NIEUWS

Vrijwilligersavond SCV’58

Onder het genot van een hapje en een drankje dankte het bestuur van SCV’58 gisteravond al haar vrijwilligers tijdens de traditionele Vrijwilligersavond. Op deze avond worden niet alleen de jubilarissen gehuldigd, maar worden ook de mooiste prijzen van de club uitgereikt: De Aanmoedigingsprijs en D’n SCV’er. Dit jaar gingen deze prijzen naar respectievelijk Kevin Janssen en Paul Oomen.

Paul Oomen is D’n SCV’er !!
Het was dit keer Paul Oomen die de felbegeerde allerhoogste prijs binnen SCV’58 in ontvangst mocht nemen. Paul was, samen met Johan Brands en Patrick van der Ven, ook twee zeer gewaardeerde vrijwilligers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend bij SCV’58, in de race en wist de meeste stemmen te vergaren.
Paul is zowel in de jeugd, als bij de senioren, kort actief geweest als voetballer. Het voetbalspelletje was echter niet zo aan Paul besteed, in tegenstelling tot het begeleiden van teams en het organiseren van activiteiten voor teams. Daar kon je Paul altijd voor vragen en dan wist je ook dat het goed kwam! Paul is leider geweest van verschillende jeugdteams en medeorganisator van de jeugdkampen in die tijd. Later bij de senioren kreeg hij, als leider van het 2e elftal, een groot aantal van deze jongens weer onder zijn hoede en wist hij met zijn elftal het kampioenschap binnen te halen! Al snel werden de kwaliteiten van Paul onderkend door de Technische Commissie en werd hij toegevoegd aan het kader van het 1e elftal. Na eerst als leider actief te zijn geweest, is Paul nu alweer enige tijd DE assistent-scheidsrechter bij 1. Dat wordt natuurlijk zeer gewaardeerd, maar het is vooral ook de betrokkenheid van de mens Paul die maakt dat hem deze prijs dubbel en dwars toekomt. Paul is oprecht, staat voor zijn 1e elftal, maar zal daarbij nooit het totaalbelang van SCV’58 uit het oog verliezen. Dit, in combinatie met zijn kwaliteiten als mensen-mens en verbinder, heeft er zeker toe bijgedragen dat de SCV’er op een goede plaats terecht is gekomen.

Aanmoedigingsprijs naar Kevin Janssen.
Kevin werd door de afgevaardigden van de seniorenelftallen en De Bikkels gekozen tot winnaar van deze prijs, die leden stimuleert om vooral door te gaan op de (vrijwilligers)weg die zij zijn ingeslagen. Kevin is speler van het 3e elftal van SCV’58, zien we regelmatig achter de bar, maar verdiende deze prijs vooral vanwege zijn activiteiten als scheidsrechter op zaterdag en zondag. SCV’58 heeft niet veel scheidsrechters en daarom is de club ook blij dat Kevin regelmatig de fluit ter hand neemt om wedstrijden door te kunnen laten gaan en in goede banen te leiden. Want dit laatste is Kevin wel toevertrouwt, hetgeen ook de EGS-jeugd kan beamen. De waardering van leden en het bestuur werd onderstreept met een cadeaubon van Bento Sport.

Ook werden deze avond nog een aantal jubilarissen gehuldigd. Zij ontvingen uit handen van voorzitter Henk Cuppen een mooie attentie. Dit jaar waren dat: Sjaak Peters, Jo Driessen, Thijs Bours en Theo Kouwenberg (allen 60 jaar lid), Harry Oomen en Hans Janssen (50 jaar lid), Theo Gremmen () Perry Kouwenberg, Danny Kouwenberg en Mark Dekkers (40 jaar lid) en 25 jaar lid: Gijs Opsteegh en Ad Voet. Naast deze jubilarissen, hebben ook Theo Wouters en Theo Elmans een attentie ontvangen als dank voor hun jarenlange inzet als respectievelijk scheidsrechterscoördinator en wedstrijdconsul.ARCHIEF

 •  

  • 2020 (2)
  • 2019 (56)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn