NIEUWS

Puntenverlies voor SCV’58.

Koploper SCV’58 nam het op tegen het laag geklasseerde SCMH’18, de fusieclub uit St. Hubert en Wilbertoord. De mannen van trainer Marco Benneheij zijn de laatste weken op dreef en bonden ook SCV’58 aan de zegekar. Daarmee verspeelden de Velpenaren hun koppositie in de 5de klasse aan Holthees-Smakt 1

De eerste helft was SCV’58 de sterkere ploeg en de gasten groeven zich in en kwamen nauwelijks over de middellijn. Toen Myron van Dijk in de 25ste minuut met een blessure uitviel, kwamen de bezoekers wat beter in het spel. Toch hadden de Velpenaren al op 1-0 moeten staan. In de 35ste minuut had de fusieclub op voorsprong kunnen komen, maar Tom Verheijen zag zijn schot net langs gaan. In de tweede helft drukten de Velpenaren door en kwamen er enkele kansjes. Pascal van Thiel was dichtbij het openen van de score, maar zag zijn kopbal op de lat komen. In de 75ste minuut kwam DWSH’18 op voorsprong toen een gegeven penalty werd benut. Rody van Abel maakte vanaf de stip geen fout; 0-1. Even klater leken ook de Velpenaren vanaf 11meter te mogen aanleggen, maar op advies van de grensrechter draaide de scheidsrechter zijn beslissing terug. De SCV-ers probeerden de gelijkmaker te scoren, maar de bezoekers breidden hun voor sprong via een mooi doelpunt van Frank Thelosen in de 82ste minuut zelfs naar 0-2 uit. Op dat moment wisten de Velpenaren dat er deze zondag niets anders dan een nederlaag inzat en hoe zijn het ook probeerden bleef de stand onveranderd.

Het tweede elftal speelde tegen Margriet 4 uit Oss een slechte eerste helft, maar wisten zich in de tweede helft knap te herstellen. Met de rust was er een 0-1 achterstand, maar door een prima tweede helft te spelen wisten de velpenaren de stand via een kopbal van Christian Bens gelijk te trekken. Er waren nog enkele kansen op een voorsprong, maar met een gelijkspel hadden beide partijen vrede.

Harry Oomen

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (33)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn