NIEUWS

En weer een zevenklapper….

Na vorige week heeft het eerste elftal wederom een zevenklapper gemaakt en ook nu waren de beide Velpse topscorers aan elkaar gewaagd. In Stevensbeek werd SVS verslagen.
SCV’58 kwam pas na een half uur spelen op voorsprong, toen een corner van Myron van Dijk door Pascal van Thiel werd ingekopt. Dat was ook de ruststand. Na rust gingen de Velpenaren helemaal los. In rap tempo volgden de doelpunten elkaar op. In de 50ste minuut was het Pascal van Thiel die met een mooie solo zijn tweede treffer maakte. Omdat een speler van SVS kon inrukken na een rode kaart speelden de Stevensbekenaren meer dan een half uur met een man minder en daar profiteerden de Velpenaren goed van. Na een uur had Pascal van Thiel zijn hattrick te pakken. Daarna was het de beurt aan die andere topscorer, Jannes Raaijmakers. In twintig minuten tijd, 70ste, 85ste en 88ste minuut,  had hij er ook drie in het netje liggen. Omdat Sam Stobbelaar ook in die tussentijd de 5de Velpse treffer scoorde, was dit geen echte hattrick. Niemand maalde daar achteraf om, ook al omdat de Velpenaren  naar de tweede plaats stegen en koploper GVV’57, die een wedstrijd meer heeft gespeeld,  tot op twee punten naderde.

Het tweede elftal speelde in Velp tegen kampioenskandidaat HVCH een prima wedstrijd maar verloor toch nipt met 3-4. Via een doelpunt van Max Peters kwamen zij wel op voorsprong. Via twee fouten kwamen de gasten op voorsprong. Jort Spanbroek trok met een fraaie kopbal de stand voor rust gelijk. Na de pauze ging de strijd lang gelijk op, maar breidde HVCH de voorsprong tot 2-4. In de laatste minuutbepaalde Chris Smits de eindstand op 3-4.

Het derde elftal won weer. Nu werd het 5de team van Juliana Mill aan de zegekar gebonden. Met een 1-5 overwinning konden de Velpenaren de punten mee huiswaarts nemen.

Het vierde elftal pakte de eerste punten. Ook zij lieten geen punt achter in Mill, want zij waren met 1-2 te sterk voor Juliana 4.

 

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (33)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn