B2

B2_2010

Staande van links naar rechts: Bob Gremmen (trainer/leider), Tim van Tuijn, Joey van Orsouw, Jordy Jans, Mike van Workum, Sam Stobbelaar, Haythan Danial, Tijn Spanbroek, Rick Joosten en leider Harold Bardoel.
Zittend van links naar rechts: Jelle Hegeraat, Casper Schets, Bart Bardoel, Jannes Raaymakers, Bas Odijk, Dennis Gijsbers en Leo Janssen (trainer/leider).
Op de foto ontbreken de leiders Wim Spanbroek en John van Workum.

no images were found

reactie's

 • Sam
  2 april 2011

  Haytham, zekaaaa goed verslag!

 • Haytham
  2 april 2011

  Nou zal ik vandaag het verslag maar doen dan :
  Vandaag kregen we de koploper Udi B4 op bezoek, het veld lag er goed bij en er scheen een lekker zonnetje. De wedstrijd begon wel goed maar we kregen toch een tegenslag te verwerken want udi kwam met 1 -0 voor. Wij geven het natuurlijk niet zo maar op en begonnen weer een aanval. Joey kwam vanaf de rechter kant schiet de bal met zn rechter uit een onmogelijke hoek erin! 1-1. Het begon aardig te lopen en aan beide kanten waren er grote kansen. Kort voor het rust signaal brak hun spits door en zorgde met een hard schot voor de voorsprong voor Udi. Na rust waren er weer wat kansen voor ons allebij. En toen was het weer raak voor Udi 3-1. Wij kregen telkens meer kansen en na een prachtige voorzet van Sam had ik eigenlijk de 3 -2 moeten scoren maar de bal ging net naast! Na nog heel wat kansen van ons ging de bal er maar niet in. We hebben met zn allen tot het eind geknokt maar er zat niet echt meer in! Na een mooie wedstrijd maar teleurstellend resultaat mogen we toch met een opgeheven hoofd het veld verlaten! Einduitslag 1-3 voor udi!

 • UDI B4
  31 maart 2011

  Ewa, zaterdag gaan jullie weer eens verliezen, bereid je der maar vast op voor…

  Laterzzzzzz

 • leo
  25 maart 2011

  dat mag je zelf bepalen sam maak maar een keuze hahahaha

 • Sam
  23 maart 2011

  bedoel je zo’n soort verslag of een wedstrijdverslag?

 • tijn the mean machine
  23 maart 2011

  als we dit nu eens om de beurt gaan doen ?????

 • Sam
  22 maart 2011

  Doe maar elke week Tijn!

 • Haytham
  22 maart 2011

  Haha geniaal verslag hoor Tijn! Volgende keer weer er tegen aan!

 • tijn the mean machine
  20 maart 2011

  gassel kwam op bezoek bij scv die vorige wedstrijd tegen jvc zeer slecht tot dramaties gespeeld hebbe en zaterdag middag tege de koploper gassel weer de draad beetje op gepakt hebben en ze gingen er weer tegen aan en komen met 2-0 voor op het eind nog een pently waardoor het nog 2-1 is geworde en nog spanned maar tijn had geniaal ide met aftrap bedacht samen met sam haha maar kwam helaas geen goal uit maar uit eindelijk heeft scv met 2-1 gewonne van gassel

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn