NIEUWS

KONINKLIJK LINTJE VOOR HENK !!

In het Jubileumjaar van SCV’58 is vandaag onze voorzitter Henk Cuppen gedecoreerd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau !!

Heel toevallig was Henk in de kantine van SCV’58 in verband met een afspraak. Die afspraak kwam (natuurlijk) niet opdagen, maar even na 10.30 uur verschenen wel het college van burgemeester en wethouders van Grave, familieleden, vrienden, kantinebeheerders en de overige bestuursleden. Henk was duidelijk verrast door dit “complot”. In de speech van burgemeester Lex Roolvink werd Henk geroemd om zijn activiteiten  die hij als vrijwilliger doet voor de samenleving. Daarbij refereerde de burgemeester aan de tijd dat Henk bij de KPJ tal van activiteiten organiseerde, maar ook toen ook al bij SCV’58 actief was. Vanaf 1982 maakte Henk deel uit van het bestuur. Het wedstrijdsecretariaat deed hij naast de vele klussen die er altijd wel bij een vereniging zijn (clubscheidsrechter, bardienst, onderhoudsploeg, etc). Al meer dan 10 jaar is Henk nu voorzitter, maar zijn betrokkenheid bij de club is nog altijd onveranderd groot en nog steeds draait Henk gewoon de bardienst en verricht hij veel renovatiewerkzaamheden aan het clubgebouw. Elk jaar wordt Henk ook gesignaleerd als vrijwilliger bij het Ballonenfestival in Grave. Wat zeker ook niet onvermeld bleef was dat Henk jarenlang voor zijn moeder heeft gezorgd en nu nog steeds de zorg van ouderen op zich neemt (o.a. bij de Cocon in Sint Anthonis). De gemeente Grave is Henk dus veel dank verschuldigd. Die dank werd bekrachtigd met de woorden: het heeft Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander behaagt Henk te benoemen als Lid in de Orde van Oranje Nassau !!

Het bestuur van SCV’58 feliciteert Henk van harte met deze zeer verdiende onderscheiding en is trots om zo’n voorzitter binnen haar gelederen te hebben.

 

 

 

 

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (1)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn