NIEUWS

SCV’58 – Constantia 1 – 4

SCV’58 verloor vanmiddag van een van de topploegen in de vierde klasse en eindigde de wedstrijd bovendien met 10 man.
De straffe wind speelde beide ploegen parten, maar SCV’58 had daar het meeste last van. De Velpe ploeg stond namelijk voordat de wedstrijd goed en wel begonnen was al met 0-1 achter. In de tweede minuut was het Milano van der Cruijsen die raak schoot en 10 minuten later liet hij, geholpen door de wind, met een snoeihard schot ook de tweede treffer op het scorebord noteren. De Velpenaren gooiden daarna alle schroom van zich af en gingen vanaf dat moment lekker meevoetballen. Na een half uur spelen ging de bal na een overtreding op Pascal van Thiel op de stip en was het het uitgelezen moment om terug in de wedstrijd te komen. Myron van Dijk wist de bal gekeerd door de keeper en in de rebound ging de bal op de deklat. Vlak voor rust maakte Ruud van Duijnhoven er met een fraaie actie 0-3 van. Na rust hadden de Velpenaren het windvoordeel en zette zij druk op de Wanroijse verdediging. Een aansluitingstreffer hing in de lucht. Keeper Van de Voort hield met enkele prima reddingen zijn doel nog even schoon, maar toen Tim Blonk van dichtbij aanlegde was hij kansloos. In de eindfase van de wedstrijd had de scheidsrechter rood moeten trekken voor natrappen van een Constantia-speler, maar hij had dit voorval waarschijnlijk niet gezien. Even later zag de, overigens goed leidende, scheidsrechter wel een overtreding van Pascal van Thiel die rijp was voor een gele kaart. Omdat dit zijn tweede was, kon hij inrukken. Uit een hoekschop van Timo Bongaards wist Jelle van Haren van dichtbij koppend de Velpse eer te redden.

Het tweede elftal won op eigen veld van UDI’19 8. Ook hier kwam de thuisploeg al in de eerste minuut op achterstand. Omdat het in de eerste helft bij die ene treffer bleef, kon de schade in de tweede helft worden gerepareerd.

Max Peters maakte gelijk na 65 minuten spelen en de treffer van Haytham Mourad bleek de winnende te zijn.

Het derde elftal moest in Oss haar meerdere erkennen in Margriet 6 en verloor kansloos met 6-0

ARCHIEF

 •  

  • 2020 (13)
  • 2019 (56)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn