NIEUWS

Ruime overwinning SCV’58; hattrick Pascal van Thiel !

In Landhorst werden zondagmiddag de degens gekruist met Menos. Een op papier niet al te moeilijke uitwedstrijd en de verwachting was dan ook dat de drie punten mee naar Velp zouden gaan. Het werd uiteindelijk ook 0-5.
De Velpenaren hadden vanaf de eerste minuten het beste van het spel, maar slaagden er pas na 18 minuten in om een bres in de Menos verdediging te slaan. Met een mooie dieptepas werd Jannes Raaijmakers vrij voor de keeper gezet en hij maakte geen fout; 0-1. Het lukte de Velpenaren niet om voor rust nog afstand te nemen en de gezonde dosis strijdlust, die Menos inbracht, zorgde voor enkele kansjes voor het Velpse doel.
Na de rust had coach Jan Schaap zijn spelers op scherp kunnen zetten, want in de 48ste , 55ste en 65ste minuut liet de Velpse aanvalsleider Pascal van Thiel zien dat hij het score nog niet verleerd is. Met een loepzuivere hattrick verschalkte hij in een kwartier tijd de Menos-goalie drie keer. Eerst met een intikker bij de tweede paal, vervolgens met een schuiver in de verre hoek en uiteindelijk met een bekeken kopbal.
Invaller Sam Stobbelaar maakte, nadat de keeper een aantal keren redding had gebracht, de vijfde Velpse treffer.
Tussendoor raakten de Landhorstenaren nog de paal en de lat, maar wisten zij de bal niet langs doelman Van Workum te krijgen.

Het tweede elftal speelde in Demen tegen SDDL 2 en keek met de rust tegen een 2-0 achterstand aan. Na rust wist Roby Arts met twee treffers vrij snel orde op zaken te stellen, maar persoonlijke fouten werden met doelpunten afgestraft. De uiteindelijke 6-2 nederlaag geeft de Velpse reserves genoeg stof tot nadenken
Het derde elftal won voor de derde keer op rij. Dit keer was het derde elftal van GVV’57 de pineut. Er werd met 3-1 gewonnen.
Het vierde elftal kwam op een 2-0 voorsprong tegen DAW 9 uit Schaijk. Het bleek uiteindelijk niet voldoende, want de Schaijkenaren scoorden vervolgens vier keer en gingen dus met de volle buit naar huis. Daardoor wacht het vierde nog steeds op de eerste punten.
Door Harry Oomen.

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (42)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn