NIEUWS

SCV’58 wint, maar grijpt niet de 2e periodetitel.

SCV’58 speelde deze middag een belangrijke wedstrijd. Bij winst thuis tegen Odiliapeel en verlies van Gassel, konden de Velpenaren immers de 2e periodetitel binnenhalen. SCV deed haar plicht door met 2-1 te winnen van het hoger geklasseerde Odiliapeel, maar omdat ook Gassel won visten de mannen van Jan Schaap achter het net.
SCV’58 wist wat te doen en begon dus ook fel aan de wedstrijd. Dit leverde mogelijkheden op voor Pascal van Thiel en Jannes Raaijmakers. Na 20 minuten kreeg Odiliapeel meer vat op de wedstrijd en werd het een gelijk opgaande strijd. Echte kansen waren er voor beide ploegen niet meer in de 1e helft. De 2e helft liet een ander beeld zien omdat Odiliapeel al snel op voorsprong kwam door een doelpunt van Bram Habraken. Dit was voor SCV’58 het sein om er nog een schepje bovenop te doen. De ploeg kreeg terecht loon naar werken; Tomas Raaijmakers bereikte met een splijtende pass Harris Fetahovic die op zijn beurt direct een perfecte voorzet gaf op Jannes Raaijmakers waarna de  gelijkmaker een feit was. Maar SCV’58 wilde en moest meer. Schoten van respectievelijk Sjoerd Oomen en “Junior”  troffen helaas geen doel, maar duidelijk was dat een treffer in de lucht hing. Die kwam er ook toen Pascal van Thiel in de 75e minuut, na een lange aanval over veel schijven, beheerst de bal binnenschoot. Dit bleek ook de winnende treffer te zijn, maar helaas dus niet de treffer die de periodetitel opleverde. Al met al kan SCV’58, in de aanloop naar de derby tegen GVV’57 a.s. zondag, terugkijken op een goede wedstrijd. 

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (1)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn