NIEUWS

SCV’58 – Toxandria 3 – 5

Ondank drie gescoorde treffers hield de Velpse hoofdmacht zondag geen punten over aan het treffen met Toxandria uit Rijkevoort. De subtopper was net even iets sterker dan de Velpenaren.
In de 14de minuut kon de Velpse aanhang al juichen. Pascal van Thiel zette de bal voor en Jannes Raaijmakers, die goed voor zijn tegenstander kwam, schoot strak in;1-0. Lang kon SCV’58 niet profiteren want enkele minuten later lag de bal al op de stip nadat een van de Toxandria spelers binnen de beruchte lijnen werd vastgehouden. Rens de Wit schoot de pingel in de touwen. Pascal van Thiel wist, na een goede actie van Bart Bardoel nog voor de pauze de Velpenaren weer op voorsprong te zetten en de ruststand op 2-1 te bepalen. Na rust was het wederom Rens de Wit, die uit een hoekschop snoeihard raak kopte en de stand gelijk trok. Na een uur spelen trokken de bezoekers de wedstrijd naar zich toe. Eerst was het in de 65ste minuut Twan Dekkers die uit een voorzet van rechts raak schoot. Hoewel Pascal van Thiel met een kopbal en Jannes Raaijmakers met een schot, dat rakelings langs ging, de stand nog gelijk hadden kunnen trekken, was het Twan Dekkers die na 83 minuten spelen de wedstrijd definitief op slot gooide. Vlak voor het eindsignaal vielen er nog twee doelpunten. Eerst scoorde Roel Bongers koppend de vijfde Rijkevoortse treffer. In de 90ste minuut was het de Velpse topscorer Pascal van Thiel die uit een voorzet van Thomas van den Houdt de eindstand op 3-5 bepaalde.

SCV’58 2 won thuis met 3-2 van het een plaats lager staande Nulandia uit Nuland. De doelpunten voor de Velpenaren werden door Sam Stobbelaar, Freek Janssen en Max Peters gescoord.

SCV’58 3 haalde in Heesch uit tegen HVCH; 1-5. Na een aantal nederlagen konden zij het zoet der overwinning weer eens proeven.

Het vierde team pakte tegen OSS’20 11 drie belangrijke punten. Zij wonnen de wedstrijd met 2-3 en nestelen zich met deze overwinning in de top van de ranglijst.

Voor de dames van ST Estria/GVV’57/ SCV’58 VR 1 waren de reserves van MVC Vrouwen uit Mortel net iets te sterk. Zij leden een 2-1 nederlaag.

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (11)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn