NIEUWS

SCV’58 wint met 5-0 van Ruwaard.

SCV’58 pakte zondagmiddag de volle buit in de wedstrijd tegen Ruwaard uit Oss. Tegen de laagvlieger uit de 5de klasse was Sam Stobbelaar de grote man; hij scoorde drie van de vijf goals. De Ossenaren, die in oktober nog verrassend een punt uit Velp hadden meegenomen, omdat de Velpenaren destijds maar moeilijk het net konden vinden, waren nu na een half uur al klaar.
Na 6 minuten werd er voor het eerst gescoord door Jannes Raaijmakers, die na een mooie aanval over rechts afrondde. Na een half uur liet Sam Stobbelaar al niets meer heel van de Ruwaardse illusie om nog iets te kunnen behalen. Hij dropte de bal na weer een goede aanval, onhoudbaar voor de keeper in de bovenhoek. Met een knappe redding hield Mike van Workum de Ossenaren enkele minuten later van succes af. Meteen na de rust leken de Velpenaren wat in te dutten, maar gelukkig herstelden zij zich. Via Bart Bardoel, die liet zien weer terug te zijn werd het 0-3. Sam Stobbelaar scoorde na een mooie soloactie in de 84ste minuut de 0-4 en hij voltooide in de 90ste minuut zijn hattrick door ook de vijfde Velpse treffer te maken.

Het tweede team lijkt wat weg te komen uit de degradatiezone. Het won door doelpunten van Roby Arts, Haytham Murad en Max Peters met 3-1 en passeerde zo de tegenstander Prinses Irene 5 op de ranglijst.
Het derde team speelde thuis tegen de koploper CITO 5, en leed een kansloze 2-8 nederlaag.
Ook het door blessures geteisterde vierde trad tegen de koploper aan, maar kon ook niet voorkomen dat de punten in Berghem bleven. Met 4-0 deden ze het niet eens zo slecht.
De Vrouwen 1 konden ook hun wedstrijd niet winnen en moesten tegen Volkel 1 met een nipte 3-2 nederlaag genoegen nemen.

ARCHIEF

 •  

  • 2019 (11)
  • 2018 (60)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn