NIEUWS

Zevenklapper SCV’58 !!

SCV’58 behaalde deze middag een ruime overwinning op Fiducia uit De Rips. De mannen van Jan Schaap blijven daardoor keurig in het spoor van de koplopers.
Toch zag het er in het begin niet naar uit dat het 7-1 zou worden. Het spel was onrustig en veelal werd de lange bal gehanteerd. Het eerste serieuze wapenfeit was een afstandschot van Myron van Dijk; via de onderkant van de lat kwam de bal terug in het veld. Even later was het Fiducia dat op voorsprong kwam. Een goede aanval over rechts werd door Pieter Ploegmakers beheerst afgerond. Een paar minuten later had het al gelijk kunnen zijn maar de bal van Pascal van Thiel werd van de lijn gehaald. SCV’58 bleef aandringen en in de 35e minuut resulteerde dat eindelijk in een doelpunt van Jannes Raaijmakers. Toen ging SCV “los” en werd er nog drie gescoord voor rust. Een schot van Myron van Dijk (of was het een voorzet?) zeilde over de keeper prachtig in de verre hoek. Nadat een doelpunt van Gavin Woesthoff eerst werd afgekeurd, liet hij even later  toch de 3-1 aantekenen. Natuurlijk liet ook Pascal van Thiel zich niet onbetuigd en nam hij het 4e doelpunt voor zijn rekening.
Na de thee weer een rommelige start van de Velpenaren. De scherpte en ommekeer kwam echter terug na een goede redding van Mike van Workum. Mattijs Raaijmakers scoorde met een mooi afstandschot de 5-1 en kort daarop laat Pascal van Thiel, na een mooie solo zijn 2e treffer van deze middag aantekenen. Dat kon collega-spits Jannes Raaijmakers natuurlijk niet over zijn kant laten gaan; hij rondde een mooie snelle aanval over rechts goed af en zorgde daarmee voor de eindstand van 7-1

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (17)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn