B1


Staande van links naar rechts: trainer/coach Leo Janssen, Jannes Raaijmakers, Dennis Gijsbers, Jort Spanbroek, Sam Stobbelaar, Haytham Murad en de trainers/leiders Teun Jacobs en Harold Bardoel.
Zittend van links naar rechts: Freek Jansen (speler C1), Jelle Hegeraat, Bart Bardoel, Mike van Workum, Casper Schets, Jordy Jans, Bas Odijk en Tijn Spanbroek.
Rick Joosten ontbreekt op deze foto.

reactie's

 • leo.
  14 mei 2012

  Langs deze weg wil ik alle ouders bedanken voor hun bijdrage de afgelopen 2 seizoenen,
  het jeugd-betuur voor de goede samen werking, de c1 voor het meespelen van hun spelers de a1 idem, mensen in de kantine die er altijd waren voor ons.ook de scheidsrechters die ons hebben gefloten bij thuis wedstrijden, en als laatste MONIQUE die alle communicatie verzorgde voor de B1 en dat hebben wij als groep zeer prettig ervaren.
  verder wens ik alle spelers een verdiende zomer vakantie.

  waar is dat feestje………………………mjbtrdcbshjj.

 • wessel
  30 maart 2012

  mike kan goed keepen

 • Kees
  13 maart 2012

  Bedankt Dennis! is nu aangepast

 • Dennis Gijsbers
  13 maart 2012

  Bij de teamfoto staat de naam van pinkyboy verkeerd. I.p.v. Haythan Murad, is het Haytham Murad

  Groeten Dennis!

 • leo
  8 januari 2012

  Boy’s mooie indeling voorjaars competitie, we gaan proberen er iets mooi’s van maken.

 • Materiaalman (Dennis Gijsbers
  14 december 2011

  Een late reactie voor een mooi verhaal!!!!!!!!☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
  ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
  ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
  ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
  ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
  ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
  ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
  ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

 • leo
  27 november 2011

  hey jannes.
  Wederom a great story.

 • Jannes Raaijmakers
  26 november 2011

  Vandaag werd de laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld thuis tegen Astrantia.
  Iedereen was er vandaag natuurlijk op gebrand om te winnen en iedereen wou er op zijn best uitzien. Mike van Workum ging van te voren zelfs nog naar de kapper toe daardoor kwam hij wel een half uurtje te laat. Rick Joosten was zo benieuwd naar Mike’s kapsel dat hij op Mike had gewacht om het als aller eerste te zien en daardoor ook een half uur te laat kwam. Maar de tactiek en opstelling voor vandaag staat in ieder geval wel vast, voor de komende jaren zelfs want Leo was zo zeker van zijn tactiek dat die het met permanent maker op het white bord schreef.
  Ook Jordy Jans wou er op zijn best uitzien en ging tijdens het omkleden nog even zijn haren doen voor de spiegel. Toen iedereen omgekleed was begonnen we aan de warming-up. Na de uitstekende warming-up had Leo er al alle vertrouwen in (of toch niet). De wedstrijd begon en nog geen minuut gespeeld en de eerste grote kans was er al maar die wisten we helaas niet te benutten. We waren de betere ploeg maar heel nonchalant, met name Tijn en Bas. Zij stonden samen achterin en hadden beiden geen man dat vonden ze wel prima en daardoor benutten we de mogelijke ruimtes niet goed. Ook met de kansen die we kregen werd slordig omgegaan.
  De tegenstander deed dat wel de eerste kans die ze kregen lag erin 0-1. Er er gebeurde ook iets bijzonders in de eerste helft, Bas Odijk wist de zeer sportieve reputatie die we hadden te doorbreken en pakten de aller eerste kaart voor ons team (lomperik) geel voor Bas dus. Na een aantal kansen die we weer niet wisten te benutten ging het aan de anderen kant weer mis. Een penalty tegen 0-2 achter daarmee gingen we ook de rust in.

  In de kleedkamer zei Leo (die het de eerste helft onszelf wou laten oplossen) de tweede helft gaat anders nou ga ik weer coachen (hehe werd tijd). De tweede helft begon en het coachen bleek resultaat te hebben want Roby Arts die de eerste helft pech had met afronden wist hem erin te schieten 1-2. Het spel de tweede helft werd beter en na een tijdje stonden we weer gelijk na een goal van Jordy Jans (2-2). We kregen ook nog een paar mooie vrije trappen die onze specialist Bart Bardoel er jammer genoeg niet in kreeg. Aan het eind van de wedstrijd lieten we het toch nog schieten (2-3) zo eindigde de wedstrijd ook. Na de wedstrijd werd voor de verandering een keer niet te kantine getest want een van onze spelers trakteerde, Sam Stobbelaar want die is maandag jarig. Taart eten dus, nadat iedereen 1 stukje had gehad viel iedereen weer aan om zo veel mogelijk taart naar binnen te werken. Ook de kleine generaal deed hier vrolijk aan mee. Het naar binnen werken van deze taarten ging vandaag beter als het naar binnen werken van goals.

  De co-assistent.

 • De Kleine Generaal...
  20 november 2011

  Uhmm….. niet alleen een Renault Megane maar ook een SUZUKI SWIFT……

 • leo
  20 november 2011

  Heb je goed jannes hij ziet er vies uit dus……………….wassen maar.

 • Jannes Raaijmakers
  19 november 2011

  Vandaag moesten we voor de tweede keer dit seizoen op weg naar Oss, deze keer tegen Magriet. Het vorige duel in Oss was geen strijd zonder gewonden en dat was ook deze keer niet het geval. We begonnen de wedstrijd heel slap en dat werd snel bestraft met een tegen goal. We kwamen meteen sterk terug wederom werd de snelheid van Bas Odijk gebruikt die na een sprint de bal aflegde op Sam Stobbelaar die de bal goed afwerkte 1-1. Maar daar had Magriet gelijk weer een antwoord op en de 2-1 volgde. Toch lieten we de koppen niet hangen en we maakten er weer 2-2 van, deze werd wederom gescoort door Sam. Door slecht uitverdedige van de tegenstander na een corner van onze kant kreeg Sam de bal in zijn voeten en kon hij de bal weer langs de keeper schuiven. Daarna ging het bergafwaarts en bij rust keken we tegen een 4-2 achterstand aan.

  Na rust werd de achterstand nog groter en ook de problemen werden groter. Na door een tegenstander op de enkel getrapt te zijn moest Tijn Spanbroek het veld verlaten. En terwijl Tijn nog met de spons aan zijn enkel zat werd de volgende er al weer uitgeschopt. Bas Odijk kreeg een ongelooflijke harde trap tegen zijn enkel. We kwamen twee dingen te kort sponzen en wissels met 10 man verder dus. Casper Schets wist er nog een voor ons in te schieten maar de wedstrijd was toen eigelijk al gespeeld. Eind stand 9-3, niet echt iets om over te schrijven. Een wedstrijd die we gek genoeg niet hadden hoeven te verliezen.

  Toen we allemaal kwaad in de kleedkamer zaten kwam Don Leo met onverwacht nieuws: opschieten we gaan naar de mc donalds. Toen klaarden sommigen gezichten al weer op. Toen we aankwamen bij de mc donalds stond er nog een verassing voor ons klaar het dames hockey team uit Heesch was ook aanwezig. De kleine generaal wist al gauw het beste plekje uit te kiezen, waardoor hij prima zicht had op de dames. Toch had de helft van het team betere plaatsen, want zij gingen er gewoon naast zitten. Toen don Leo terug was van de bestelling en ook maar eens langs de dames ging zitten vertrok het hokey elftal naar een andere tafel vreemd?? De kleine generaal was er in elk geval niet zo blij mee want de dames waren plots uit zijn zicht verdwenen. Zo werd een sombere voetbaldag toch nog leuk afgesloten.

  Ps volgens mij moet er nog een Renault Megane gewassen worden.

 • leo
  14 november 2011

  alweer een geweldig stuk co-assitent, houd je deze week de boel in de gaten en help jij de kleine generaal………………

 • Jannes Raaijmakers
  12 november 2011

  Vandaag moesten we thuis tegen Herpina. Het begon vandaag wat stroef want we moesten een uur wachten voordat we eindelijk konden gaan omkleden, goed geregeld?
  Toen we eindelijk konden omkleden en de opstelling bekend werd gemaakt sloeg Rick Joosten van verbazing achter over toen vermeld wat dat hij in de basis stond. Hij was namelijk twee keer niet komen trainen en had een keer niet afgemeld.

  Na de warming up startten we met de wedstrijd. Aan het begin van de wedstrijd was meteen te zien dat we de betere partij waren. Dennis Gijsbers vond niet alleen de wedstrijd insteresant maar hij vond ook het bakje van hoogwerker die omhoog ging heel interessant. Na een tijdje viel de 1-0 na een asist van Bart Badoel en een mooie loopactie van Sam Stobbelaar wist laatstgenoemde hem er in te leggen. Mike had dorst en hij vroeg aan dennis om een bidon. Dennis wist even niet hoe hij het moest geven want hij mocht het veld niet zomaar in lopen. Vervolgens besloot hij hem te gooien, jammer genoeg kon Mike nu nog net zo ver lopen, want Dennis gooide de bidon totaal de verkeerde kant op. Dennis was daarentegen zelf heel te vreden over zijn worp.

  We speelden vandaag met diepe ballen op onze snelle spitsen: Jordy en Bas. Na zo’n diepe bal viel ook het tweede doelpunt. De diepe bal kwam op Jordy Jans die hem prima wist te benutten en hem langs de keeper schoof. De 3-0 was een aparte goal, er kwam een voorzet van Jordy die er tot ieders verbazing in een keer in vloog.
  Volgens Jordy hadden we ons vergist hij wilde geen voorzet geven maar hij had het zo bedoeld (liegbeest).

  In de rust liet onze keeper Mike van Workum weer merken dat hij niet veel te doen had, hij had namelijk naar eigen zeggen beter op bed kunnen blijven liggen (lamzak). In de rust werd besproken hoe we het de tweede helft gingen doen.
  We liepen het veld weer op om te aan de tweede helft te beginnen tot De kleine generaal (Teun Jacobs) plots iets bijzonders zag, de dames van SES kwamen het sportpark opgelopen en die waren na eigen zeggen altijd lekker!

  Tijn liet in de tweede helft nog even zien dat hij zijn aanname uit zijn E tijd nog prima beheerst met de knieën op de bal. Haytham Murad onze links buiten werd in de tweede helft gewisseld maar na een paar minuten mocht hij er weer in. Leo Wist alleen nog niet precies waar hij hem neer moest zetten. Ik als co-assitent stelde voor hem laatste man te zetten Maar dat vond Haytham niet zo leuk?? Uiteindelijk werd het Centrale middenvelder.

  Bas Odijk normaal gesproken voorstopper stond vandaag in de punt van de aanval. Door zijn snelheid werd er veel gevaar gesticht. Na het uitspelen van het halve team van de tegenstander en de keeper bleek de bal in het netje werken een geheel onbekende taak te zijn voor onze voorstopper. Wat een kansen zeg!
  De wedstrijd eindigde uit eindelijk in 3-0.
  Na de wedstrijd zijn we gezellig met z’n allen de altijd goede Velpse kantine ingedoken waar het nog hartstikke gezellig was en we tevreden de wedstrijd nabesproken.

 • leo
  7 november 2011

  dankje voor de hulp buikschuiver, maar we hebben een beetje gefaald, we hadden gewoon drie punten moeten halen maar helaas, het was er maar eentje.

  jannes complimenten, erg mooi verslag.

 • De Buikschuiver
  6 november 2011

  SCV 1-OKSV 1 uitslag nacht voor de wedstrijd 3-3 onbeslist:

  Op feest in Petjesbar In Overlangel is door 3 trouwe SCV-ers (Jan Opsteegh, Martijn en Marieke Hoefnagel) gisteravond geprobeerd om 3 eerste OKSV 11-tal spelers “Zat te Voeieren”. Een nuchtere Buikschuiver heeft het gezien en het resultaat gewogen: Jan, Marieke en Martijn waren na afloop even beschonken als hun 3 Overlangelse “vriend-vijanden”! Laten we maar hopen dat “Don Leo” deze 3 SCV-ers vandaag niet oproept! (Als ze sowieso uit bed kunnen komen). Wij heben ons best gedaan. Heren 1: vanmiddag jullie!

 • Jannes Raaijmakers
  5 november 2011

  Ditmaal reisden we af naar het oh zo zonnige Zeeland waar we aan de bak moesten tegen Festilent B1. We hadden deze tegenstander aan het begin van het seizoen in de beker al getroffen. De uitslag was toen 3-1 verlies. De grote baas (“Don” Leo had op de training al aan gegeven dat we het nu helemaal anders gingen doen: de nul houden. Daar werd donderdag ook uitgebreid op getraind. We gingen op weg naar Zeeland en nadat de opstelling bekend was gemaakt begonnen we met de warming up. Tijdens de warming up moest er een aangepaste lijn toegepast worden. Dit werd uitgevoerd door de assistent-trainer. Ik vond zelf dat ik deze taak prima uitvoerde maar toch waren er een aantal spelers niet tevreden over??? Na de warmig up gingen we weer naar de kleedkamer en kreeg iedereen te horen wat hun taken waren en hoe ze het moesten doen. De taktiek werd nog maals benadrukt: houd de nul! Vol vertrouwen begonnen we aan de wedstrijd. We begonnen sterk en hielden het veld mooi klein, we hadden ook de betere kansen. En na een tijdje viel ook er een goal. Na een prachtige assist van spits Dennis Gijsbers wist inval spits Roby Arts de 0-1 binnen te schuiven. Maar al snel daarna kwam Festilent op 1-1 na een schot van afstand dat onze keeper Mike van Workum totaal veraste. Mike had overigens vrij weinig te doen, hij had zelfs de tijd om even op het veld zijn grote behoefte te doen. (althans zo leek het dan). En het bleek dat er op de training wel degelijk werd opgelet want op de training werd een beweging voorgedaan die handig was om toe te passen. Dit deed Jelle Hegeraat dan ook prachtig en hij liet de tegenstander zijn hielen zien. In de rust gaf de trainer van de tegenstander aan dat er tegen ons vrijwel niet te voetballen viel omdat we het veld zo mooi klein hielden. Zo gingen we de tweede helft ook door. Festilent had volgens hun trainer na de rust nog wat verassingen voor ons, maar daar was vrij weinig van te zien. We creëerden nog enkele goede kansen maar wisten deze niet in het netje te krijgen. We werkten nog wel heel hard. Zo hard zelf dat een van de spelers gewoon niet meer kon lopen. Na de rust werd er niet meer gescoord en de wedstrijd eindigde in 1-1. Toen iedereen gedoucht was en de haren had gestyled werd nog wel even de kantine getest en de broodjes frikandel en kroket kwamen goed door de keuring. Alleen de worstebroodjes bleken na grondig testen door expert eter Tijn Spanbroek koud van binnen te zijn, maar hij was te moe om er een klacht over in te dienen. Al met al een geslaagde wedstrijd en we konden met opgeheven hoofd terug naar Velp.

 • chris
  6 oktober 2011

  leo hopelijk voor jou keept mike goed want met voetballen in velp op het voetbalveldeje dan keept hij slechter dan dat hij zegt

 • leo
  18 september 2011

  Vandaag ging de reis naar top oss B2 een erg goed voetballende ploeg had ook niet anders verwacht.Na het belabberde spel van vorige week, heb ik nu genoten ondanks het grote verlies 8-1 ,genoten ja en goed ook , want ondanks dit verlies zijn we goed blijven voetballen,
  we stonden er eindelijk als een echt team die voor elkaar wilden knokken en ditmaal gebeurde dit eindelijk, alle 12 spelers werkte hard en hielpen elkaar waardoor het een genot was om te zien, helaas werd jannes letterlijk de wedstrijd uit geschopt, en zal de blessure tijd in beslag nemen. als ik deze ploeg zie voetballen, met het spel van vandaag dan geniet ik en weet ik weer waarom het zo leuk is om jeugd te trainen.
  Een ploeg die spelvreugde uitstraalt en kan genieten van elkaar dus boys go on like this.

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn