NIEUWS

SCV’58 en Sambeek in evenwicht.

Hoewel de Velpenaren vlak voor tijd de gelijkmaker om de oren kregen en twee punten verloren, kon er mee geleefd worden. Want wie de eerste 15 minuten had gezien had slechts hoop gehad op een punt.
De Velpenaren begonnen zwak aan de wedstrijd en waren duidelijk niet scherp. Na 10 minuten spelen, kregen de bezoekers de eerste mogelijkheid om op voorsprong te komen. Een handsbal van een van de Velpenaren werd door scheidsrechter Peerenboom bestraft met een penalty. Tot opluchting van iedere Velpenaar werd de penalty naast geschoten. Er waren vervolgens enkele kansen, maar Sambeek moest tot de 28ste minuut wachten toen Ruben op ’t Veld profiteerde van mistasten in de verdediging. Vanaf dat moment gingen de Velpenaren beter spelen en kwamen zij in de 37ste minuut op gelijke hoogte. Een voorzet werd door Pascal van Thiel over de keeper gekopt, waarna de bal door Jannes Raaijmakers het beslissende zetje meekreeg;1-1. Vlak voor rust kwam SCV’58 op voorsprong. Met een lange trap door Myron van Dijk werd de bal precies op het hoofd van Jannes Raaijmakers gelegd en hij kopte keurig binnen. In de tweede helft leek het erop dat SCV’58 de voorsprong verder ging uitbouwen, maar echte kansen bleven uit. Met uitbraken loerden de Sambekenaren op de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd werd uit een vrije trap de bal over de muur in de linker bovenhoek geschoten door Rick Martens, die daarmee de eindstand 2-2 op het scorebord liet aanbrengen.

Het tweede elftal speelde tegen Ravenstein 3 en keek bijna een uur lang tegen een 1-0 achterstand aan. Bij een corner werd de bal niet goed getaxeerd en verdween hij over keeper Stoffelen in het doel. De aanvallers van het reserveteam hadden hun vizier duidelijk niet op scherp deze wedstrijd. Toen in de laatste 10 minuten achterin een op een werd gespeeld was het Haytham Murad die in twee pogingen alsnog een punt veilig stelde.

Het derde elftal pakte wederom drie punten op bezoek bij Prinses Irene 6 in Nistelrode. Zij wonnen met 2-3.

Het vierde elftal kreeg op bezoek bij De Zwaluw 3 in Oeffelt geen enkel punt mee naar huis. Met 2-1 werd verloren.
Door Harry Oomen.

 

 

 

 

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (26)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn