaag direct om spannen. Juliana uit Mill was een directe tegenstander voor het kampioenschap. Helaas was Daan niet van de partij, maar Niels (1ste helft) en Chevvi (2de helft) konden gelukkig uit helpen. Verder waren Mees, Mike, Sem, Imro, Teun en onze keeper Swen van de partij.
  Het inspelen was gedreven en er zat gelijk een goede spanning op. De scheidsrechter floot af voor de aftrap. De F1 zette gelijk druk, met de drijvende motoren Imro en Sem. SCV had maar een doel en dat was zo snel mogelijk de tegenstander in de hoek zetten. Sem kwam goed door op rechts en gaf de bal af aan Mike, die helaas hard en hoog over schoot. De SCV aanval werd gevolgd door een goede aanval van Juliana Mill, maar Mees stond weer op zijn post en kon goed ingrijpen, en de bal direct met een splijtende pass Mike alleen op weg naar de keeper sturen – Mike was koelbloedig en maakte de 1-0. De volgende uitbraak was weer op rechts, via Sem en Imro, kwam de bal bij Mike. Hij haalde direct uit, maar schoot helaas hoog over. De volgende aanval was voor de Millanezen, en dit keer moest Mees een hoekschop weggeven. De bal kwam goed voor en via een voetje werd het helaas 1-1. Maar SCV bleef drukken en het was uiteindelijk Niels en Mike die de ruststand via goede combinaties op het bord zetten – 3-1.
  In de rust wilden de SCV jongens maar een ding en dat is doorgaan, en de 2de helft ging weer vol goede moed van start. Juliana Mill kreeg geen kans meer, ondermeer door goed verdedigen van Mees en onze keeper Swen. Toen was het Mike time – door snelle uitbraken maakte hij de 4-1 en de 5-1. Het spel was gespeeld, en iedereen wilde scoren, onder druk van Imro en Chevvi, kon Mees op rechts doorbreken en de bal met een prima voorzet bij Sem brengen, hij dacht niet na en schoot hard in de touwen, de 6-1 stond op het bord. De laatste goal was voor de gelegenheidsspeler Chevvi, die door snel uitbreken alleen op de keeper af kon komen, en de bal eenvoudig in de hoek van het doel schoot. Het laatste hoogtepunt was de hoekschop van rechts, die Sem met een prima kopbal in het doel kopte, maar de keeper van Juliana Mill kon er nog net een hand achter krijgen. De scheidsrechter floot af en de eindstand van 7-1 stond blinkend op het bord, weer 3 punten in de tas.
  De penalty’s werden goed genomen, met goals voor Mike, Sem, Teun en Rick. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen de F2 van DSV.
  Uw razende Reporter.

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn