NIEUWS

SV Milsbeek – SCV’58: 4 – 2

In Milsbeek namen de mannen van het technisch duo Kees Peters / Wim Spanbroek het op tegen titelkandidaat Milsbeek. Net als vorige week kwamen de doelpunten wat ongelukkig tot stand en biedt ook deze wedstrijd aanknopingspunten voor de komende wedstrijden. Maar ook nu werden er geen punten bijgeschreven.
Toch begonnen de Velpenaren aardig aan de wedstrijd en met een goede organisatie zorgden de spelers ervoor dat het lang 0-0 bleef ondanks een veldoverwicht voor de thuisploeg. Na 35 minuten werd het dan toch 1-0 doordat een harde voorzet van rechts door een eigen Velpse speler in het doel werd gegleden. Drie minuten later redde doelman Teun van de Voort goed op een snelle uitval van de Milsbekenaren. Zijn redding was echter met de handen buiten het strafschopgebied, waardoor de goed leidende scheidsrechter niets anders kon dan een rode kaart trekken voor het ontnemen van een scoringskans. Speler Mike van Workum moest noodgedwongen de handschoenen aantrekken, maar de vrij trap door Wahid Rashidi werd prachtig in de rechterbovenhoek gekruld. Na rust was het weer Rashidi die eer in de 46ste minuut 3-0 van maakte. Vanaf toen werd de wedstrijd geheel tegen de verwachting in toch nog spannend. De Velpenaren stroopten allemaal de mouwen op en met die gezonde dosis wilskracht kwam SCV’58 in de 55ste minuut op 1-3, nadat een schitterende aanval door Pascal van Thiel werd afgerond. De mooiste goal van de middag kwam enkele minuten later van de voet van Tomas Raaijmakers. Hij lobde met precisie de bal over de Milsbeek doelman; 3-2. Het leek erop dat er een stunt in de lucht hing en de Velpenaren probeerden met snelle counters de gelijkmaker te forceren. Aan de andere kant moest Mike Van Workum met enkele prima reddingen zijn doel schoon houden. Uiteindelijk vloeiden de krachten weg bij de 10 SCV-ers en besliste Daniël Janssen de wedstrijd in de 88ste minuut; 4-2.

Het tweed elftal boekte een verdiende overwinning tegen Vesta ’19 4, de fusieclub uit Ravenstein en Demen. Na een aanvankelijk met 0-2 te hebben achtergestaan, scoorde Christiaan Bens de aansluitingstreffer nog voor rust.Na rust was het de beurt aan de ingevallen Biek Lamers die met een loepzuivere hattrick de achterstand omboog naar een 4-2 voorsprong. Max Peters zorgde met de 5-2 voor de eindstand.

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (53)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn