NIEUWS

Valse start SCV’58.

S.C.V.’58 is de hernieuwde kennismaking met de 4de klasse KNVB zondagmiddag niet goed begonnen. In Oeffelt was mede promovendus De Zwaluw te sterk voor de Velpenaren.
Op de laatste zomerdag in september begon S.C.V.’58 sterk aan de wedstrijd. Er waren enkele goedlopende aanvallen en enkele kleine kansjes voor de bezoekers. Toch kantelde de wedstrijd na zo’n 20 minuten spelen. Een voorzet van rechts werd in de 25ste minuut door de Oeffeltse aanvoerder ineens op zijn pantoffel genomen en met een halve volley snoeihard in het doel achter de kansloze S.C.V.-doelman Van de Voort geschoten; 1-0. S.C.V.’58 probeerde zich te herpakken, maar na een half uur spelen lag de tweede treffer in het net. Een voorzet werd goede ingekopt. Een hard schot van Myron van Dijk ging rakelings over en ook Pascal van Thiel had op slag van rust het geluk niet aan zijn zijde. Hij zag zijn inzet net naast het vijandelijke doel verdwijnen. In de tweede helft had trainer Nabuurs zijn mannen opdracht gegeven om de thuisploeg wat eerder vast te zetten, maar toen een op het middenveld  onderschepte bal met een afstandsschot over de Velpse goalie heen ging was de wedstrijd gespeeld. Dat het na 75 minuten spelen ook nog 4-0 werd, was iets teveel van het goede en slechts van belang voor de statistieken.

Het tweede elftal trad tegen Berghem Sport 4 aan en keek al in de 2de minuut tegen een achterstand aan. Met die 1-0 stand brak ook de rust aan. Na de thee herpakten de Velpse reserves zich prima en wisten binnen een kwartier op voorsprong te komen. Eerst was het Richard Bens die een op het middenveld vloeiend opgezette aanval vakkundig afrondde. De tweede Velpse treffer kwam op naam van This Jongerius. Het venijn zat ‘m in de staart. Eerst werd het na 75 minuten spelen 2-2 en enkele minuten later trok Berghem Sport de overwinning naar zich toe door ook een derde treffer binnen te schieten.

Het vierde elftal moest zijn meerder erkennen in de Gasselse reserves. Het werd met een 3-9 nederlaag een korfbaluitslag.

ARCHIEF

 •  

  • 2020 (22)
  • 2019 (56)
  • 2018 (60)
  • 2017 (69)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn