B1

B1_2010

Staande van links naar rechts: Paul Schreurs (leider), Thomas Maas, Jamie Arts, Willem Kromdijk, Thijs Jongerius, Roel Kamps, Koen van der Doelen, Timon van Dreumel en Sander Janssen (trainer/leider).
Zittend van links naar rechts: Gijs Visser, Zerihun de Bruin, Richard Bens, Rick Janssen-Bouwmeester, Myron van Dijk, Christian Bens en Gijs Schreurs.
Op de foto ontbreekt trainer/leider Martijn Hoefnagel.

no images were found

Ook aanwezig op:

reactie's

 • tj
  21 augustus 2011

  jullie moesten tegen ravenstein, maar de helft was mee met de A1 en 2 waren er geschortst! er deden jongntjes van 11 mee…

  revanche mag altijd;)
  maar dan met ons eigen team!

 • olympia18 b2
  28 maart 2011

  wij hebben jullie geowned vriend ,

  gr tegenstander olympia18 b2;)

 • OKSV B1
  20 januari 2011

  Ik wens SCV’58 B1 aankomende Zaterdag tegen OKSV B1 een goede en sportieve wedstrijd toe.

  Moge de beste winnen!!!!

  Gr
  OKSV B1

 • GVV`57 B1
  31 oktober 2010

  Vriendschappelijke wedstrijd
  Gvv’57 B1- SCV’58 B1 uitslag: 3-3

  Na lange tijd stonden deze twee teams weer eens tegen elkaar. Het sterke SCV’58 B1, waar wij nog nooit van hebben kunnen winnen, omdat het gewoon een sterk team is en daarom ook een klasse hoger speelt, kwam met maar net genoeg spelers i.v.m. vakantie naar Grave.

  Wij begonnen goed aan de wedstrijd en het was dan ook Stan die al snel in de wedstrijd via een goede voorzet de bal achter hun keeper kopte 1-0.
  Maar een paar minuten later kwam SCV’58 B1 alweer op gelijke hoogte door een goed genomen vrije trap die via binnenkant paal in de goal vloog.
  Daarna gaven wij teveel ruimtes weg aan het sterke SCV’58, iets waar deze ploeg zeer goed mee kan omgaan.
  Vooral aan onze rechterkant werd er elke keer erg slecht ingegrepen en SCV’58 maakte daar dankbaar gebruik van, ze scoorde 2 maal op bijna dezelfde manier. Het leek wel of dat elke kans die SCV’58 kreeg erin vloog, iets wat wij nalieten want het had toen ook al 3-1 voor ons kunnen zijn maar we gunde elkaar de bal te weinig in de voorroede. Na wat omzettingen kregen we wat meer grip op SCV’58, en deze konden niet anders dan wat verder teruguit te gaan spelen. Net voor de rust was het Thomas die een zeer mooie goal maakte en we gingen dan ook met een 2-3 achterstand rusten.

  Na de rust begonnen we slecht, veel balverlies het was zelfs zo dat toen SCV’58 met 10 man kwam te spelen, omdat er een speler van SCV’58 geblesseerd uitviel, ze beter begonnen te spelen. En wij met toen met 1 man meer, geen gebruik maakte van deze vrije man. Zowel wij als SCV’58 kregen nog vele kansen maar deze werden niet benut mede door goed keepers werk aan beide zijde. Toch konden wij nog 1 maal scoren, omdat James zijn kans nu wel afmaakte. Net voor het eindsignaal van een goed fluitende scheidsrechter Gertie Mulder kreeg SCV’58 nog een niet te missen kans maar deze werd gelukkig voor ons hoog over geschoten.
  Met deze uitslag 3-3 konden beide elftallen tevreden zijn want 3-7 had gekund maar 7-3 ook, voor ons een goede vriendschappelijke pot en misschien in de winterstop nog een keer maar dan in Velp.

 • Myron & Thijs
  30 oktober 2010

  GVV B1 – SCV ’58 B1 3-3 (vriendschappelijk)

  Opstelling Scv’58:
  Keeper: Christian
  Verdediging: Willem, Roel, Richard, Gijs
  Middenveld: Thomas, Thijs, Myron, Jamie
  Aanval: Roby, Tyrone

  Opstelling GVV:
  Keeper: Youri
  Verdediging: Danny, Robert, Stan, Tom
  Middenveld: Joris, Tim, Willem
  Aanval: Lars, James, Thomas

  Wedstrijdverslag:
  Scv- Gvv stonden om 2 uur aan de aftrap voor een vriendschappelijk duel.
  Door de velen afwezigen had Scv maar 11 man inclusief roby van de C1 en tyrone die al een paar weken niet getraind had en al 1 jaar geen wedstrijd meer had gespeeld.

  Gvv opende al snel de score via een indraaiende bal die door thijs in eigen goal werd gekopt.
  Een paar minuten later kwam Scv op gelijke hoogte door een fantastische vrije trap van Myron die in de kruising vloog.
  Daarna ging Scv beter draaien.
  Aan de linkerkant lag heel veel ruimte en die werd door Scv goed benut via mooie cross passen van Thijs op jamie die 2 keer zijn tegenstander aan de kant zetten en scoorde.
  Scv zakte in en vervolgens was daar de 3-2 voor Gvv.
  Scv ging rusten met een 3-2 voorsprong.
  De tweede helft begon slecht van beide kanten. De combinatie’s mislukte en er werd veel onnodig balverlies geleden. Na 10 minuten in de tweede helft viel Thomas uit met een blessure aan zijn been. Scv kwam met 10 man te spelen maar zetten Gvv goed onderdruk daaruit ontstonden nog een aantal kansen. Maar ook voor Gvv waren er kansen want er lag veel ruimte achterin bij Scv. Uiteindelijk werd het nog 3-3.
  Scv kreeg nog wel een grote kans om te winnen na goed terug leggen van Thijs werkte Tyrone de bal over het doel.
  Met die 3-3 eindstand was Gvv meer tevreden dan Scv, dit zegt ook wat over de verhouding in kansen tussen de twee teams.

SPONSOR

» Overige sponsoren

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE REACTIE'S

Web
Lijn