NIEUWS

Weer geen winst voor SCV’58.

S.C.V.’58 wist zondagmiddag weer geen punten te pakken tegen Festilent uit Zeeland. Na twee minuten keken zij al tegen een achterstand aan. Wel werden de eerste doelpunten in de 4de klasse gemaakt. Bart Bardoel was beide keren trefzeker.
Een harde schuiver van Niels van de Brand deed al na twee minuten spelen de 0-1 op het scorebord verschijnen. Na een aantal goede reddingen van keeper Teun van de Voort was het in de 10de minuut Joeri Cuppen die de tweede Zeelandse treffer binnenschoot en twee minuten later was hij ook de maker van de derde treffer. Na 15 minuten spelen werd er al voor de 4de kleer gescoord, maar nu verkleinde Bart Bardoel de Velpse achterstand door de bal uit een corner binnen te trappen. Net na rust keken de gastheren al tegen een schier onoverbrugbare achterstand aan toen Teun van de Voort nog wel met zijn voeten een inzet kon keren, maar Martijn Schoneberg de terugspringende bal binnenschoot. Met een penalty in de 65ste minuut wist Joeri Cuppen de 1-5 te maken. Een kwartier voor tijd deden de Velpenaren iets terug. Bart Bardoel pikte de bal op het middenveld op en had hierna de hoek voor het uitkiezen; 2-5. Met een fraaie goal maakte Giel Noijen een kwartier voor tijd aan alle spanning een eind en voor Joeri Cuppen was de middag helemaal mooi toen hij voor de 4de keer de bal tegen de touwen zag gaan. Ondanks de forse nederlaag toonde SCV’58 karakter en bleven zij voetballen.

Het tweede elftal speelde uit tegen koploper Festilent 4 uit Zeeland. Deze ploeg ging wel erg voortvarend van start, want al na 1 minuut lag de eerste bal al in het doel. De Velpenaren waren hardleers, want ze werden iedere keer door de snelle aanvallers van de tegenpartij in de luren gelegd en keken bij rust al tegen een 5-0 achterstand aan. Met een prima organisatie in de tweede helft wist men een mega nederlaag te voorkomen en konden de gastheren nog slechts 1 keer scoren. Eindstand: 6-0.

Het vierde elftal keek na een half uur spelen al tegen een 0 – 4 achterstand aan tegen de Overlangelse reserves, maar wisten zich in de tweede helft knap te herstellen door de achterstand naar 2-4 terug te brengen.

Door Harry Oomen.

ARCHIEF

 •  

  • 2020 (3)
  • 2019 (56)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn