NIEUWS

SCV verliest met 2-1 van De Zwaluw.

SCV’58 speelde tegen mede-titelkandidaat De Zwaluw uit Oeffelt. Het was voor de gastheren zaak om het gat met de Velpse koploper niet verder te laten oplopen en te verkleinen naar twee punten.
Al vroeg in de wedstrijd moest trainer Schaap zijn spelmaker Myron van Dijk al naar de kant halen toen hij een blessure opliep in een duel.Met Bart Bardoel als zijn vervanger probeerden de Velpenaren de gastheren op achterstand te zetten, maar die lieten dat niet toe. Ze waren voor rust zelfs de iets betere ploeg en maakten wat meer aanspraak op de openingsgoal. Toch werd de rust ingegaan met een 0-0 stand. In de tweede helft was er slechts 5  minuten gespeeld, toen de scheidsrechter voor een duw in de rug een vrije trap gaf op 20 meter van het Velpse doel. Willem van Haren zag zijn harde schot over de grond in het doel verdwijnen. Toen de Velpenaren goed en wel weer in het spel zaten, was er weer een vrije trap te nemen. Deze keer werd de bal in een keer op de slof genomen door Jarno Kosman, die aan de aandacht van de Velpse verdediging was ontsnapt. Op zijn inzet was doelman Van Workum voor de tweede keer kansloos; 2-0. Vanaf dat moment speelden de Velpenaren een alles of niets spelletje en wisten ze na 78 minuten spelen de achterstand te verkleinen. Jannes Raaijmakers was de gevierde man. Wat de Velpenaren ook probeerden de Oeffeltenaren gaven de overwinning niet meer uit handen en liepen zo drie punten in.

Het tweede elftal speelde een matige partij, maar wist zich niet te herstellen van de smadelijke nederlaag van een week geleden en verloor thuis tegen het onderaan staande DAW 5 met 0-2.

Het derde elftal verspeelde drie dure punten tegen OKSV 2. Met een 6-1 nederlaag werden de Velpenaren met de neus op de feiten gedrukt.

Het vierde elftal verloor met 1-5 in Cuijk tegen SIOL en heeft met slechts 5 punten vlug eens een overwinning nodig.  

Door Harry Oomen.

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (33)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn