NIEUWS

Wisselend succes voor SCV’58.

Op donderdagavond jl. speelde SCV’58 tegen het in de onderste regionen verkerende SC St. Hubert. Het werd zoals verwacht een overwinning.
Hoewel de velpenaren in het eerste deel van de wedstrijd slordig speelden, waren de beste kansen ook voor de thuisploeg. De eerste kans was echter voor de bezoekers. Doelman Van Workum was echter attent. In de 23ste minuut was het bijna raak voor SCV’58, maar doelman Jordy Maas van Sint Hubert was net iets eerder bij de bal. Even later was hij wel kansloos op een diagonaal schot in de kruising van Bart Bardoel; 1-0. Met een goede reflex wist Mike van Workum vlak voor rust een doelpunt via een kopbal van dichtbij te voorkomen. Na rust stelden de Velpenaren orde op zaken toen Jannes Raaijmakers er 2-0 van maakte. In de 80ste en 85ste minuut deed ook De Velpse topscorer, pascal van Thiel van zich spreken door de derde en vierde Velpse treffer voor zijn rekening te nemen. S.C. St. Hubert aanvoerder Roy Hutting redde in blessure tijd de eer voor de gasten door via de binnenkant van de paal met een afstandsschot de 4-1 in de touwen te schieten.

Gistermiddag gingen de mannen van Jan Schaap op bezoek in Odiliapeel waar het tegen de op de 4de plaatst staande voetbalteam. Met een goede en gezonde dosis inzet werd een punt binnengehaald.
In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en de ruststand 0-0 was dan ook een getrouwe afspiegeling van de wedstrijd. In de tweede helft opende Jannes Raaijmakers na een kwartier spelen de score. Lang konden de SCV’58-ers niet profiteren van de voorsprong, want enkele minuten later schoot Luut van der Pol de gelijkmaker tegen de touwen. Vlak voor tijd leken de gasten de volle buit mee naar Velp te kunnen nemen, want Jannes Raaijmakers was in de 88ste minuut wederom trefzeker. Na goed doorzetten van Pascal van Thiel schiet hij de 1-2 binnen. Ook nu kon SCV’58 niet lang van de voorsprong profiteren, want in blessuretijd is het weer Luut van de Pol die de gelijkmaker scoort.

SCV’58 2 speelde thuis een prima eerste helft tegen titelkandidaat Herpinia 4 en had de pech dat het net voor rust op een 0-1 achterstand kwam. In de tweede helft gaven de gasten gas en scoorden ze meteen na rust de 0-2. De wedstrijd was gelopen, hoewel de Velpenaren tot twee maal toe de paal en een keer de lat raakten. Uiteindelijk konden de bezoekers uitlopen naar 0-5.
Het derde moest thuis haar meerdere erkennen in SES 4 en keek met rust tegen een 1-2 achterstand aan. Uiteindelijk werd het 2-5 in het voordeel van de Langenbomers.
Het vierde team en de dames van ST Estria/GVV’57/ SCV’58 VR 1 waren dit weekend vrij.

 

 

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (1)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn