NIEUWS

Opnieuw overwinning voor SCV’58 !!

SCV’58 speelde dit weekend tegen het laag geklasseerde De Willy’s uit Wilbertoord, waar oud SCV’58-trainer Jeroen Denissen de scepter zwaait. In een wedstrijd waar weinig meer op het spel stond, werd het, zoals verwacht,  een overwinning. De vierde op rij alweer voor SCV’58!
SCV’58 was de eerste 20 minuten wat sterker dan de opponent uit Wilbertoord, maar dat resulteerde niet in kansen. Sterker nog.. Het eerste wapenfeit was van de bezoekers, die in de 22 minuut rakelings langs schoten. Myron van Dijk was twee minuten later echter wel succesvol voor de thuisploeg. Via de binnenkant van de paal liet hij met een hard schot de 1-0 op het scorebord zetten. SCV’58 had voor rust de wedstrijd echter al definitief kunnen beslissen, maar was niet zorgvuldig in de afwerking. Dat gebeurde wel na 10 minuten spelen in de tweede helft toen Jannes Raaijmakers met een fraaie lob de doelman van De Willy’s verschalkte; 2-0. Bart Bardoel schoot enkele minuten later nog op de lat. Daarna was het de Willy’s die aanzette voor een slot offensief. In de 83ste minuut had de aansluitingstreffer op het scorebord kunnen komen, maar vrij voor doelman Mike van Workum werd de binnenkant van de paal geraakt. Zodoende bleef het bij een 2-0 overwinning en kan SCV’58 zich gaan opmaken voor een belangrijke wedstrijd op Hemelvaartsdag. Winnen de Velpenaren dan van Odiliapeel en verliest Gassel thuis van GVV’57, dan pakken de Velpenaren de tweede periodetitel. 

SCV’58 2 speelde dit weekend niet, maar leed afgelopen donderdag in de vooruitgeschoven wedstrijd een 0-2 nederlaag. De Velpse reserves speelden goed tegen de tegenstander Jumbo/Blauw-Geel’38, waarvan eerder dit seizoen met 11-2 van was verloren.
Het derde won thuis tegen het in de bovenste regionen verkerende Achilles Reek. Met liefst 4-0 werd flink uitgehaald.
Het vierde team moest in Megen haar meerdere erkennen in het derde elftal van Ulysses. Het werd een 4-2 nederlaag. Het was uitgerekend Sander Janssen die met 3 doelpunten (!) zijn oude club de das om deed.
De dames van ST Estria/GVV’57/ SCV’58 VR 1 wonnen met maar liefst 4 doelpunten verschil van FC de Rakt. Het werd 1-5.

 

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (1)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn