NIEUWS

Goede start SCV’58 !

Omdat de wedstrijd tegen Astrantia vorige week door de vele regen werd afgelast, begonnen de Velpenaren vandaag op de laatste septemberdag pas aan de competitie 2018-2019. Nog nooit eerder speelde SCV’58 tegen Holthees 1, de club uit Holthees en Smakt.
SCV begon sterk aan de partij en had al vroeg op voorsprong kunnen komen, toen Myron van Dijk al na 5 minuten spelen een grote mogelijkheid kreeg. Maar na bijna een kwartier spelen was het dan toch raak. Pascal van Thiel zette Jannes Raaijmakers voor de goal, maar de doelman van de gastheren kom nog redding brengen. In de rebound was hij echter kansloos op het schot van Pascal van Thiel; 0-1. Na een mooie voorzet van Haris Fetahovic kon Jannes Raaijmakers na een half uur spelen dan toch zijn goal meepikken en van dichtbij de tweede Velpse treffer binnenschieten. Nog net voor rust werd de wedstrijd beslis. Met een mooie bal werd Mahmoet Ibraheem in stelling gebracht en de Syriër maakte voor het vijandelijke doel geen fout; 0-3. In de tweede helft gaf Holthees iets beter partij, maar de Velpenaren kwamen geen moment in de problemen. Een kwartier voor tijd bepaalde Myron van Dijk met een van richting veranderd schot de eindstand op 0-4. Een mooi begin voor de Velpenaren en zij konden zichzelf alleen verwijten dat de score niet nog ruimer was uitgevallen.

Het tweede elftal was vrij.
Het derde elftal herstelde zich van de nederlaag van de vorige week en was nu thuis de baas over het achtste team van DAW. Het werd uiteindelijk een ruime 4-1 overwinning.
De wedstrijd van het vierde elftal was op verzoek van de tegenstander, Estria 5, verzet naar 16 december.

Door Harry Oomen.

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (29)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (105)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn