Toernooi

Alle informatie over het dagprogamma.

  • 15 juni 2019
  • Programma
  • Spelregels
  • Foodtrucks

Teams

Een overzicht van alle teams die dit jaar zullen deelnemen aan het 5 tegen 5 toernooi.

Wil je ook graag een afbeelding toevoegen aan jouw team?

Locatie

SCV’58 – Sportpark de Kranenhof

logo_SCV

  Kranenhofscheweg 6, 5363 SL Velp (Noord-Brabant)
  Routebeschrijving (vanaf Bosschebaan)

Het toernooi vindt elk jaar plaats op het terrein van voetbalclub SCV’58. Deze locatie beschikt over 12 veldjes en 7 kleedkamers. Daarmee is er plaats voor maximaal 32 mannenteams, 8 vrouwenteams en 8 40+ teams. Op het terrein is een grote tent aanwezig waar u tussen de wedstrijden door kunt zitten en/of een hapje/drankje kunt nuttigen. Het is na afloop mogelijk om in de kleedkamers te douchen.

  Google Maps

Organisatie 5 tegen 5 toernooi

scv58.eu/5tegen5
5tegen5@scv58.eu
+31 6 42 444 021
facebook.com/5tegen5

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw vraag/opmerking:

captcha

Wordt onze sponsor

Het 5 tegen 5 toernooi trekt elk jaar weer een groot aantal bezoekers. Niet alleen deelnemers aan het toernooi, maar ook mensen uit de regio die het leuk vinden om eens te komen kijken. Voor bedrijven uit de regio daarom een ideale kans om zichzelf te promoten. Daarbij helpt u de organisatie erbij om elk jaar weer een mooi toernooi neer te kunnen zetten.

De sponsoren voor dit toernooi zijn ingedeeld in drie categorieën: hoofdsponsor, subsponsoren en overige sponsoren.

Overige sponsoren:

Printservice Overasselt, Bakkerij Bongaards, Autorijschool Jacobs, Vogelaars Installatietechniek, Bloemisterij De Lavendel, Keurslagerij William Hermanussen, Plintenfabriek.nl, Autorijschool van der Heijden, Manders Sportprijzen, Giesbers Optiek, Eetcafé de Maaspoort, A. Jans, Jan van Thiel Netwerk Onderzoek Diensten, Marius Bens Hindernissen, Perfect Bouwbegeleiding, Café Bar De Coehoorn, Brands Metaaltechniek B.V., Cafetaria Pizzeria Grillroom Lale, Fysiotherapie Bardoel van Lier, Specsavers Dukenburg, Van Gaal Tekenprojecten, Johan Oomen Metaalbewerking, Carexpert van Keijsteren, A. Toonen Handel & Transport, BWG Banden, De Greeff Caravan/Recreatie, Bento Sport, Wim Polman, Rien van Dinther Openhaarden, Adriaanse Drukwerk, Salon Joyce.

Wilt u zich ook graag aanmelden als sponsor?

We zitten ook op facebookMeestgestelde vragen

Zit je nog met een vraag? Misschien kunnen we die hier beantwoorden.

Hoe laat moet ik met mijn team aanwezig zijn op het toernooi?

Elk team dient zich een half uur voor het spelen van hun eerste wedstrijd te melden bij de toernooileiding. Het aanmelden bij de toernooileiding gebeurt bij de bouwkeet die nabij de feesttent te vinden is. Voor de speeltijden kijk je in het Mannen Wedstrijdschema of Vrouwen Wedstrijdschema.

Worden er veld- of zaalvoetbalregels gehanteerd?

Er wordt in principe gespeeld volgens veldvoetbalregels. Hierin zijn wel enkele aanpassingen gemaakt. Voor een totaaloverzicht van de regels verwijzen we je graag naar de algemene spelregels.

Hoeveel wedstrijden speel je?

Alle deelnemende Mannenteams spelen in ieder geval 6 wedstrijden van 20 minuten. Mocht uw team doorstromen naar de finales, dan kan dit aantal zich uitbreiden tot 9 wedstrijden. Voor Vrouwenteams geldt dat zij in ieder geval 4 wedstrijden spelen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Dit aantal kan met meer dan 8 inschrijvingen en/of met doorstroming naar de finales uitgebreid worden tot maximaal 6 wedstrijden van 20 minuten.

Mijn team staat aangemeld voor het toernooi, maar we kunnen helaas niet komen. Wat nu?

Mocht je team onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn bij het toernooi, meld je dan even af door een e-mail te sturen naar 5tegen5@scv58.eu. Dat stelt ons in de gelegenheid om nog een vervangend team te regelen en de lege plek in het toernooi op te vullen. Als jullie afmelding vóór 1 juni 2015 binnen is, dan zullen wij het inschrijfgeld terugstorten op je bankrekening. Komt de afmelding na 1 juni 2015 binnen, dan zullen wij het betaalde inschrijfgeld niet meer terugstorten.

Welke prijzen zijn er te winnen?

De nummers 1 t/m 3 van beide onderdelen krijgen een mooie troffee mee naar huis. Daarnaast winnen de toernooiwinnaars (#1’s) de grote Van Laake Engelen Advocaten 5 tegen 5 Toernooi Wisselbeker. Deze wisselbeker dient bij de volgende editie weer in het bezit te zijn van de toernooiorganisatie.

Los van de hiervoor genoemde prijzen zullen alle winnende teams een eervolle (& eeuwige) vermelding krijgen op deze website in onze Hall of Fame. Daarnaast proberen we elk jaar weer de winnaars van het toernooi met een kort verslag in de krant te vermelden.

Hoe oud moet ik zijn om met het toernooi mee te mogen doen?

Het toernooi is voor spelers vanaf 16 jaar en ouder. Mocht je problemen ondervinden met het samenstellen van een team met genoeg leeftijd gerechtigde spelers, maar toch graag mee willen doen, neem dan even contact met ons op door een mail te sturen naar 5tegen5@scv58.eu

Mogen er spelers geleend worden van een ander team?

Nee. Elke speler mag op het toernooi maar voor één team uitkomen.

Een uitzondering wordt gemaakt wanneer één persoon meerdere teams heeft ingeschreven. Wanneer je op naam van één persoon twee teams hebt aangemeld, maar misschien niet genoeg spelers hebt voor beide teams dan mag er tussen beide teams onderling wél uitgeleend worden.

Kan ik een foto die door jullie gebruikt wordt laten verwijderen?

Ja. We begrijpen het dat je sommige foto’s van jezelf liever niet overal op het web of op drukwerk terugziet. Het is zo dat we over de afgelopen jaren veel beeldmateriaal hebben verzameld op de toernooien en dat voor verschillende doeleinden gebruiken. Het is een hele klus om iedereen die hier herkenbaar op staat te traceren en om toestemming te vragen. Daarom hebben we dit item opgenomen in onze privacyverklaring. Om een foto te laten verwijderen stuurt u een e-mail met de betreffende foto als bijlage naar 5tegen5@scv58.eu.

Hoe groot of klein mag een team maximaal zijn?

Eén team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 spelers.

Er zijn geen tickets meer beschikbaar. Kan ik toch nog een team inschrijven?

Als er geen tickets meer beschikbaar zijn in Evenbrite, dan zit het toernooi vol. Vanwege de maximale veldbezetting kunnen we dan helaas niet meer teams toelaten. Je kunt je aanmelden als reserveteam door een e-mail te sturen naar 5tegen5@scv58.eu. Vermeld in deze e-mail ook even je telefoonnummer. Wij laten het je dan weten als er een plekje vrijkomt door de afmelding van een ander team.

Welke schoenen worden aangeraden?

We adviseren spelers om te spelen op veldvoetbalschoenen (FG). De wedstrijden worden gespeeld op echte grasvelden.

Hoe lang loopt de inschrijfperiode?

De inschrijfperiode voor het toernooi loopt ongeveer vijf maanden (januari – juni). De inschrijfperiode eindigt wanneer het toernooi vol zit. Daarom adviseren we teams om zich zo snel mogelijk in te schrijven.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Probeer het eens bij Veelgestelde vragen