NIEUWS

DSV – SCV’58 : 3 – 1

SCV’58 speelde zondagmiddag met een gehavende ploeg tegen DSV in St. Antonis en speelde een verdienstelijke partij, die pas in de laatste minuten van de wedstrijd werden beslist

Al in de eerste minuut kwamen de Velpenaren op voorsprong toen Jelle van Haren koppend scoorde. De thuisploeg was even van slag, maar zette daarna de Velpenaren onder druk. SCV’58 probeerde er met snelle tegenstoten uit te komen, maar de druk van de St Antonisse ploeg werd alsmaar groter en het was wachten op de gelijkmaker. Die kwam er dan ook in de 29ste minuut toen Christoffel Dawud koppend de gelijkmaker in het netje legde. Even niet goed verdedigend opletten leidde vlak voor rust de tweede DSV treffer in. Een voorzet van de linkerkant werd ook koppend door Lars Veldpaus afgerond en dat betekende in de 40ste minuut de 2-1. In de tweede helft speelden de Velpenaren heel compact en probeerden ze met snel eruit komen gevaar te stichten. Echte kansen leverde dat niet op en omdat ook DSV de wedstrijd niet definitief in het slot gooide, bleef de wedstrijd tot het eind toe een wedstrijd, waarbij DSV het betere van het spel had. Toen een diepe bal in de 89ste minuut door Luuk Ruhl langs Teun van de Voort werd getikt was het gedaan. SCV’58 moest met een 1-3 nederlaag de punten in St,. Antonis laten

Het tweede elftal speelde een prima eerste helft tegen Berghem Sport 4. Met mooie combinaties werden goed aanvallen opgezet. Max Peters opende de score, waarna Chris Smits voor rust de Velpenaren nog op 2-0 zette. Na rust werd het veldspel van de thuisploeg veel te rommelig en was Berghem Sport beter. De 2-1 was de opmaat naar een jacht op de gelijkmaker. Die kwam er echter niet, omdat de Velpse reserves alles gaven om de drie punten in Velp te houden. Dat lukte uiteindelijk.

Het derde elftal pakte thuis een punt tegen SBV uit Haren. Er waren vele mogelijkheden voor beide ploegen om te scoren en zelfs via de penalty stip lukte het niet, zodat 0-0 een terechte uitslag was.

Door Harry Oomen.

ARCHIEF

 •  

  • 2020 (22)
  • 2019 (56)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn