NIEUWS

SCV’58 blijft gewoon winnen!

SCV’58 speelde tegen HRC uit Afferden een thuiswedstrijd die moest worden gewonnen om de ranglijst te blijven aanvoeren. Het door blessures geplaagde Velpse team slaagde daar gelukkig in, maar het ging niet helemaal zonder slag of stoot.
SCV’58  was in de eerste helft de veel beter ploeg en de gasten kwamen er slechts sporadisch uit. Toch wisten de Velpenaren geen enkele kans weg te geven. Aan Velpse zijde ontbrak het ook aan raffinement om de score te openen en zodoende werd de rust met de brilstand bereikt. Ook in de tweede helft waren de Velpenaren de betere ploeg, maar nu kwamen de bezoekers uit Limburg wel iets dichter bij het Velpse doel. De Velpse verdediging hield echter prima stand. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen. Zeker toen Jannes Raaijmakers na 65 minuten met een ernstige knieblessure het veld moest verlaten. De bezoekers misten kort daarna een dot van een kans. Uit een voorzet van Bart Bardoel wist Kevin Woesthoff met een halve volley in de 80ste minuut alsnog de score te openen in Velps voordeel. Met man en macht trokken de Velpenaren uiteindelijk deze belangrijke overwinning over de streep en kunnen zij zich opmaken voor het belangrijke Paasweekend waar zaterdag thuis eerst de strijd moet worden aangegaan met het op de 3de plaatst staande De Zwaluw en maandag VIOS’38, de andere titel opponent, in Beugen moet worden bezocht.

Het tweede elftal speelde een goede eerste helft tegen Herpinia 4 en wist met een 0-0 stand de rust te bereiken, hoewel het zeker 3 goeed kansen om de score te openen had gekregen. In de 2de helft wisten de bezoekers na 55 minuten 0-1 te scoren en vrij vlot daarna ook 0-2. Bij een 0-3 stand wist Geert Arts wat terug te doen; 1-3. Uiteindelijk wist Herpinia nog twee keer te scoren. Uitslag 1-5

Het derde elftal pakte een 0-3 overwinning bij het gezamenlijke combinatieteam ST Estria/GVV57/ SCV58 6.

Het vierde elftal deelde de punten met DWSH’18 4.

Door Harry Oomen

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (42)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn