NIEUWS

Constantia – SCV’58 : 5 – 3.

S.C.V.’58 wist zich zondagmiddag knap te verweren tegen het uit de derde klasse gedegradeerde Constantia en de goede 2de helft moet vertrouwen geven aan de mannen van trainer Patrick Nabuurs.
Het was een rare wedstrijd met vooral in de beginfase kansen voor beide teams. Hat had wanneer de kansen waren benut zomaar binnen 2 minuten 2-2 kunnen staan. Na 2 minuten zorgde Ruud van Duijnhoven voor een voorsprong voor de thuisploeg. Lang konden de Wanroijnaren er niet van genieten, want enkele minuten later stond de gelijkmaker al op het bord. Tomas Raaijmakers was de Velpse doelpuntenmaker. Lang duurde de Velpse vreugde echter niet want binnen het half uur liepen de gastheren via Giel Martens in de 6de, Milano van de Cruijsen in de 20ste en Bas Selten in de 24ste minuut uit naar een riante voorsprong. Toch rechtten de SCV-ers in de tweede helft de rug. Timo Bongaards, die een goede wedstrijd speelde maakte meteen na rust beheerst de 4-2. Ook de basisplaats voor JO-19 junior Tijn van Haren was terecht, want ook hij liet het deze middag zien. Zowaar kregen de Velpenaren geloof in eigen kunnen, maar fouten worden in deze 4de klasse nu eenmaal genadeloos afgestraft. Traag uitverdedigen leidde de 5-2 van Bas Selten in die met een snoeihard diagonaal schot in de 55ste minuut keeper Teun van de Voort kansloos liet. Na ruim een uur spelen was het Tomas Raaijmakers die uit een hoekschop de keeper leek te passeren en het was maar goed dat Gavin Woesthoff alert was en de bal nog voordat die weggewerkt werd over de doellijn drukte. SCV’58 wilde ook nog de aansluitende vierde goal maken, maar verder dan de 5-3 nederlaag kwamen ze niet.

Het tweede elftal speelde met een gehavend elftal tegen het derde elftal van buurman Estria 3. Met een geweldige inzet en uitstekende wedstrijdmentaliteit wisten de Vepse reserves een punt aan deze ontmoeting over te houden.

Het derde elftal gaf ook partij aan de buurman. Estria 5 was de tegenstander. Na een snelle 2-0 achterstand (binnen 11 minuten) kwamen de Velpenaren tot een 2-4 voorsprong. In de laatste 5 minuten wist Estria nog twee keer te scoren en werd het uiteindelijk 4-4.

Het vierde elftal behaalde knap hun eerste punt van het seizoen. In de derby tegen Achilles Reek 3 werd het 1 -1.

Door Harry Oomen.

ARCHIEF

 •  

  • 2020 (22)
  • 2019 (56)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn