NIEUWS

SCV’58 – Achilles Reek: 0-3

S.C.V.’58 wist zondagmiddag geen punten te pakken in de derby tegen de buurman uit Reek. Wel wisten de Velpenaren zich redelijk te herstellen van de verliespartij van een week eerder en gaven ze een uur lang prima partij.
In begin van de eerste helft was het Achilles dat wat aandrong en wat sterker was. Een beste kans hadden de bezoekers om op voorsprong te komen toen een lage voorzet door een van de voorwaartsen gemist werd en er vervolgens uit een moeilijke hoek de paal werd getroffen. Daarna was het spel voor de Velpenaren en speelden zij hun beste fase van de wedstrijd. Er waren enkele mogelijkheden, maar echte kansen bleven uit. In de tweede helft kreeg de Velpse hoofdmacht een lesje in effectiviteit. Na 55 minuten was het raak. Een kopbal uit een corner van zeer dichtbij was onhoudbaar voor Teun van de Voort. Zo kon Bas Linders zijn doelpunt gaan vieren; 0-1. S.C.V.’58 probeerde zich te herpakken, maar dat lukte niet geheel. Toen het in de 70ste minuut door een afstandsschot van Rob van der Wijst 2-0 was geworden, was de strijd gestreden. Van dichtbij werd het uiteindelijk zo’n 10 minuten voor tijd nog 3-0.

Het tweede elftal trad thuis tegen FC Schadewijk 3 aan en speelde een prima partij. Met goed combinatievoetbal wisten de Velpenaren de tegenstander prima partij te geven. Jordy Jans wist voor rust de 1-0 te maken. De Velpse reserves hadden daarvoor al enkele goede mogelijkheden om zeep geholpen en het was aan uitstekend keeperswerk van Sjoerd van Eldijk te danken dat de bezoekers niet wisten te scoren. Na rust werd het via Bart Bardoel 2-0 en via Haytham Mourad 3-0. Daarna wisten de Ossenaren via een eigen doelpunt wat dichter bij te komen, maar Max Peters deed alle hoop teniet door in de 85ste minuut de 4-1 binnen te schieten.

Het derde elftal leed een nipte 1-0 nederlaag bij het Schaykse DAW 10

ARCHIEF

 •  

  • 2020 (22)
  • 2019 (56)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn