NIEUWS

SCV’58 – Astrantia 2 – 4.

SCV58 speelde zondagmiddag niet zijn haar beste wedstrijd. Misschien waren de toeschouwers door de herfstzon en de hoge temperatuur in hun humeur, maar tevreden over het spel konden zij niet zijn.
Na een aftastend begin was de eerste kans voor de bezoekers uit Middelaar, maar gelukkig stond de paal succes in de weg toen de bal uit een corner werd binnengekopt. Vijf minuten later ontstond er weer een gevaarlijke situatie toen een van de Astrantia aanvallers voor het doel van keeper Van Workum opdook. In de twaalfde minuut was het wel raak. Een prachtig genomen vrije trap van Dennis Simons betekende de 0-1 voorsprong. SCV’58 had nog geen antwoord op het spel van de bezoekers, die zowaar na een mooie combinatie de voorsprong via Bram Goossens verdubbelde. Toch deden de Velpenaren voor de rust nog iets terug. Een voorzet van Myron van Dijk werd door een Astrantia verdediger in eigen doel gewerkt. SCV’58 werd gaandeweg iets sterker en had zijn beste fase van de wedstrijd.
De tweede helft was nauwelijks 10 minuten oud toen een voorzet van de linkerkant goed door Astrantia werd afgerond en toen er een kwartier voor tijd ook nog na slecht verdedigen 1-4 op het scorebord verscheen was de wedstrijd beslist. Invaller Junior Banda gaf de stand 10 minuten voor tijd een wat draaglijker aanzien, maar verder dan 2-4 kwamen de Velpenaren niet.

Ook voor het tweede team was het een zondag om snel te vergeten. Na 10 minuten was de wedstrijd tegen Blauw Geel 38 / Jumbo 9 al gespeeld. De Velpenaren keken toen al door persoonlijke fouten tegen een 3-0 achterstand aan. Uiteindelijk werd het met 11-2 een ware afstraffing voor SCV58 2.

Het derde moest in de derby tegen Achilles Reek 4 ook de meerdere in de tegenstander erkennen. Het werd hier 3 -1 voor de gastheren.

Het 4de team verspeelde thuis de 4-2 voorsprong tegen Ulysses 3 uit Megen. In de slotfase van de wedstrijd werd er nog twee keer gescoord en moest SCV’58 4 met een gelijkspel genoegen nemen.

De Vrouwen 1 deden het een stuk beter. Met een 4-0 thuisoverwinning op zak bleven ze de koploper in de 5de klasse.
Door Harry Oomen.

ARCHIEF

 •  

  • 2018 (45)
  • 2017 (70)
  • 2016 (83)
  • 2015 (79)
  • 2014 (107)
  • 2013 (65)
  • 2012 (49)
  • 2011 (56)
  • 2010 (16)
 • LAATSTE REACTIE'S

  Lijn