NIEUWS

SCV heeft wind mee !!

SCV’58 nam het zondagmiddag op tegen SVS 1, een team uit de onderste regionen in de 5de klasse, en deed goede zaken. Niet alleen omdat de wedstrijd werd gewonnen, maar ook omdat concurrent De Zwaluw twee punten liet liggen.
SCV’58 had het beste van het spel en zette de tegenstander vast op eigen helft. Na 5 minuten hadden de Velpoenaren al op voorsprong moeten komen, maar de bal ging er niet in. Dat was overigens het verhaal van de eerste helft; een veel sterker SCV’58 dat de mooiste kansen niet kon benutten. Met een van de spaarzame uitvallen van de Stevensbekers, had SCV’58 zelfs voor rust op achterstand kunnen komen. Verkeerd terugspelen zorgde dat de bal in de voeten van Bibi Biermans kwam. Gelukkig was doelman Van Workum attent en redde hij oog in oog met de Stevensbeekse aanvaller. In de tweede helft werd Myron van Dijk, terug van een blessure die hem weken aan de kant hield in het veld gebracht en het duurde niet lang, voordat het eerste doelpunt genoteerd kon worden. Uit een hoekschop zette Thimo Bongaard SCV’58 op 1-0. Lang konden de Velpenaren hiervan niet genieten, want enkele minuten later werd er niet goed op de keeper terug gekopt en kon Bibi Biermans de stand gelijktrekken. Na een klein uur spelen werd het dan toch verdiend 2-1 toen Pascal van Thiel door het midden werd aangespeeld en beheerst afrondde. De wedstrijd leek beslist, maar kon met het derde Velpse doelpunt in de 70ste minuut in het slot. Weer was Van Thiel de doelpuntenmaker en was hij er als de kippen bij om zijn tweede van de middag te maken toen SVS doelman Van Dinter de bal los liet. De sterk spelende Jelle van Haren soleerde in de 80ste minuut van achteruit door de SVS defensie en kon slechts door een overtreding van de SVS-goalie worden gestopt. De toegekende penalty werd feilloos ingeschoten door penalty-killer Haris Fetahovic. Deze 4-1 was meteen ook de eindstand.
Het tweede elftal had in Oss tegen OSS’20 5 een complete offday; of liever gezegd off-tweede-helft. Bij rust keken zij tegen een 1-0 achterstand aan, en leek er mede gezien het windvoordeel in de tweede helft, nog van alles mogelijk. Toen vlak na rust meteen de tweede Osse treffer viel, gingen er veel koppies hangen en was er van overtuiging geen sprake meer. De stand liep uiteindelijk op tot een beschamende 8-0 nederlaag.
Het derde elftal wist tegen Achilles Reek 3 drie punten te verdienen, en blijft in de race in de strijd om het kampioenschap.
Het vierde elftal zag haar wedstrijd weer eens worden afgelast en moet nu nog meer dan de helft van de competitiewedstrijden spelen.

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (33)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn